İstifa edeceksin !

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
ben bıle daha iyi yaparım halıl unerden ya ne ıstıo anlamıyorumkı takımda ıstedıgı her oyuncuyu aldırdı.alternatıf bence YALCIN GRANIT buyukluk yapıp taskımın basına gelsın.olmazsa OZHAN CANAYDIN

kobra' Alıntı:
GS_Forever' Alıntı:
İyi güzel istifa etsin de... Halil Üner'in alternatifi kim olacak peki?

Bu bile sorun...

İstifa etsin diyen basketbol duayenleri geçsin başımıza..

bu forumda geçtim bu forumu yeryüzünde bu takımı çalıştırıp bundan kötü duruma düşürecek bir insan evladı var mı acaba

hala neler konuşuluyor hala adam savunulmaya çalışılıyor hayretler içerisindeyim.

Cuma gününden beri açıkçası bunu yazayım mı yazmayayım mı ikilemi içerisindeydim. Çünkü bu yazacaklarım sadece bir muhabbet esnasında şans eseri orda bulunduğum için kulağıma gelenlerdir. Bunları yazmak ne kadar etik ya da ne kadar değil onu tartmaya çalıştım bir kaç gündür ama yazılanları destekleyecek bir şey olduğu kanaatine vardığım için yazmaya karar verdim.
İTÜ maçı çıkışı biraz geç çıktım. Salonun önünde bir arkadaşımı beklerken Halil Üner ile Kemal Erdenay(yanılmıyorsam)'ın kısa bir diyaloğuna şahit oldum. Kemal Erdenay "Biz de 17si gibi bir süpriz yapmaya çalışıyoruz. Umarım olur, olursa çok iyi olacak" tarzında bir cümle kurdu. Ben ilk olarak kendisni sadece dinlediğim ve kim olduğuna dikkat etmediğim için acaba bize ya da İTÜ'ye transfer mi olacak biri, yada İTÜ'ye sponsordan mı bahsediyor acaba diye kendi kendime düşünürken Halil Üner'den şöyle bir cevap geldi. "Benim de artık pek bir ümidim yok" kelimeler tam böyle olmasa da bu içerikte kısa ve net bir cümleydi. Kemal Erdenay ise "sabret, zamanla düzelir" tarzında sabır ile ilgili bir cümle kurdu.
Bunları niye yazdım. Burdan ve saha kenarındaki hareketlerinden Halil Üner'in de artık pes etmeye yakın olduğunu, belki pes etmek doğru kelime değil ama artık onun da isteksiz, belki de heyecansız olduğunu gördüm. Bu takıma verdikleri, eskiden yaptıkları, oyuncusuna davranışları gibi bir çok konusu her saniye gündeme taşınan ve bunların çoğu negatif olarak anılan birinin, gözlemlediğim kadarıyla heyecanı da kalmamışsa bence de artık hem onun için hem de takımımız için en hayırlısı yol yakınken istifa etmesidir. Bence de aliemrenin dediği gibi kan değişikliği şart, belki de yeni bir heyecan şart.

1.5 sene önce çok uzaklardan görüleni anlayabilmek için 1.5 sene harcadık ve hala da zaman veriyoruz,demek ki hala bu arkadaşın takıma katkı verebileceğini düşünüyoruz.Ne diyelim artık bu arkadaşı 1.5 sene barındırmış ve desteklemiş camiaya böylesi layıkmış.Bekleyin,2 lige düşelim arkadaş Arda'nın gözünü çıkarsın, umutun kafasını yarsın, bir başkasının basketbol hayatını bitirsin o zaman düşünürüz belki kontratı fesetmeyi.Anlamadım acaba 5 milyon dolarlık tazminatı falan mı var?Ben bu arkadaş hakkında yazı yazmaktan yoruldum ve de artık arkadaşın tartışıldığı topiklerde hiçbir şekilde kponuşmama kararı aldım...Belki de böylesi daha güzel olur...

HALİL ÜNER!YÜRÜYEDUR(ters manyel versek işe yarar mı ki?)

İTÜ maçından sonra olduğu gibi "Yenilsen de yensen de...." değil

Artık başka tepkiler verme zamanı geldi.

