İstifa Söylentisi !

Galatasaray'da şok iddia !.. Galatasaray Basketbol Şubesi Sorumlusu Ahmet Dedehayır'ın Fenerbahçe ile oynadıkları Bayanlar Ligi derbisinde sarı lacivertli yönetici Neşet Yalçın'a küfür ettiği yönündeki haberler bardağı taşırdı !..
Maçta salonda bulunan ve olaylara bizzat şahit olan Galatasaray Başkanı Adnan Polat'ın, bundan önce de pek çok maçta olaylara adı karışan Dedehayır'ın ipini çekerek istifasını istediği öğrenildi !..

Geçen haftaki Turkcell Süper Lig derbisinde Fenerbahçe yöneticisi Mahmut Uslu'nun Haldun Üstünel ile yaşadığı büyük gerginliğin ardından sert tepki ortaya koyan Başkan Polat, hemen bir hafta sonra kendi yöneticisinin benzer bir olaya karışması üzerine çileden çıktı.

Polat'ın "Biz Fenerbahçe'ye tepki gösterirken, kendimiz de doğru şekilde davranmalıyız" diyerek Dedehayır'a tepki gösterdiği ve istifasını istediği belirtildi.
 
Re: İstifa !

Böyle birşey olduğunu sanmıyorum, ama Sayın başkan son dakika Yiğit ŞARDAN ı Basketbol şubesine kaydırmış.. Ve Ahmet DEDEHAYIR ı zaten pasifize etmişti. Ahmet DEDEHAYIR, Murat ÖZYER in yerine koç ararken buda engellenmiş olmuştu.

Sanıyorumki bu haberleri yine yönetim içinden yazdırıyorlardır.. Bu zaten beklenen sonuç.. Sezon başı gerçekleşmeyen.. Bu haberler de ısınma turlarıdır.. Çarşambanın gelişi Perşembeden yanii... :)))
 
Re: İstifa !

Dedehayır dönemi bitti mi?

G.Saray Basketbol Şube Başkanı Ahmet Dedehayır'ın durumu yarın yapılacak olan yönetim kurulunda masaya yatırılacak.

Galatasaray'da basketbol şubesi sorumlusu Ahmet Dedehayır'ın son yapılan derbi maçtaki tavırları sonrasında görevine son verileceği iddia edildi. Yarın yapılacak yönetim kurulu toplantısında bayanlar derbisinde yaşananların masaya yatıralacağı ve büyük bir ihtimalle Ahmet Dedehayır'ın basketbol şubesinden alınacağı öğrenildi. Ancak yönetime yakın kaynaklar, fevri tavırlarıyla dikkat çeken Dedehayır'ın istifasının istenileceğini söylerken yapılacak toplantının milat olacağı belirtildi.
Kaynak : Basketdergisi.com
 
Re: İstifa !

İnşallah istifa eder ya da kovulur.ßiz Mahmut'a tepkimizi koymuşuz, o kadar laf etmişiz.Bizim yöneticilerimiz iyi demişiz adam gitmiş onların seviyesine düşmüş.

Zaten kaç senedir yaptıkları ortada da.Verdiği sözleride tutmadı.Onun için en iyisi istifadır.

Aksi takdirde kovulmaz ise daha birşey demiyorum...
 
Re: İstifa !

Basketboldan anlamayan,bi kez bile basketbol topunu eline alıp oynamamış,borsacı,şube sorumlumuza güle güle....Umarım yerine basketbolu bilen,basketbolun içinden gelmiş birileri başa geçer tıpkı Avrupa nın büyük klüplerinde olduğu gibi...
 
Re: İstifa !

İsabet olur . Bize ' yönetici ' sıfatına uyabilecek , kaliteli ve basketbolu bilen biri lazım . Kendisine hayatında başarılar . Acaba Murat Özyer'e n'olur ?

Saygılarımla
 
Re: İstifa !

Bu çok şaşırtıcı bir durum değil. Görevden eninde sonunda alınacağı belli idi. Hatta sezon başı bu operasyonun yapılacağını bile duymuştuk.. Fakat bu duyum sadece Yiğit ŞARDAN hamlesi ile kaldı..

