Işıl Alben

Yazıklar olsun ya , Metin Oktay ruhuyla oynayan kaptanımızı takımımızda tutamadık ya cidden yazıklar olsun.Böyle yönetimde olmaz olsun.Bunu unutmayacağız Murat Özyer. Alba gitti , Işılda gittiğine göre ortada takım kalmamış demektir. Hepimize geçmiş olsun.
 
Yönetime selam olsun.Hiç Işıl'a kabahat bulmayın.Burak'ın Selçuk'un ıvır zıvırın tribini çekip normal performanslarına aşırı derecede zam yapıp şu şubeye zerre ilgi göstermeyen ve tesadüfi(!) başarı sonrası kafalarına dank etmesine rağmen her şey için hamle yapmakta geç kalan yönetime,şube sorumlularına filan teşekkürler.

Bizi en iyi şekilde temsil etmen dileğiyle.
 
Bize buyuk sevincler yasatan Isil Alben kaptana, kariyerinde actigi yeni sayfada basarilar dilerim,
Inaniyorum ki, bizi oralarda da layikiyla temsil edecek.
 
Galatasaray tarihinin en büyük kaptanları arasına girecek olan Işıl'i takımda tutamayanlar bunu beceremeyenler artık çekip gitmeyi bilsinler. 3 futbolcuya 56 milyon avro bağlamayi bilenler salon sporlarına da kaynak bulmak zorundalar. Düne kadar sokakta görsek tanimayacagimiz kişiler kulübe yönetici olup sadece demeç vermeyi bilenler ceplerinden para koymayı bilecekler.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk
 
Yaşananlarda yönetimin acizliği ne kadar ön planda olsa da kendimi masum görmüyorum.
Taraftarın vurdumduymazlığı,şubeye biçilen destek(!) sonu hazırlamıştır malesef.

Yeterince sahip çıkabilseydik kimin gücü yeterdi takımın kaptanını,simge oyuncusunu yollamaya.

Tekrar hakkını helal et kaptan. Yolun açık olsun.
 
Ayıptır ayıp, o kupaları fener alsaydı kaptanına 2 milyon dolar öderdi. Zaten yıllardan sonra başarı geldi, altın yumurtlayan tavuğu kesmek gibi yaptılar bu yüzyılın takımı. Başarı size haram haketmiyorsunuz bu başarıyı sayın yönetim.
 
Bende ki bu Işıl Alben hayranlığı nasıl bir şeydir anlamış değilim.Ne biliyim anlatılamayacak kadar büyük bir hayranlığım var.Basketsever programını izledim hani o konuşunca bile ben gülümsüyorum.Annem halimi gördü 'niye bu kadar heyecan yapıyorsun sakin ol' dedi.Anlatamıyorum be abi.Ben bu hayatta bir Sarı Kırmızı renklere vurulmuşum bir de büyük kaptan Işıl Alben'e.İnşallah 8 ve 10 hazirandaki maçlara gelir.Sadece ona yazdığım mektubu versem yeter.Keşke gitmesede kalsa , seneye üniversiteye hazırlanacam ama her türlü elimden geldiği kadar onu görmeye gidecem maçlara yeter ki kalsın şu takımda.

Mektubumu buradan okuyabilirsiniz ;
http://www.gsbasket.org/forum/kadin-takimimiz/5596-10-isil-alben-83.html#post599825
 
Murat Özyer olduğu sürece artık protesto modundayım. Burada Galatasaray personeline asla laf edilmez , saygısızlık yapılmaz . En azından küçüklüğümden beri burada böyle gördüm. Ama bazen bazıları insanın sabrını çok zorluyor Mözyer gibi. Mithat abi yıllardır istifa yazarken , insanlar biraz da Mithat abinin sürekli tekrarlarından dolayı olayı makaraya aldılar ama artık hakikaten kafa atıyor insanın.
 
Ne kadar dilim varmasa da söylemeye git be kaptan. Senin değerini bilecekleri bir yere git. Ne bu nankör şubeye ne de biz taraftara yaranamazsın burda. Şimdi seni göklere çıkaranlar iki maç sonra yine yerin dibine sokarlar, yeteneğini sorgulamaya başlarlar. Ben senin yüreğindeki Galatasaray sevgisini biliyorum. Ne olursa olsun hep kalbimdesin.. Hakkında ne hayırlısıysa o olsun.
 
Paylaşım için teşekkürler. Kaptanın yüzünü görünce akşamki maç sinirim biraz yatıştı.

Acaba röportaj tarihi nedir, bilginiz var mı? Bu haftaki açıklamalardan sonra mı yapıldı merak ediyorum.
 

Üst