Şamil Turançiftçi' Alıntı:Barça'lılarda ezik Fenerli sendromu devam ediyor anlaşılan tavşan Madrid miş.
Barçalılar'da ezik Fener sendromu
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Barça'lılarda ezik Fenerli sendromu devam ediyor anlaşılan tavşan Madrid miş.
Tugay Aktepe' Alıntı:Yıl 1943
Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona, Real Madrid'i 3-0 mağlup etmiştir.
Rövanş karşılaşmasında ise Real Madrid, Barcelona'yı 11-1 gibi tarihi bir skorla yenmiştir.
11-1 'lik skordan hangi hayvan üretilir,yapılır bilemiyorum tabi...
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":3mixl705]Yıl 1943
Kral Kupası yarı final ilk maçında Barcelona, Real Madrid'i 3-0 mağlup etmiştir.
Rövanş karşılaşmasında ise Real Madrid, Barcelona'yı 11-1 gibi tarihi bir skorla yenmiştir.
11-1 'lik skordan hangi hayvan üretilir,yapılır bilemiyorum tabi...
Selim Aktepe' Alıntı:Benim söylediğimle senin söylediklerin arasında resmen Hanya ve Konya meselesi var.Ben senin bahsettiğin maçın yalan dolanlar ve tehditlerle dolu olduğunu,ama senin bunu Real Madrid maçı hakkıyla 11 tane atıp kazanmış gibi göstermeni eleştirdim.Senin bana cevabın ise Fener'le aramızdaki 6-0 7-0 vs.Gerçekten anlayamadım bağlantıyı kuramadım.Biri bana açıklarsa sevinirim.
Barca'yı abartan yok.Onlar da sahada diğerleri gibi 11 kişi oynuyorlar.Puan alıyorlar,puan veriyorlar.Ama siz Anti-Barcalılar geçen seneden itibaren tüm dünyanın farkına vardığı müthiş Barca oyununu gör(e)mediğiniz için abartıyormuşuz gibi geliyor size.Geçen seneden bugüne kadar dünyanın en iyi topunu oynayan takım sence kim Gazanfer söyler misin?Geçen sene de bu sene de ileriki senelerde de bu sorular size sorulsa(tabi ileriki senelerde Barca aynı oyununa devam ettiği sürece) siz asla cesurca "Evet,Barcelona gerçekten dünyanın en iyi takımı."diyemezsiniz.Ama ben cesurca bir Barca destekçisi olarak "Tarihin en iyi takımı Real Madrid'tir."diyebiliyorum.Çünkü gerçekleri gören birisiyim.Gazanfer Tosun' Alıntı:Arkadaşlar bu kadar abartmayın Barca'yı ya
Artık her takım zorluyor Barca'yı.Biraz şanslı olan her takım da kendi evinde puan alır Barca'dan,o kadar söylüyorum.
Haftaya Valencia'dan da bir güzellik bekliyoruz.
Tugay Aktepe' Alıntı:Derdimiz futboldan önce Anti-Katalunya'dır. Siyasi sorunu olmasa kendim dahil kimse Barcelona'nın futboluna subjektif bakmaz...
Bölücülere ne kendi vatanımda mahal veririm ne de başka ülkelerde olmasına sessiz kalırım.
Barca'yı abartan yok.Onlar da sahada diğerleri gibi 11 kişi oynuyorlar.Puan alıyorlar,puan veriyorlar.Ama siz Anti-Barcalılar geçen seneden itibaren tüm dünyanın farkına vardığı müthiş Barca oyununu gör(e)mediğiniz için abartıyormuşuz gibi geliyor size.Geçen seneden bugüne kadar dünyanın en iyi topunu oynayan takım sence kim Gazanfer söyler misin?Geçen sene de bu sene de ileriki senelerde de bu sorular size sorulsa(tabi ileriki senelerde Barca aynı oyununa devam ettiği sürece) siz asla cesurca "Evet,Barcelona gerçekten dünyanın en iyi takımı."diyemezsiniz.Ama ben cesurca bir Barca destekçisi olarak "Tarihin en iyi takımı Real Madrid'tir."diyebiliyorum.Çünkü gerçekleri gören birisiyim.[/quote:6sczah2q]Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Gazanfer Tosun":6sczah2q]Arkadaşlar bu kadar abartmayın Barca'yı ya
Artık her takım zorluyor Barca'yı.Biraz şanslı olan her takım da kendi evinde puan alır Barca'dan,o kadar söylüyorum.
Haftaya Valencia'dan da bir güzellik bekliyoruz.
Selim Aktepe' Alıntı:[quote="Tugay Aktepe":i1oatgja]Derdimiz futboldan önce Anti-Katalunya'dır. Siyasi sorunu olmasa kendim dahil kimse Barcelona'nın futboluna subjektif bakmaz...
Bölücülere ne kendi vatanımda mahal veririm ne de başka ülkelerde olmasına sessiz kalırım.