İzmir BŞB.: 32 - Galatasaray: 69

İzmir BŞB'nin yaptıklarına çok iyi bir cevap olmuş. Tebrikler tüm takım ve teknik ekibe. Namağlup ve rekorlar kırarak şampiyon olacağız gibi görünüyor.
 
Anlatacak çok şey var.

Harika bir gündü. Yaklaşık 200 kişilik İzmir grubuyla beraber salona girişimiz, 45 dk kala takımı çağırışımız ve malzemecisinden hocasına kadar hepsinin elele tutuşup dibimize kadar alkışlarla gelmesi harikaydı...

Guvenlik sebeplerinden dolayı bizi bench'in arkasına almaları kadayıfın kaymağı oldu. Maçı resmen oyuncularla beraber yaşadık, yedeklerle beraber bağırıp, onlarla beraber savunma yaptık...

Maç hakkında söylenebilecek fazla bir şey yok. Canlı yayından da takip edebildiyseniz, ilk periyottan itibaren kopardık maçı. Yalnız takımın oyununda hala eksik noktalar var. Sedat hoca da bunları görmüş olacak ki çok kızdı hatta teknik faul aldı. Sık sık oyunculara tatlı sert çıkıştı.
Molalarda tezahuratın kesilmesini istedi, biz de sustuk. Yoksa 40 dk boyunca bağıran kalabalık ve bilinçli bir topluluk vardı salonda.

Maç farklı bitti ama daha da farklı olabilirdi. Özellikle son periyotta bir çok boş pozisyon yakalayıp değerlendiremedik. 80lerde bitirebilirdik.

Utku maç sırasında istatistikleri istemiş ama istatistikçimiz Cengiz abi'ye sadece ilk periyot sonunda sorabildim, polis sürekli ilk sırayı boşalttığı için pek sağlıklı iletişim kuramadık. Ama Petr (Peter denmesini istiyor bu arada kendisine:)) gerçekten domine etti. Ferit ve Ali Asker de özellikle çok etkili oynadılar. Serdar biraz tutuktu ama o da bu maça mahsustur sanırım.

Savunmamız çok etkiliydi. İBB belki 20-25 top kaybı yaptı. Kaç kere potayı göremediler sayamadım bile. Yine de, bazı pozisyonlarda içeriyi çok boş bıraktık. O atışları girse başabaş geçebilirdi maç.

Maç sonunda, İBB'yi de çağırdık fakat gelmediler. Kendileri bilir. Zaten maçta da çirkefliklerini gösterdiler. Özellikle Harman Yazıcıoğlu gerçekten çok sevimsiz bir adam.

Maç sonunda önce oyuncularımızla karşılıklı sarı kırmızı şampiyon cimbom çektik. Sonra Sedat Hoca takım ve taraftarı bir araya getirerek hep beraber cimbombom çektirdi. Bu da yetmedi, "Sedat Hoca ortaya üçlü çektir cimbom'a" tezahuratı ile hocamız bir güzel üçlü çektirdi. Özellikle üçlüde Petr'in dansı süperdi :) "Şampiyon yap bizi heykelini dikelim" tezahuratına ise göbeğini göstermesi bütün tribünü yardı :D

Oyuncularımız dün otelde bizden atkı istemişlerdi, verdik. Kumaş atkımı Büyük Selim'e verdim. O mutluluğu, birlikte maç sonu tezahurat yapmamızı, özellikle Selim'in bizimle beraber kenardan bağırmasını, "Zıpla zıpla zıplamayan fenerli" tezahuratında istatistikçi Cengiz abi'nin sandalyesinde zıplamasını, savunmada defence diye bağırıp hücumda takımla beraber hucum eden yedeklerimizi hiç unutmayacağım.

Atkıları verdikten sonra Petr atkısını alnına doladı ve dans etti. Yarıldım gülmekten :D Acayip sempatik bir adam gerçekten, maçtan sonra o kalabalık içinde bile beni gördü, tanıdı ve teşekkür etti. Konuşacak fırsatınız olursa mutlaka konuşun, harika bir insan.

Uzun lafın kısası, bu takımda inanılmaz bir arkadaşlık ve bütünleşme var. Kimse kıskançlık yapmıyor, herkes müthiş bir hırsla oynuyor ve arkadaşlarını kesinlikle harika destekliyorlar. Biz yaklaşık 200 kişiydik ama ağzına kadar dolu salonları hak ediyorlar.