Halil Üner'den önce takımda sorun olan başka şeylerde var..
Mesela yönetim,niye kimse yönetime birşeyler söylemiyor da hep Halil Üner ismi ön planda..Neden maçlara ilgisizliği kimse söylemiyor..Neden hep Halil Üner'de mi suç ?

Yücel Platin:Oyak Renoyu küme düşürdü basketbol şehri Bandırmadan kovuldu takımın başına koçmu yapacağız.
Koray Mincinözlü:Merak edenlere en son lisedefterinde oynuyordu dizide takımı şampiyon yaptı bizden sonra hala boşta hiçbir birinci lig takımı tercih etmedi.
Lige 3 yenilgi alarak başladık kolej ve itü maçlarını mutlaka almalıydık olmadı bunların hiç bir mazareti olmaz ama aralık ayına kadar teknik heyet süre istedi bence biraz daha beklenilmeli şayet koç değişikliliği olursa bu göreve Basketbol Okulları Sorumlumuz Eski Basketbolcumuz Cihat Levent olmalı inşallah aralık ortasına kadar takım toparlanırda teknik heyetimizle yola devam ederiz.

BEYLER GALATASARAYI KURTARACAK TEK ADAM ORHUN ENEDIR BU KONU HAKINDA DUSUNCELERINIZI MERAK EDIYORUM.BEN OYUMU ORHUN ENE YI VERIORUM ONDAN IYI GALATASARAYLI VAR MI ANTERONORLER ARASINDA.BENCE YOK.BU ONERIMI NASIL DEGERLENDIRIYORSUNUZ??????

Abicim bugn de bilgibn gökberk le programda 1 ara gülmeler falan o pis sırıtış bilmiom yani deli oldum mübarek gün...

SEKO' Alıntı:
şayet koç değişikliliği olursa bu göreve Basketbol Okulları Sorumlumuz Eski Basketbolcumuz Cihat Levent olmalı inşallah aralık ortasına kadar takım toparlanırda teknik heyetimizle yola devam ederiz.

SEKO Cihat Levent'i istemendeki kriter nedir?

Ben Cihat Levent'i tanırım. Doğru kendisi eski sprocumuzdur, şuanda da Basketbol Okullarını koordine ediyor. Fakat kendisini koç adayı olarak gösterilmesi inanın çok şaşırttı. Aklıma hiç gelemeyecek bir isim çünkü kendisinin koçlukla antrenörlükle ilgisi yok ki. Kendisini işadamı olarak nitelendirmek daha doğru olur.

YA hersene sabitlenen basketbol okulları geliri nedense yönetimin we basketbol şubesinin başındaki yöneticilerin değişmesiyle azalan bir organizasyonun başındaki we hiç1 antrenörlük kariyeri olmadan basketbol antrenörü olmasının düşünmen gerçekten nasıl geldi aklına yahu?
Orhun ENE alt yapıda küçük yada yıldız MİLLi takımın antrenörüdür şu an çok önemli 1organizasyonun içindedir gelemez ( ha şimdi gelse gider arabamla ewinden alıp kulübe götürürüm ama ...)

Arkadaşlar C.Levent neden takıma yatırım olmayacaksa kendiside basketbol okulları sorumlumuz olduğuna göre gençlere daha çok şans verir ve altyapıdan bir çok oyuncu A Takıma kazandırılır.diye düşündüm
sevgili aliemre Yücel Platin konusuna gelince Oyak geçen sene 2 yabancıyla oynadı bir tanesi fenerde geçen senenin sayı kralı takım küme düştü Bandırmada bu nasıl kan uyuşmaması daha sezon başı adamın görevine son verildi.

SEKO sana durum söyle izah edeyim Cihad Levent'e böyle bir teklif götürülse oda şaşırır,adam mı kalmadı der :)

Çünkü kendisi teknik olarak sorumlu değil,iş adamı olarak düşün kendisini. Koordinatör.

Dostum bu konuda beni bilgilendirdiğin için teşekkürler koç değişikliği olmasını istemiyorum olursada camiamızın içinden biri olmalı Telekoma giden Sedat ÖZYER olabilir diyorum.

halil üner denen adam insan ilişkilerinden bi haber sanırım niemcike özeniyor,ülker maçında enver ibir dövmediği kaldı.Artık gitmeli ve yerine kopray hoca gelmeli