İstifa edeceksin !

• Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
benim fikrim alt yapıdan mükemmel oyuncular

yetişiyor onları koysun bi kadroya koysun bu böyle

gitmez

arkadaslar bence bu konuda halil ünerin cok ustune gıdıyosunuz..sonucta o bir basketbol kocu ve buradakı pek cok kısıden bu konda daha tecrubelı.bazı basarısızlıklar almıs olabılır ama bunu tamamen onada yuklemek haksızlık olur.herkesın ınıs ve cıkısları olur.emınım o da takımı ıcın elınden gelenı yapıo.sonucta kım ısyerek basarısızlıga ugrayıp adını kotuletmek ısterkı?bence ılerkı maclarda takım kendını toplıcakn sonucta oldukca genc bı takım.ve maddı sıkıntılar fln var.onlarda ınsan arkadaslar.onlarında evlerıne para goturmelerı gerek ,yasmlarını devam ettırebılmek ıcın bırcok sey yapmaları gerek.bence bu konuda tamamen koça yuklenılmemelı.hersey duzelıcek ben ınanaıyorum..

Arkadaşlar Kolej deplasmanına koç takımın oyuncularının bir kısmını kendi arabasıyla götürüyor takım 3 aydır para almıyor yönetim sahip çıkmıyor hakemler vur abalıya misali maçlarımızı yönetiyor bu durumda koçu eleştirmeye kimsenin hakkı yok.

SEKO' Alıntı:
Arkadaşlar Kolej deplasmanına koç takımın oyuncularının bir kısmını kendi arabasıyla götürüyor takım 3 aydır para almıyor yönetim sahip çıkmıyor hakemler vur abalıya misali maçlarımızı yönetiyor bu durumda koçu eleştirmeye kimsenin hakkı yok.

ben de arabamla götürebilirim oyuncuları sorun yok yeter ki o gitsin.

hala eleştirmeye kimsenin hakkı yok diyor ya..........

Arabımı bulamıyacağız diyosunuz bulunmuyor ki? koç takımı götürüyor
yok kendi arabamla götürürüm lafla peynir gemisi yürümüyor.görüldüğü gibi byu şartlarda başarı zor hala adama yükleniyorsunuz. herkez herkezi eleştirebilir ama bizim yönetimin takıma sunduğu bu şartlarda eleştirmek orda buluınan kişilere haksızlıkolur.

SEKO,

Halil Uner'in takimin basindan ayrildigi gun basketbol takimi camia ile daha iyi kucaklasmazsa ve takima destek (seyirci ve madii) artmazsa ben bu yazdigimi yer senden ozur dilerim.

bu arada 2.5 sene once ozerk sube modeline gecmek icin can atanlar neden bugun para bulmayi basaramayinca yonetimden para isterler anlayamiyorum. "Ozerk basketbol subesi" hani kendi kendisini finanse edecekti? Sikayet eden sube yonetimi once sucu kendisinde aramali bence.

dawkins' Alıntı:
SEKO,

Halil Uner'in takimin basindan ayrildigi gun basketbol takimi camia ile daha iyi kucaklasmazsa ve takima destek (seyirci ve madii) artmazsa ben bu yazdigimi yer senden ozur dilerim.

Bu konuya kesinlikle katılıyorum. Kac tane arkadasım sırf Halil Üner takımın basında die maclara gelmiyor. O kadar ısrar ediyorum adamlar banamısın demiyor.

wotws' Alıntı:
Bu konuya kesinlikle katılıyorum. Kac tane arkadasım sırf Halil Üner takımın basında die maclara gelmiyor. O kadar ısrar ediyorum adamlar banamısın demiyor.

Onder o arkadaslarini benim adima tebrik et ve yalniz olmadiklarini soyle :).
Acikcasi ne yalan soyleyeyim bende ayni mantikla son 2 yildir sadece 1 tane maca gittim. Onun disinda kendimce protesto ediyorum durumu ve gitmiyorum maclara. Ayni sey futbol takimi icinde gecerli olabilirdi, mesela Fakyel transfer edilseydi veya Selcuk Yula takimin genel menajerligine falan getirilseydi bu durumu hazmedemez ve onlar gidene kadar kendi capimda protesto eder, maclara gitmezdim. Ayni sey basketbolda da gecerli. Halil Uner, Zaza Endem tarzi adamlar bu kulupte olursa ben yokum. Belki yanlis bir zihniyet olabilir bu, ama birsekilde boyle insanlarin Galatasaray formasini giymesine taraftarlar olarak engel olabilmek adina bir caba harcamamiz gerekir. Daha iyi bir fikri olan varsa, mesela maclara gidilsin ama topluca protesto yapilsin, istifaya davet edilsin denirse zevkle uyarim buna ama koru korune destekte bana ters geliyor. Boyle adamlarin bu kulupte yeri olmamali, bence..

Artik Halil Uner istifa falan demeyecegim. Cunku istifa dedikce sanki inadina daha fazla kaliyor ve bu gidisle kulup tarihinin en uzun sure gorevde kalan kocu olacak. O yuzden Halil Uner sonsuza dek seninleyiz diyerek bitiriyorum yazimi!

Saygilar,

Nyse sonunda ilk galibiyetimizi aldık şükür ki , umarım dewamı da güshel olur...