Buradan Sedat hocama çok teşekkür ediyorum. Şu iki günlük yorgunluğa değdi gerçekten. Keşke onları daha çok ağırlayabilsek burada. Cumartesi gunu birlikte geçirdiğimiz 1.5 saat inanılmaz keyifliydi. Kuzenimin Selim'e sorduğu "Sizin maç toplantınız yok mu?" sorusuna verdiği "Bundan güzel toplantı mı olur" lafı her şeyi özetliyor sanırım.

İstanbul'daki renkdaşlarım, bu takım dolu bir Ahmet Cömert'i hak ediyor. Onlara bunu verin.

Utku'ya teşekkür ederim size çok güzel iletmiş maçı. Umarım canlı yayınım yeterli olmuştur.

Fotoları yarın geçeceğim, dergiden bir arkadaş da fotoğraf çektiği için galatasaray.org'da yayınlanmasını bekliyoruz Alpaslan abi'ye ayıp olmasın diye. En geç Salı günü Cumartesi ve Pazar fotolarını Ömer'e iletmiş olurum.

Bu arada, bilinçli bir tribün oluşturan ve Cumartesi günü de takımı karşılamaya gelen uA-İzmir temsilcileri Fatoş, Uğur ve Hasan'a da çok teşekkür ediyorum.
 
Selam Arkadaslar!!!

Izmir uA-lara bize verdikleri destekleri icin, takimin adina cok cok tesekkür ederim. Muhttesem diniz!!! Insallah böyle devam gider ve beraber Sampiyonlugu kutlariz.

Böyle bir taraftar vallah Avrupada`da göremedim. Ve GS`ye gelmeden orda yillarca oynuyordum.

Umarim tribünler artik macdan maca daha cok kalabalik olur.

Haftaya Karabüge karsi macimiz var. Sizleri bekliyoruz...


Kaptaniniz Serdar... :eek:key



[/b]
 
Can Altay yaşadıklarınızı çok güzel özetlemişsin. Senin aracılığınla oraya giden ve takımızı destekleyen tüm taraftarlarımızı yürekten kutluyorum. İstanbul'da yalnız bırakmayan ve bırakmayacak olan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.

Kayseri'nin bir takımı yok galiba bu ligde? Olsa buraya geldiklerinde bende maça gitmek isterdim

Takımımıza da şampiyonluk yolunda başarılar.
 
İmir,İzmir,İzmir !!!!!!!!!!!

Can gerçekten anlatacak çok şey var! İzmir deplasmanımızın yoculuğundan,taraftarlarımızın bizi otelimizde hediyeleri ile ziyaret etmeleri,maçımıza akın akın gelen ve 40 dk boyunca hiç durmadan bizi destekleyen muhteşem taraftarımız,takımımızın maça konsantresi,savunmadan hücüma her geçen gün artan performansımız herşey mükemmeldi.

Bu takım kurulduğu ilk günden bu yana hep söylediğim gibi bu ekip hırsıyla,başarılarıyla,tüm ekibin sağlam karakterliliğiyle,sporcularının kalitesi,çalışkanlığı,formasına ve işine saygısıyla taraftarın gözbebeği olacaktır.

Bununla beraber kuruluşumuzdan bügüne bizi hiç yanlız bırakmayan,inanılmaz yoğun çalışma temposuna rağmen söz konusu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbolu olduğunda tüm işlerine ara vererek hep yanımızda olan Sn.Sinan Kalpakçıoğlu bu maçta da yanımızdaydı.Takımım adına kendisine teşekkür ediyorum.

Sevgili duayenimiz Sn Yavuz Kocaömer yurt dışında bizlerden 1000 lerce Km. uzakta olmasına rağmen özellikle bu hafta içi bizim için verdiği inanılmaz mücadeleyi tüm takım olarak asla unutmayacağız.Teşekkürler Yavuz Abi!!!!

Notlar:

Can teknik faul almadım:)

Serdar kesinlikle tutuk değildi.Onu tanıdığım günden buyana sergilediği en iyi maçlardan biriydi.Herşey sayıdan ibaret değil:)

İstatikçimizin adı Cezmi:)

Bu arada maç boyunca hep Serdar diye bir antrenöre inanılmaz güzel tezahurat yaptınız o kadar imrendimki adımı Serdar olarak değiştirmek istedim:)))


Teşekkürler İzmir Teşekkürler Muhteşem İzmir Taraftarımız Teşekkürler uA İzmir!!!

