Elinden geleni yapıyor, son pozisyonda Kinsey i bloklayarak bunu da gösterdi. Sorun onun ihtiyacımız olan özeliklerde oyuncu olmamasında yatıyor. Bir önceki pozisyonda rebound u verip boş bırakınca Kinsey i maç bitti malesef. Çok istekli Lakovic, evet bazen el kaldırmıyor ve üçlük yiyoruz ama 32 yaşında adama tüm oyununu değiştirtemezsiniz.
Sezonun yarısı bitti ve artık Lakovic in ne verip veremeyeceği de belli oldu diye düşünüyorum. Herkesin aksine ben beklediğimi aldım Lakovic ten; geldiğinde kesinlikle ihtiyacımız olmayan bir oyuncu olduğunu düşünmüştüm, şu an görüşümde herhangi bir değişiklik yok. Takımdaki en iyi atıcı, faullerde en güvenilir oyuncu, savunma boşlularını iyi görüyor ve transition da adam değişimlerinde içeriyi iyi buluyor ama bunlar ne yazık ki yeterli olmuyor. Birebiri, deliciliği, pozisyonu için fiziki yeterliği, birebirde şutu olan bir oyuncu değil, zaten hemen hiç olmadı.
Lakovic maça karakterini koysun da çevirsin diyen kişi hiç Slovenya maçı izlememiştir muhtemelen. Belki ekol olarak yumuşak olduklarından da olabilir, ben de seneler önce Nesterovic i görmüştüm sadece, biraz da Nachbar. Artık en azından elimizde ne olduğunu biliyoruz diye düşünüyorum.