Işıl Alben

Söyleyecek söz yok. Sen kalbimizden bir yere gidemezsin be kaptan. Çok kupa kazandırdın, GS ruhunu ortaya koydun. Meyve veren ağaç taşlanıyor işte. Senin yerin dolmaz. WNBA'i doldursan takıma yine dolmaz! İyi bak kendine..

Allaha emanet Kaptan. Ne güzel yazmış arkadaş.

kabasakal ‏@kaabaaSaakaal 44 dk.
"Sen ne kadar gitsen de kalıyorsun bizimle, biz ne kadar kalsak da gidiyoruz seninle" @isilalben10

Geçen gün Işıl Amerika'ya gitmişti Newlin ile Emre'nin düğünü için. Orda iken de Seimone Augustus ile görüşmüşlerdi. O resmi paylaştı sağolsun İnstagramda. Alltına Gülşah yorum yapmış "Onu da getirin" diye. Işıl'ın yanıtı zaten gösteriyordu durumu "Biz ona gidiyoruz!" Zaten yanıtı o gün vermişti durumu anlamıştım söylememeye çalıştım. "Biz ona geldik" değil "biz ona gidiyoruz"

Yolun açık olsun. Kısmetse bu sene maçını seyretmeye geliriz. Yanarım da onunla bir resimimin olmamasına yanarım (forma sözü vardı gerçi Ahaha) :) Hep yanı başımızdaydı. Gideceğini hiç düşünmedik ki veda ihtimali düşünelim, resim çektirelim anılar arasına koyalım:(

Cidden inanılmaz üzgünüm. Daha geçen gün bir başka başlıkta GS'ın tüm branşlarında gitmemesi, takımda olması gereken tek oyuncu Işıl Alben'dir diyordum. Selçuk Melo Muslera Sneijder hiç birinin etkisi branşa bu kadar fazla değildi. Gerçekten öyle kaldım. Bildiğin bir şeyin olması ne kadar garip insanı gene de hüzne sürüklüyor.

Yolun açık olsun Işıl. Sezon içi de yazmıştım inşallah gidersin diye. Dileğim gerçekleşti aslında. Bir sene tatil yap "yıllık izin" dediğin böyle olur. Ne baskı hissedeceksin ne başka bir şey sadece istediğin şekilde oyununu oynayıp hayatını yaşayacaksın. Gofy ve Foxy'yi de al eksikliğini hissetmesinler. Ayrılıklar da sevdaya dahil!

Allah yar ve yardımcın olsun Kaptan, bana bu sporu sevdiren sensin, yolun açık olsun :( İnşallah en kısa sürede geri dönersin, daima yanındayım Işıl ALBEN, en sevdiğim sporcu...

Mayıs ayında "şampiyonluk zirvesi" diye toplandık, veda yemeği diye döndük. Hani hepimiz biliyorduk da, işte, çıkmadık candan umut kesilmiyor.

Yunan Mitolojisi'nde herkesin bildiği, en azından duyduğu Pandora miti kutunun açılması ve kötülüklerin kutudan çıkması olarak bilinir. Halbuki o mit, umudun kutunun içinden çıkamayışını anlatarak biter.

Pandora'nın miti gibi, veda yemeğinde yaşanan ve yaşandığı yerde kalması gereken söylemler sosyal medyada paylaşıldı ama en çok paylaşılması gereken cümle ise mekanı terk edemedi.

Aklımda kaldığı kadarıyla, kutuyu son kez ben açmış olayım:

"Ben seneye olmayabilirim ama herkes çok büyük emek harcıyor ve bu takım gerçekten desteği hak ediyor."

Yani, Kaptan'ın bize bir emaneti var ve umarım herkes elinden geldiğince sahip çıkar.

Kursk meselesine gelirsek;

Yolun açık olsun, Kaptan. Büyük başarılara imza atacağına kimsenin şüphesi yok sanırım. Her şey için ama özellikle sözünde durduğun ve kupalara, sırtındaki parçalı forma ile ambargo koyduğun için teşekkürler.

Ne Arda'nın gidişi ne Fatih Terim'in gidişi ne de herhangi bir başkasının gidişi Işıl'ın gidişi kadar koymadı bana O'nun gidişi kadar üzmeyecek beni

Ne biliyim be... İnsan üzülüyor abi büyük hayranı olmuştum,hala öyleyim ve öylede kalacağım.Şimdi takımdan ayrılıyor haberini okuyunca insan duygulanıyor,çok özleyeceğim hemde çok.Bir an önce liglerin başlamasını bekliyordum ama olmadı kaptan gidiyor BİR SÜRELİĞİNE.Mektubumda geleceği görmüşüm,içime doğmuş her halde.Bir fotoğrafım bile yok ama olsun kendine iyi bak,yolun açık olsun kaptanım. :'(

Bazı akrabalar yüzünden sevgilisinden ayrılmış biri gibi hissediyorum. Işıl takımın ruhuydu resmen. Makinenin en önemli parçası gitti. Bendeki tüm heves de yerini hayâl kırıklığına bıraktı. GS sevdamız bitmez de artık giden gelenin o kadar önemi yok benim için..

Senelerdir onu gönderip duruyordum.3-4 sene önce deseler bir gün gittiğinde utanma hissi duyacaksın inanmazdım.Umarım uzun süreli bir ayrılık olmayacaktır.Tez zamanda yeniden ait olduğu yerde görmek dileğiyle.
Kursk forması altında olurda eşleşirse ait olduğu takımıyla,kendi taraftarı önünde deplasman takımıyla bir maça çıkarsa...Neyse düşününce bile insan hüzünleniyor.

Gemiyi en son kaptanlar terkedermis oysaki.Hala aklim almis degil:eek: seyruseferde gemiyi degistirmek istemeni.Minnettarligim buyuk oldugu kadar kirginligim da buyuk oldu.

Yolun açık olsun Kaptan. Baskıdan, küfürden, her türlü çirkinlikten uzak yaşayacağın zamanların tadını çıkar. Orada da en iyi basketbolunu ortaya koyacağından eminim, kötü oynasan bile asla kötü mücadele etmezsin. Biz her zaman seni takipteyiz ama bir gün inşallah burada yeniden buluşmak üzere...

İki tane Işıl Alben kaybettik aslında.Kız nerdeyse 40 dakika oynuyordu.

Hadi bulda transfer et şimdi 2 tane ışıl Alben i.

Nerden bulunacaksa artık bilemem.

Çok yanlış bir iş oldu bu transfer...

Kazasız, belasız gitsin gelsin Rusya'ya.

1 sene sonra kaptan yine girer ruhu olan parçalısını. En azından kız 1 sene boyunca ''paralı asker'' karşı yakadaki insan müsveddelerinin küfürlerine maruz kalmayacak.