R.Sedat İncesu
 
İzmir Belediye'yi 4 5 sayı farkla yendiklerinde "şampiyonluk yolundaki en büyük rakibimizi yendik" diyenlere gitsin bu fark!

Yürüyoruz biz bu yolda...
 
SEDAT İNCESU' Alıntı:
Notlar:

Can teknik faul almadım:)

Serdar kesinlikle tutuk değildi.Onu tanıdığım günden buyana sergilediği en iyi maçlardan biriydi.Herşey sayıdan ibaret değil:)

İstatikçimizin adı Cezmi:)

Bu arada maç boyunca hep Serdar diye bir antrenöre inanılmaz güzel tezahurat yaptınız o kadar imrendimki adımı Serdar olarak değiştirmek istedim:)))


Teşekkürler İzmir Teşekkürler Muhteşem İzmir Taraftarımız Teşekkürler uA İzmir!!!

R.Sedat İncesu

Hocam bir ara hakem teknik faul işareti yaptı ama molaydı heralde çünkü hızlı bir şekilde yapınca teknik faul gibi anladım.

O kadar kişi içinde sadece 4 kişi adınızı biliyordu hocam biz Sedat dedik onlar Serdar anladı biz napalım :D Ama sonunda düzelttik. Siz şampiyon yapın bizi heykelinizi dikelim :)

İstatistikçi abinin adı Cengiz kalmış aklımızda nedense. Cengiz abi dedik ona da :D

Serdar kaptan savunmada inanılmaz iyiydi fakat hücumda çok boş atışlar kaçırdı. O yüzden tutuktu dedim. Gerçi hoş genel olarak çok atış kaçırdık ama ilk 5 başladığı için o gözüme batmış demek ki.

Ben açıkçası Ferit'i ve Ali Asker'i çok beğendim. İnanılmaz oynadılar. Ali Asker'in sahayı görüşü çok iyi, gerçi paslı çıkmadıkları için kızdınız ama olur o kadar hocam.

Ankara'da Karagücü maçından önce ve maçta tekrar görüşeceğiz inşallah.
Keşke rehabilitasyon da kalsaydı ligde de iki kere gelseydiniz İzmir'e...
 
Sedat ağabey ve takımı tebrik edeyim. Buradan takımı yanlız bırakmayan, taraftara imkan sağlayan ve esasen görünmeyen insan olan emektar yöneticimiz Sinan ağabeyime de teşekkür edeyim.

Yavuz abiyi de yavaş yavaş bekliyoruz maçlara. :)

Haftaya Karagücü maçı İstanbul'da diye biliyorum. Erkek maçıyla falan çakışmazsa Ankara yakın.. Okul tatil.. Gelebilirim, gelebiliriz herhalde..
 
Haftaya Karagücü maçı İstanbul'da diye biliyorum. Erkek maçıyla falan çakışmazsa Ankara yakın.. Okul tatil.. Gelebilirim, gelebiliriz herhalde..[/quote]


Ömer;
Ankara Karagücüyle maçımız 8.hafta da. 25. şubatta
bu hafta Kardemir-Karabük ile oynayacağız.
 
3. HAFTA TOPLU SONUCLARI

K.K.T.C.LEFKOŞA T.BLD.S.K. 56 ANT.B.ŞEHİR BLD.S.K. 53

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BLD.S.K. 32 GALATASARAY 69

ORDU BED. ENG. S.K. 73 ANKARA KARAGÜCÜ 48

CADBURY KENT ENG.YIL.S.K. 57 ADANA ENG.SPOR K. 51

KARDEMİR KARABÜK S.K. 58 BEŞİKTAŞ S.K. 82
 
6. hafta bjk-engelli yıldızlar maçı var...bizim bjk maçından bir hafta önce...
o maç kırılma noktası olabilir...bu haftaki karabük maçında bir sürpriz bekliyordum açıkçası ama olmadı.