Murat ÖZYER ne olacak derseniz ? Bence bir kişiyi daha ekarte etti diyebiliriz.. Zaten durumunun Galatasaray Yönetim Kurulu ile çok alakası olduğunu sanmıyorum. Görevi ve görev süresine ÜLKER karar veriyor.. Belki Yiğit ŞARDAN da fikrini söyler yada fikrini sorarlar. Nasıl olsa meslektaşı Hakan AYDINOL var.

Saygılarımla,
 
Bize maçlara gelmeyen, şubeyle ilgilenmeyen yöneticiler lazım. Bayan takımı küme düşmeli, erkekler son anda playoutla ligde kalmalı. Hataları olsa da şube için birşeyler yapmaya çalışan, çabalayan bir yönetici ve ne güzelki herkes onun bırakması için seferber olmuş. Tebrikler!

Sürekli istifa diye söyleyip durduğunuz Murat Öyer'in yerine yaz döneminde başkasını getirmek için elinden geleni yapıp o sizin çok sevdiğiniz diğer yöneticiler engeline takılmıştır ne yazıkki bu basketbolu bilmeyen insan. Karşı tarafın yaptığı her türlü pisliğe karşı çabalayan ve ses çıkaran bir yönetici var ve lütfen pasifize edelim onu!
 
Ahmet Dedehayır'ın gitmesini istemeyi düşünmek iyi ölçüp biçilmeli, yıllar sonra hem erkek hemde bayanlarda şubelere hareket getiren isim Ahmet Dedehayır'dır ve o şubede olduğu sürece her daim iddialı kadrolar kuracağını düşünüyorum hataları yokmu elbette var ama bence yaptığı atılımları ve ölmüş olan bir şubeyi canlandırmasını göz ardı etmek büyük bir talihsizlik olur
 
Oğuz Tongsir Futbol Gündemi adlı programda Adnan Polat'ın yarın Dedehayır'ın istifasını isteyeceğini söyledi...

Kaynak:Tolga Kaplan (Gsbasket.org üyesi) :)
 
Tribünde Fenerbahçe'ye küfür eden insanların, Fenerbahçe'nin bir idarecisine küfür etti diye bir başkasının istifasını istemesi en kibar halimle söyleyim sahteciliktir. Başarısız diye istifasını isteyenler (ki gayet normaldir bu) başka bir sebebe sığınmasınlar, Mahmut Uslu'nun seviyesine düşmüşmüş.. Bak bak bak, Sanki tribünde biz (kişiye indirgemiyorum, genel yorumum) Mahmut Uslu'ya "Hoşgeldiniz Mahmut Bey" tezahüratı yapıyoruz.

önemli not: hayatımda ne toplu, ne bireysel olup başkasının duyabileceği şekilde fenerbahçe (yada başka takım) yöneticisine küfür etmedim, Mahmut Uslu'ya evde yalnız maç izlerken, ve Rasim Başak'a (ki sonra tanıma fırsatı buldum kendisini) GS-FB maçında basketinden sonra tribünümüze dönüp boğaz kesme işareti yaptığı zaman bir tane sallamıştım.

Özetle, istifa etmesi gerekenler, etsin, takımı sahipsiz bırakmayacak bir camia zaten var. ali gider veli gelir. cafe crown gider, Galatasaray kalır.
 
İlginç bir strateji ve bahane ile başarısızlığın bedeli olarak gerekli hamle yapılıyor, gördüğüm kadarıyla Adnan Polat takımımızın maçlarına ekseriyetle geliyor ve oynanan oyun onu pek tatmin etmiyor, ayrıca tahmin ettiğim kadarıyla basketboldan anlayan bir kaç kişi ilede sürekli görüşüyor ve gidişatı değerlendiriyor. Bunun arkası gelir diye düşünüyorum.
Takımda zaten belli bir huzursuzluk var ama bunun sebebi nedir henüz bende anlayabilmiş değilim yani staffın müdahaleleri dışında takımda genel bir isteksizlik hakim...
 
Kerem hocam ; basketboldan anlayan kişi derken ; kastettiğin nedir tam olarak? Ülker grubunun doğruları; yanlışları vs bir yana; bildiğim kadarıyla Galatasaray içinde ; Ülker grubunun tecrübesine ve know- how'una sahip bir oluşum yok.
 

Üst