Bu gece oldukça şansızdı ritmini tutturamadı .
Samoylenko'nun baskısı hic şüphesiz negatif bir etki yarattı ama onun haricinde de sanki bugün istemiyor gibiydi. İyi yaptığı hicbir şeyi yapamadı bugün. Belki ileride sut sokamadığı maclar olacaktır ama bir şekilde kendini gösterecektir.
Lakovic ile ilgili 6/7 üçlük attığı için onu kral ilan edenler umarım yarın öbür gün 1/7 ile attığında yerin dibine sokmazlar,en büyük endişem bu
Yenilginin bir numaralı sorumlusunu buldum
bugün sahanın açık ara en kötüsüydü,belki daha az oynasa galip gelecektik ama yine de kendisine güvenim devam ediyor
Farklı maçları izledik galiba..Kabul edelim biz takım halinde kazanan ve takım halinde kaybeden bir oluşumuz ve dün takım olarak çok kötüydük..Lakovice dünkü maç özelinde takımın en kötüsüydü demek bence büyük haksızlık ki bu adam 6/7 üçlük attığı zaman iyi de 1/7 attığında kötü mü..?
Talihsiz bir yorumDomercant Oktay hocanın en sevdiği oyuncudur belkide.Her gittiği takıma aldırmaya çalıştıLakovic yerine Domercant'i alsaymışız keşke. Gerçi Domercant sanırım Oktay Mahmuti'nin oyun sistemine ters. Ancak ben bu tür hocalara da anlam veremiyorum. Bir takımda takım oyununu iyi oynayamayan ama bireysel oyunu muazzam oyuncular her zaman lazım. Domercant gibi, D-Wash gibi.
Talihsiz bir yorumDomercant Oktay hocanın en sevdiği oyuncudur belkide.Her gittiği takıma aldırmaya çalıştı