Işıl Alben

Böyle provoke edici mesajlar yerine karşıt görüşünüzü söylerseniz daha iyi olur bende ona göre cevap veririm.

Yönetimin yanlışlarına zaten değinmedim.

Işılın penceresinden bakarak GS kalmak için şimdi harcadığı enerjiyi sezon ortası imza atmayıp sezon sonu için harcayabilirdi diye düşünüyorum.

Profesyonel düşünerek kendi geleceğini düşünüyor ise eğer tabi ki sonuna kadar haklı o vakit yolu açık olsun.

Geçmişte de görüldüğü gibi GS kalmak isteyen kalır fedakarlıklar yapan ne oyuncular gördü bu camia.

Yav arkadaş; kaç defa yazdık ALBA,nın ve özellikle IŞIL,ın ve hatta varsa başka oyuncularımızın erken imza atmalarının sebebi yönetim tarafından tamamen ilgisiz kalmalarıydı.Kaç defa yazdık okumuyormusunuz yada görüpte gerçekten oyuncularımızın vefasız davrandıklarınımı düşünüyorsunuz eğer öyleyse demekki olaylara fransız kalmışsınız yani vakıf değilsiniz el insaf ...

Işıl gibi neredeyse bütün maçlar 40 dakika canını dişine takarak oynayan bir oyuncu 450.000 TL alırken, Nevriye bu kulüpten 400.000 Avro aldıysa bu çok ama çok büyük bir ayıptır.

Saygılar.

Öncelikle Merhabalar. Bu ilk mesajım uzun zamandır takip ediyordum ve renktaşlarımın arasına katıldım. Kaptanımızın kalacağına inanıyorum , yönetimde inşallah elini çabuk tutar ve kaptanımıza geçte olsa sahip çıkar. Bize müthiş başarılar ve büyük gurur yaşatan kaptanımız ve sarayın sultanları herşeyin daha fazlasını hak ediyor ..

Işıl gibi neredeyse bütün maçlar 40 dakika canını dişine takarak oynayan bir oyuncu 450.000 TL alırken, Nevriye bu kulüpten 400.000 Avro aldıysa bu çok ama çok büyük bir ayıptır.

Saygılar.

Ben bu rakamları bilmiyordum,elinize sağlık öğrenmiş olduk taraftar olarak.Şube yönetimi elbet bu durumu değenlendirirler bostan korkuluğu değiller ya ? Bu sezondan itibaren Nevriye,nin bütçesini IŞIL,a kaydırsınlar bari ...

insallah dogru bir haberdir.Bazen Murat Ozyer aciklama yapinca insan tereddut ediyor.Ama kaptaninda onceliginin galatasaray olduguna inaniyordum.Hayirlisi olsun ve kalsin

Nevriye 550 bin euro mu :eek:o

O zaman Işıl'a 1.100.000 euro falan vermeleri lazım nasıl bir dengesizlik bu?

Yav arkadaş; kaç defa yazdık ALBA,nın ve özellikle IŞIL,ın ve hatta varsa başka oyuncularımızın erken imza atmalarının sebebi yönetim tarafından tamamen ilgisiz kalmalarıydı.Kaç defa yazdık okumuyormusunuz yada görüpte gerçekten oyuncularımızın vefasız davrandıklarınımı düşünüyorsunuz eğer öyleyse demekki olaylara fransız kalmışsınız yani vakıf değilsiniz el insaf ...

Ben şunu anlamıyorum aslına bakarsınız bu nasıl ayrıştırıcı bir üsluptur. Yazılanları okumak zorunda mıyız ? Kendi fikrimizi söylüyoruz ve sizin gibi düşünmüyoruz diye bu kadar saldırgan mesajlar atmanız sıkıntı verici.

Bana diyorsunuz da kendiniz benim yazdığımı okumamışsınız sanırım. Yönetimin yanlışlarını kabul ediyor ve zaten değinmiyorum.

Ben Işılın diğer oyunculara nazaran takımın kaptanı ve simgesi olması bakımından imza atmayıp sene sonunu bekleyerek GS'de kalmak için gayret etmesini beklerdim.

Sene sonu şöyle konuşabilirdi Işıl ; Ben GS'de kalmak istiyorum ancak benimle sözleşme yenilenmiyor ve üzülerek başka takıma imza atıyorum. O zaman zaten sağlanan baskıyla sözleşme yenilenirdi.

Ancak imza attıktan sonra kalmak istiyorum beni tatmin etmiyor ve etmeyecekte.

Sanırım boşuna tartışılıyor, bu kız ne yapsa yaranılmayacak.. (hoş böyle diyorum ama bazen dayanamayıp ben de tartışıyorum) Son 2-3 yıldır Işıl'a hakaret edenlerle tartışıp durduk, anlatmaya çalıştık anlamadılar, kıza etmedikleri laf kalmadı, bir zamanlar attığı tweetlerin altı herkesin bildiği gibi "defol git artık, senden basketbolcu olmaz, anca amigoluk yaparsın" tarzı cümleler ile dolarken şimdi ise "bırakma bizi kaptan, terk etme bizi, sensiz olmaz" lar yazılıyor.. Şimdi bu kesimin çoğuna Işıl çok güzel cevap verdi oynadığı basketbol ile, verdiği mücadele ile ve kazanılan kupalarla.

Şimdi yeni moda "B.k mu vardı da erkenden imzaladın, gerçek Galatasaraylı olsaydın beklerdin, sen nasıl kaptansın" cılar.. Hayırlı olsun efendim..

Bu sitede sanırım uslüp bu tarzda :) Kendi fikrimizi söylemek sıkıntı yaratıyor sanırım insanlarda ve hemen bir kalıba sokulmaya çalışılıyor :)

Erken imza atmasını veya imza attıktan sonra kalmak istiyorum demesini eleştiremeyecek miyiz ? Susalım mı istiyorsunuz söyleyin ona göre yazmayalım. Ama bu uslüplardan vazgeçin.

İyi geceler.

Siz fikrinizi söylediniz, ben de benimkini, sadece size has yapılmış bir yorum değil, yönetici olduğum sayfadaki ve twitterda okuduğum yorumlardan yola çıkarak bir genelleme yaptım, kaldı ki Işıl bu tarz ağır ithamları hak edecek birisi değil, öyle olsaydı kimse bu kadar, sizin tabirinizle, saldırgan bir tarzda cevaplar vermezdi