İtü:85--GALATASARAY:75

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam geçen maç para para dedin

ama yenildiğimiz 2 takımdada
ne yabancı nede Arda gibi kaliteli bi oyuncu wardı

bnce artık suçu hakemlerde veya parasızlıkta diil
biras kendinde aramalısın...
 
Yok aliemre onder cem diger murat filanda vardi.

Neyse oncelikle hizmette sinir yok diyerek soyle bir sey koyarak basliyayim.

http://www.oflaz.org/estremo/itugsc.jpg

Kirmiziya aldiklarim dikkat cekilmesi gereken noktalar.
Gelelim maca.ITU tam kolej takimi havasinda maci aldi goturdu.Butun mac inanmis sekilde mucadele ettiler.Bizim takim maca cikarken once stresli sonrada inancsizdi.Eller titriyor sacma sapan toplar kaptiriliyordu.

Son period a kadar kafa kafaya gitti mac.Hep koparmamiz gerekirsen Harun yada Kemal serefsizi cikti.Bu forumda ilk defa bir oyuncu hakkinda boyle bir sey yaziyorum belki.Nedenlerini acikliyayim
*Kemal in surat yapisi.Kac macini seyrettim Galatasrayda bir macta bu kadar hirsli gormedim
*Kendini ozel bu maca hazirladigi acaip belliydi.Fiziksel olarak en ust seviyedeydi.Kaslanmis filan.
*Macin adami olmaktan acaip zevk aldi.Sacma sapan bakislar atti.
*Bizdeyken niye boyle degildin diyen tribunlere "Ben hep boyleydim" gibi ego dolu bir soz sarfetti.

Sonuc olarak gercekten mac sonunda gormedigim iyi oldu bu serefsizi.Senin gibi galatasaraylinin ben..

Neyse dagildi konu.Son periodda kritik 2-3 tane hakem hatasi geldi ustuste.Normalde hakeme suc bulmam ama mac bizim icin orda koptu.
Size ilginc birsey soylyiecem.Bana gore bu macta en az hata Halil Uner deydi.Coaching olarak pek hata yaptigini dusunmuyorum.Hatta sesimize kulak verdiginide gorduk ali emreyle.Molalar filanda acaip yerindeydi.
Ha hoca iyimiydi.ITU macini kazandiracak formulu bulamiyorsan her turlu suclusun hocam.Nolursa olsun bu maci almaliydik.
Enver Ekmenin niye kadroda oldugunu anliyamadim mesala.

Sonuc olarak Kemal hayatinin macini oynadi belkide.Kemal olmasa bugun bu maci alirdik belkide.Bunu yazmak beni acaip sinirlendiriyor bu arada.

Dun hic uyumadan maca gittim.50 saattir uyumuyorum.Hatta bu yorumu yazmadan uyumiyim dedim.Gercekten artik bu takim uzuntuden cok keder vermeye basladi.Ama bugun gelen insanlara yurekten tesekkurler.Takima destek vermenin ne demek oldugunu gosterdik sanirim bugun..Nolursa olsun bu takima destek vermek gerekiyor.

Yeni yabanci hakkinda birsey yazmadik sanirim.Ben begendim.Biraz bloklarla ilgili bir sorunu var yanliz.Her drive da blok yeme potansiyeli cok fazla.Takima uyum saglarsa cok katki yapicagina inaniyorum.

Son olarak bu istatistiklerle mac kazanmak ilginc olurdu.Attigimiz sut sayisinin bu kadar fazla olmasi iyi degil kotu bir gostergedir.Bu takima su anda bana gore acil olarak mental destek verilmesi gerekiyor.
 
Uzulmemek elde degil....X mental destege gerek varsa oyledir...Madem biz GS liyiz, gorevimizi yerine getirmeliyiz...Her ne kadar aramizda Halil Hoca ya, yonetime kizgin olan varsa dahi...

