Yok aliemre onder cem diger murat filanda vardi.
Neyse oncelikle hizmette sinir yok diyerek soyle bir sey koyarak basliyayim.
http://www.oflaz.org/estremo/itugsc.jpg
Kirmiziya aldiklarim dikkat cekilmesi gereken noktalar.
Gelelim maca.ITU tam kolej takimi havasinda maci aldi goturdu.Butun mac inanmis sekilde mucadele ettiler.Bizim takim maca cikarken once stresli sonrada inancsizdi.Eller titriyor sacma sapan toplar kaptiriliyordu.
Son period a kadar kafa kafaya gitti mac.Hep koparmamiz gerekirsen Harun yada Kemal serefsizi cikti.Bu forumda ilk defa bir oyuncu hakkinda boyle bir sey yaziyorum belki.Nedenlerini acikliyayim
*Kemal in surat yapisi.Kac macini seyrettim Galatasrayda bir macta bu kadar hirsli gormedim
*Kendini ozel bu maca hazirladigi acaip belliydi.Fiziksel olarak en ust seviyedeydi.Kaslanmis filan.
*Macin adami olmaktan acaip zevk aldi.Sacma sapan bakislar atti.
*Bizdeyken niye boyle degildin diyen tribunlere "Ben hep boyleydim" gibi ego dolu bir soz sarfetti.
Sonuc olarak gercekten mac sonunda gormedigim iyi oldu bu serefsizi.Senin gibi galatasaraylinin ben..
Neyse dagildi konu.Son periodda kritik 2-3 tane hakem hatasi geldi ustuste.Normalde hakeme suc bulmam ama mac bizim icin orda koptu.
Size ilginc birsey soylyiecem.Bana gore bu macta en az hata Halil Uner deydi.Coaching olarak pek hata yaptigini dusunmuyorum.Hatta sesimize kulak verdiginide gorduk ali emreyle.Molalar filanda acaip yerindeydi.
Ha hoca iyimiydi.ITU macini kazandiracak formulu bulamiyorsan her turlu suclusun hocam.Nolursa olsun bu maci almaliydik.
Enver Ekmenin niye kadroda oldugunu anliyamadim mesala.
Sonuc olarak Kemal hayatinin macini oynadi belkide.Kemal olmasa bugun bu maci alirdik belkide.Bunu yazmak beni acaip sinirlendiriyor bu arada.
Dun hic uyumadan maca gittim.50 saattir uyumuyorum.Hatta bu yorumu yazmadan uyumiyim dedim.Gercekten artik bu takim uzuntuden cok keder vermeye basladi.Ama bugun gelen insanlara yurekten tesekkurler.Takima destek vermenin ne demek oldugunu gosterdik sanirim bugun..Nolursa olsun bu takima destek vermek gerekiyor.
Yeni yabanci hakkinda birsey yazmadik sanirim.Ben begendim.Biraz bloklarla ilgili bir sorunu var yanliz.Her drive da blok yeme potansiyeli cok fazla.Takima uyum saglarsa cok katki yapicagina inaniyorum.
Son olarak bu istatistiklerle mac kazanmak ilginc olurdu.Attigimiz sut sayisinin bu kadar fazla olmasi iyi degil kotu bir gostergedir.Bu takima su anda bana gore acil olarak mental destek verilmesi gerekiyor.