• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

İyi ki Doğduk

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Coach
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:12
Serdar'ın ve bugün doğan diğer kişinin doğum günlerini kutluyorum. Nice senelere...

Serdar ve Yusuf yeni yaşınıza güzel transfer haberleri eşliğinde girmenizi dilerim. Çok çıkarcı gördüm kendimi : )

Tek tek herkese çok teşekkür ediyorum...
kutlayan kutlamayan herkese varlığınız yeter. Hep beraber nice şampiyonluklara inşallah..!

Günün biraz sonuna doğru olsa da doğum günün kutlu olsun Taner Tuna... Nice senelere...

Uğur YILMAZ' Alıntı:
Günün biraz sonuna doğru olsa da doğum günün kutlu olsun Taner Tuna... Nice senelere...

Teşekkürler Uğur , iyi ki doğduk..

Taner, beklentilerini gerçekleştireceğin yeni bir yaş geçirmeni dilerim.

Bugün yiğit Pazar'ın doğum günü, nice mutlu yıllara...

Yiğit Kardeşim Doğum Günün Kutlu Olsun. Doğum Gününe 3 transferle başlamak güzl oldu :)

Doğumgünün kutlu olsun Yiğit..Nice mutlu yıllara.

Nice yıllara Yiğit

Yiğit doğum günün kutlu olsun.Nice mutlu senelere !!! :) :) :)

Teşekkür ederim,arkadaşlar.Sağ olun,var olun.İyi dilekleriniz için.Bugün transfer haberiyle uyandık,hepsi de hayırlı olsun inşallah.Ön yargılı bakmayın,Polat'a bazı yazılanları okudum da üzüldüm.Tekrar teşekkürler...

Yiğit kardeşim doğum günün kutlu olsun! Umarım yeni yaşından itibaren herşey gönlünce olur.Mutlu ve sağlıcakla kal,hoşcakal.

Eser Atalay;
Abi doğum gününü kutlar nice mutlu seneler dilerim.

Mutlu yıllar abi.

Eser Bey beklentileriniz gerçekleşeceği yeni bir yaş geçirmenizi dilerim.

Yiğit biraz geç kalmışım, aynı dileklerim senin için de geçerli.

Eser abi doğum günün kutlu olsun.Yeni yaşında sağlık,mutluluk ve para hiç eksik olmasın :) Nice yıllara...

happy birthday do you... :P

Yaşlandın yaşlandın :)

TUGAY.KEREM.ONUR HOCA,BURAK,HÜSEYİN,MURAT
Beyler sağolun mesajlarınız beni çok mutlu etti,bana dilediğiniz tüm dilekleri o güzel kalbinize iade ediyorum
eyvallah

Geri