Biz gorevimizi yapalim da, gerisinin icabina bakilir elbette

Sen ola CIm Boma senola?
 
yaaa ahkam kesmek weya ukalalık yapmak istemiyorum ama bu takım kemalden 19 sayı yediyse zaten maçı kazanamaz...
üstelik yabancısız oynanayan iki takımada yenildik :( :( :(
 
Yabancı oyuncusu olmayan takımlara yenilmek bir ölçü olmamalı.

Harun Erdenay şuan TRde oynayan çoğu yabancıdan daha iyi mesela.Dün maça gelen herkes gördü attığı kritik basketler oyunu İTÜ lehine çevirdi.

Basketbol takımımıızn ilk önce savunmaya ağırlık vermesi gerekiyor tabii ÜNER bey başarı istiyorsa.
 
yarın halıl bey cnn dekı pıvot programına katılıomus eger bıraz galatasaraylıysa canlı yayında ISTIFA etmelı.kadromuz fena degıl ama teknık kadronun 2 senedır yaptıkları bellı.gerı don ERMAN KUNTER.donde gorsunler senı.bu takımı sampıon yasparsın sen.ama donmezsın bunu da bılıyoruz.
 
7:26 sürede sadece 1 sayıyla oynayan(o da serbest atıştan) Ufuk GÜRGEN'i oyunda tutan,iyi ve hırslı bir genç olan İsmet HACIOĞLU'na 1 saniye bile şans vermemek bence hatadır..
 
Walla maçla ilgili yazılacak herşeyi yazmış arkadaşlar saolsun , salona gelen tüm arkadaşlara 1 kez de ben teşekkür ederim .
Walla benim gibi 1ini bile bu takım karamsarlığa itiyosa gerçekten 1 sorun wardır . Halil hoca bu maçta hata yapmadı ama 1 arkadaşın da belirttiği ve benimde üstüne basa basa sölediğim gibi bu takım ya iyi çalışmıo yada çalıştıklarını sahada yapamıo veya yapmıo weya nebilim işte aklım almıo ama ben artık suçşun oyuncularda olduğuna inanmıyorum çünki hade bu oyuncular kötü peki geçen seneki oyuncular onlarda mı kötüy dü???
 
maçı seyretmadim sadece istatistikler üzerine yorum yapıyorum


bir takım düşünün 73 şut atmış 33 tanesi 3 sayılık. ve bu takım aynı maçta 18 hücum ribaundu almış yani 18 kere bir ofans taktiği olmadan top içeri geçmiş zaten.

%12 gibi bir yüzdeyle oynanmasına rağmen ortalama her iki hücumdan birinden fazlasında 3 sayı kullanılırken buna müdehale etmeyen coachun nasıl hatası olmaz.

kardeşim girmiyor işte zorlamayın artık herifler pivotsuz içerden oynayın demek için tanjeviç olmaya gerek yok herhalde.
 
eskiya67' Alıntı:
itü ye bile yenilmisik o zaman tüh vay halimizee
lütfen post atmış olmak için post atmayalım
lütfen topiç kirliliğine karşı duyarlı olalım
gelmişsin 2 yıl öncenin maçıyla ilgili topiçe post atmışsın. o zamanki itü ile şimdiki itü bir mi? tabiki hayır. o zaman attığın bu postta çok gereksiz bi post olmuş
lütfen bidaa böyle gereksiz postlar atmıyalım. topiç kirliliği yapmıyalım ve forumumuzun düzenini bozmıyalım

ayrıca lütfen kimse yanlış anlamasın. ukalalık felan yapmaya çalışmıyorum. sadece forumumuzun daha düzgün ilerleyebilmesi için bende bi çoğunuz gibi topiç kirliliği yapılmamasını istiyorum. bu post'u da onun için atıyorum. lütfen kimse ukalalık yaptığımı sanmasın..
 
Ben de diyorum ne alaka İTU ile macımız kı vardı haha hem de 4 sayfa falan.

Ah be 2004 ün topiğini nereden nasıl bulup cıkardın , emeğe de saygı göstermek lazım tabi Ali Emre cim eheh :hi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst