şükürler olsun!
d=))
Böyle provoke edici mesajlar yerine karşıt görüşünüzü söylerseniz daha iyi olur bende ona göre cevap veririm.
Yönetimin yanlışlarına zaten değinmedim.
Işılın penceresinden bakarak GS kalmak için şimdi harcadığı enerjiyi sezon ortası imza atmayıp sezon sonu için harcayabilirdi diye düşünüyorum.
Profesyonel düşünerek kendi geleceğini düşünüyor ise eğer tabi ki sonuna kadar haklı o vakit yolu açık olsun.
Geçmişte de görüldüğü gibi GS kalmak isteyen kalır fedakarlıklar yapan ne oyuncular gördü bu camia.
Işıl gibi neredeyse bütün maçlar 40 dakika canını dişine takarak oynayan bir oyuncu 450.000 TL alırken, Nevriye bu kulüpten 400.000 Avro aldıysa bu çok ama çok büyük bir ayıptır.
Saygılar.
Işıl gibi neredeyse bütün maçlar 40 dakika canını dişine takarak oynayan bir oyuncu 450.000 TL alırken, Nevriye bu kulüpten 400.000 Avro aldıysa bu çok ama çok büyük bir ayıptır.
Saygılar.
Mantıklı bir yaklaşım ama Nevriye'nin bu sene aldığı para 550 bin Euro.
Nasıl fedakarlıklar Okan bey ve kimler yapmış bu fedakarlıkları merak ettim. Mesela Fb'den gelen 3 katı fazla para teklifini kabul etmeyip Gs' de kalan bir sporcu var mıdır? Hiç sanmıyorum![]()
Yav arkadaş; kaç defa yazdık ALBA,nın ve özellikle IŞIL,ın ve hatta varsa başka oyuncularımızın erken imza atmalarının sebebi yönetim tarafından tamamen ilgisiz kalmalarıydı.Kaç defa yazdık okumuyormusunuz yada görüpte gerçekten oyuncularımızın vefasız davrandıklarınımı düşünüyorsunuz eğer öyleyse demekki olaylara fransız kalmışsınız yani vakıf değilsiniz el insaf ...