Karagücü maçı 25 şubatta Bilkent'teki TSK tesislerinde oynanacak. O maç çok daha rahat geçer çünkü Karagücü ligin en güçsüz takımlarından biri.
 
selamlar !

biz de maçtaydık.. öncelikle söylemem gereken bir şey var, açıkçası ben izmir'den bu kadar yoğun bir katılım beklemiyordum. bize göre erken bir saatte oynanan bir maçtı çünkü :)

ama yakla$ık 200-250 kişi falan vardı orada, maç boyunca, sedat ( :) ) hocamızın molalarda sessizlik ricası haricinde hiç susmadan destek verildi takımımıza. sanıyorum en çok eğlendiğimiz maçtı bu, en çok da yorulduğumuz diyebilirim. 3 sezon önce tuborg maçımız vardı, jason keep'in son saniyede iki serbest atışla aldığı oyun.. bir de o var işte bu denli eğlendiğimiz..

terimiz feda olsun ! ses tellerimiz de .. :)

maçtan sonra herkes dağıldı, biz oyuncularımızın çıkış yerinde bekledik -gözlüklü- arkadaşımla birlikte. (detay insanıyımdır!) sedat hoca ile konuştuk ilk, yani konuşamasak da denedik :D

"az sonra konuşalım" dedi, biz bu cevabı bekliyorduk tabii ki. "kesin eker bizi" dedik.. hayır.. sedat hocanın yanına tekrar gittiğimizde "neredeydiniz yahu" dedi bize. gerçekten beklemediğimiz bişeydi hocam, kusura bakmayın. biraz afallamış bir şekilde geldik yanınıza :D

tucek'e ayrı bir paragraf açmak istiyorum. kendisi o kadar mütevazı bir insan ki!

yanına gittik, çekinerek.. "soğuk bi adamdır kesin" intibaı uyandırıyor ilk olarak çünkü.. ama değilmiş. hemen fantasını uzattı bize, ister misiniz dercesine. sonra ingilizce iletişim kurmaya çalıştık.. başardığımızı ümit ediyorum.. :D

"burada çok az insan ingilizce konuşup benimle anlaşabiliyor" dedi küçük emrahımsı bir ifadeyle. sonra çatır çatır konuştuk efendim. çok sevdik kendisini. önümüzdeki 5 yıl boyunca izmir'de görmeyi diliyoruz. izmir belediye bu zihniyetle giderse eğer zor olur gibi ama neyse !

teşekkürler bize bu kadar güzel bir gün yaşattığınız için. gözlerinizdeki ışık, bizi aydınlatıyor, güç veriyordu tribünde. umarım avrupa'da da büyük başarılar elde edeceğiz.. süper bir oyun oynuyoruz çünkü ..
 
Can bunlar olmamış. Rapidshare hiç olmamış. :) Bugün maalesef yoktum, Son Osmanlı'ya gitmiştim akşam. Acelesi yok, yarın alırım hepsini, siteye yüklerim ve buraya koyarım.
 
Hinrich' Alıntı:
maçtan sonra herkes dağıldı, biz oyuncularımızın çıkış yerinde bekledik -gözlüklü- arkadaşımla birlikte. (detay insanıyımdır!)

Benden bahsedilmekte burada.. :)

Tucek gercekten de sasırdı İngilizce konustugumu gorunce.. (kişisel konuştum çünkü Hinrich arkadasımız "bye bye" "congratulations" ve "thank you" dısında birsey demedi :D)

--

Bugüne kadar futbol takımı da dahil en içten destek verdiğim takım oldu Tekerlekli Sandalye takımımız..
Çünkü sahadaki müthiş mücadeleleri karşısında tribündeki destek herhangi bir maçtaki herhangi bir desteğe benzemiyor..
Çok daha fazlasını hakediyor sahadaki abi ve kardeşlerimiz..

Tekerlekli Sandalye takımımızı bir daha izlemeyi, onlarla bir daha bir araya gelmeyi dört gözle bekliyorum.. futbol maçı için İstanbul'a gidecek olursam 2. devrede, aynı hafta tekerlekli sandalye maçının olmasına dikkat edeceğim ;)

Hocamıza ve oyuncularımıza bir kez daha sonsuz teşekkürler..


Ayrıca, kücük bir not ;) :
Sedat Hocam, size Serhat demişlerdi, Serdar da değil :)
Ben bir ara diyecektim "hocanın adı Sedat İncesu" diye ama siz gelip "Adım Serhat, önce bunda anlaşalım" deyince karışıklık çözüldü :)

Bunu da ekleyeyim :

Otobüsümüze yapıştırılmış olan sarı lacivertli takıma ait bir çıkartmayı da kazıdık olduğu yerden.. Ben gördüm oyuncuları beklediğimiz arada, Hinrich (İlker) çıktı anahtarla deforme etti.. En son da su ile tamamen kökünü kuruttuk, mutluyuz :)
 

Üst