İtü:85--GALATASARAY:75

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ewt arkadaşlar maç bitti
85-75 yenilmişiz

X le konuştuumda Kemal Tunçeriye küfür ediodu
noolduunu gelince anlatır artık

yazık olmuş..
 
Maçtan yeni geliyorum

Gelenlere helal olsun, takımı iyi destekledik, 50 kişi filan vardık

Sonuç yine hüsran.

Hakemlerin(özellikle saçları uzun jöleli olanın) Allah belasını versin.

Bir şube bu kadar sahipsiz bırakılmaz.

Daçkanın maçlarında hakemler yüzünden yenilince olayı okul takımı olmasına filan bağlıyorum.Fakat sen koskoca Galatasaraysın hakemler ve federasyon tafarfından eziliyosun.Yönetime yazıklar olsun.
 
Biz kimi yeneceğiz bu ligde?

Galatasaray 75 Mert 3, Jacobsen 15, Orhan 4, Boddicker 5, Arda 18, Umut 0,Ferrira 17 (17 rib), Ufuk 1, Johnson Jr. 7, Gökhan.

İTÜ: 85 Gökhan 2, Berkant 0, Levent 8, Ufuk 5, Harun 26 (4 rib- 2 ast), Kemal 19, Güray 4, Ahmet 0, Serdar 21 (9 rib).

4 yabancı ile oynayıp yabancısız İTÜ yü yenemiyoruz. VAlla ben hakem makem anlamam bu takım o kadar kötü değil. Görüldüğü gibi kazanmak için gerekli sayıyı atmışız ama İTÜden 85 yiyen takımın bu ligde başka takımı yenmesi mümkün değil. BAri genç takımla sezona girseydik ne demeye 4 tane yabancıya para veriyoruz???

HAlil Üner tamamıyla iflas etmiştir. Hala ne yüzle orada duruyor anlamak mümkün değil.

P.S. Johnson'un pozisyonu nedir?
 
Maça gitmedim o yüzden saha içi hakkında fazla yorum yapma hakkına sahip değilim ama İTÜ'ye yenilmek gerçekten berbat bir sonuç.Arda,Gökhan,Mert Uyguç,Orhan Güler ve iyi yabancılar.Bu takım rahatlıkla play-off yapabilecek kadroya sahip.Halil Üner takımı kötü yönetiyor olabilir ama bu oyunculardan ikisi,üçü performanslarını yansıtabilse bu takım böyle olmaz.Haftaya Türk Telekom sonra Darrüşşafaka sonra Karşıyaka.Takım böyle giderse 6'da 0 çekeriz.Of!Of!
 
ben galatasarayın bu kadro ile kazanacağını hiç beklemem halil ünerle olacak işmi bu yawww ...erman kunteri neden gönderdik halil ünerle bi basarımız varmı önemli bi mac kazandık mı?
 
bide sampiyonluk hayellerimiz vardı .ilk macta kayboldu ümidimiz.
 
halil bey takımın kötü gidişine nasıl dur demeyi planlıyor.yaww böyle sonuc aldığımız için neredeyse ağlıyacağım bide bizi düşünün.
 
önümüzde üç cok zor mac var böyle giderse 100 asağı yemeyiz.biraz da sevindirin bizi.bide rakiplerimize bakın zannedersem sonuncu olduk.
 
Of bu nedir walla anlamadım ya.. Oynadığımız 3 maçın en azından 1'ini kazanabilirdik.. Normal şartlarda 2 aslında ama 1'e bile razıyım ama 1 tane bile kazanamadık.. Peki bu ne zmna kadar dewam edicek?
 
Yeni yabancımız için bence birşey söylemek için erken belli takıma daha ısınamamış. Ama içeri çok drive ediyor ve belki alakasız bir özellik guard için ama inanılmaz zıplıyor.
Maça gelince tam çevirdik dediğimiz maç göz açıp kapayıncaya kadar gitti. Estevam inanılmaz rebound çekti özellikle hücumda ama 2 yada 3ten fazlasını sayıya dönüştüremedi. Biz 4/33 ile atarken 3lük itü yanılmıyorsam yüzde50nin üstünde attı. Ama kaçırdığmız her 3lüğün sonrasındaki hücum reboundlarını topladık diyebilirim. Reboundda bu kadar üstünlük kurup nası maçı alamadık hala anlayamıyorum. İTÜ de Harun Kemal ve Serdar ile sayılar buldu.
Bir parantez de Kemal'e açma istiyorum. Adam şut kaçırmadı nerdeyse. Ama dikkatimi çeken olay şu oldu. Biz tepki gösterirken kendisine bir arkadaşımız "Kemal geçen sene niye böle değildin?" tarzı bir cümle kurdu. Yanılmıyorsam Kemal de faul girince " Ben hep böyleydim" diye bağırdı. Burda Halil Üner'e mi laf attı orasını anlamadım.
 
Galiba maça buraya yazan bir tek Murat gitmiş..Murat yorumlarını bekliyoruz..Bu arada yine yabancılar yüklenmiş skoru..Bu yerliler ne yapar..İsmet'e niye şans vermiyor bu Halil Üner ?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst