Jamon Lucas Gordon

''Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.'' lafları telafuz edilmeye başlandıysa Galatasaray'da işler boka sarıyor demektir.Naçizane tecrübe.

''Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.'' lafları telafuz edilmeye başlandıysa Galatasaray'da işler boka sarıyor demektir.Naçizane tecrübe.

Taraftarımız müsterih olsun. Galatasaray'da transfer ve yapılanma bitmez. Haydi Efes'e sen de. Kış kış.

Moderatör Sarp Kocaoğlu olarak da, üstteki Elif Hanım'ın mesajlarına benzer diğer üyelerimizin taraftarlığını sorgulayacak mesajları forumda görmek istemediğimizi tekrar hatırlatmak istiyorum. Bu tartışma çok uzadı. Herkesin argümanları belli; ama nedense karşı tarafı anlamamak için özel olarak çaba gösteriliyor sanki.

ya hep giden mi suçlu..bütün sene basketbol adına bütün başarısızlıklara imza atan yönetim hocanın ısrarlarına rağmen gordonla konuşmuyor sözleşmesini değiştirmiyor ama yine giden suçlu.Birde biz suçluyuz neden giden oyuncuya değil yönetime giydiyoruz diye.şaka gibi.

Bu lafları GALATASARAY hakaret kabul ediyorum begenmiyorsanız tutmayın arkadas bu takımı !

Herkes bu camiyadan büyük allah allah bırakın biz kücük olalım gölge yapmayın allah askına .

Gordonunda yeri dolar herkesin yeri dolar bunu kafanıza sokun BURASI GALATASARAY TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KLÜBÜ !!!!

tesekkürler gordon

Aslolan Galatasaray demeyi unutmuşsunuz...

Ya bırakın artık şu Galatasaray budur,Galatasaray şudur laflarını.

Bir adamı tanrılaştırıp,ardından yarı finalde elenince maaşını konuşuyorsan sen bu adamı haketmemişsindir çok net.Veya en iyi oyuncum derken,yarı finalde elenince zaten şutu yoktu diyorsan...

Bu arada benim lafım Galatasaray'a değil,sadece başarıyı düşünen,maçın bitimine 4 dakika kala salonu terkedip elenince hesap soranlara...

Not:Başlıktan saptığım için özür dilerim.

gordon sistemi olmayan efeste bize yaptığı katkının yarısını veremez ayrıca bizdeki ortamın ve yaşadığı mutlulukların yarısını yaşayamaz bu kadar net söylüyorum... Kaybeden asla galatasaray olmaz bu asla unutulmasın!!!

gordon sistemi olmayan efeste bize yaptığı katkının yarısını veremez ayrıca bizdeki ortamın ve yaşadığı mutlulukların yarısını yaşayamaz bu kadar net söylüyorum... Kaybeden asla galatasaray olmaz bu asla unutulmasın!!!

Tartışmalar sürekli aynı kapıya çıkıyor ama, Mahmuti gelmeden önce Galatasaray'ın ne sistemi vardı?

Gordon'un rol oyunculuğundan -ki rol oyunculuğunu da geçen senenin çok büyük bütçeli Olympiakos'unda yaptığı düşünülürse, daha erken de bu geçişi yapabilirdi- bir üst seviyeye çıktığını bu sene gözlerimizle gördük. Top 16'da sorumluluk almaktan hiç çekinmeyen, Olympiakos maçında uzatmalarda neredeyse maçı tek başına alan bu adamdı hatırlarım.

Tabii ki Efes gibi bütçesi bizim bu seneki bütçemizin 3 katı olan bir takımda go-to-guy olmayacaktır ama iyi bir kısanın yanında harika bir tamamlayıcı olacaktır. Başarılı olacağına inanıyorum.

bende inanmıyorum zaten gordonun maçlarda dikkatinizi çektimi bilmiorum ama kondisyon sorunu vardı gordonu en faydalı nasıl oynatabilir diosanız her maç 20 dakikayı geçmeyecek ve her periyot en fazla 5er dakika oynatacağı sistem olur onu yaparsa belki..

Hayretle okuyorum yazılanları.Playofflar hariç sezonun en verimli oyuncusuna söylenenlere bak...

Yönetim ne yapsa savunacak hale gelmişiz.Ne spormuşsun sen be futbol!

yönetim git demişmidir? oyuncunun tercihi mahmutinin takımında oynamak istemiştir ali erdem kardeşim bu 1. İkincisi ise galatasaray spor kulübü hiç bir branşta bu formayı giymek istemeyen yada başka bir takıma gitmek isteyen bir oyuncunun önüne geçipte diz çökküp kal diye yalvaracak değildir!!! bir gordon gider beş gordon gelir herşeyi ahlarla vahlarla karşılayacaksak sizin gibi biz galatasaray değil siirt köy hizmetleri oluruz zaten... Bırakın gidenin arkasından ağlamayıda önümüze bakalım!!!

Sözleşmesinde dünya'nın en saçma maddesi bulunmasına rağmen,Mahmuti'nin ısrarlarına rağmen,sezon boyunca sözleşme uzatmıyorsan sen bu adama git demiş oluyorsun zaten Atilla abi.

Hem bu kadar değer bilmez bir camiada kimse durmak istemezki.Gordon, Mahmuti ile parlamış bir oyuncu,gayet normal Efes'e gitmesi.

Ya abi tamam iyi oyucu falan filandi ama ondan daha iyileri var var var... Çok iyi bir guard olsaydı Beşiktaş turunda müthiş oynayıp bize tur atlatır ve belkide bizi şampiyon yapardı. Biraz mantıklı düşünün. Bu adam Oktay Mahmuti için gitmiş olabilir mi ? Hayır. Kesinlikle Euroleague ve para için gitti. O zaman arkasından çokta fazla övgüler saymaya gerek duymuyorum ama yinede güzel hatıralar bıraktığı için sağolsun..

Galatasaray Basketbol takımından 2010-11 ve 2011-12 sezonunu gölgede bırakacak transferler ve yapılanma bekliyorum artık. Başarı yavaş yavaş gelecek biraz sabredin diye diye 3 sezon geçti. O sene bu senedir. Eurocup'ı almamız lazım. Türkiye Liginden bahsetmiyorum bile (!)

Ya abi tamam iyi oyucu falan filandi ama ondan daha iyileri var var var... Çok iyi bir guard olsaydı Beşiktaş turunda müthiş oynayıp bize tur atlatır ve belkide bizi şampiyon yapardı. Biraz mantıklı düşünün. Bu adam Oktay Mahmuti için gitmiş olabilir mi ? Hayır. Kesinlikle Euroleague ve para için gitti. O zaman arkasından çokta fazla övgüler saymaya gerek duymuyorum ama yinede güzel hatıralar bıraktığı için sağolsun..

Galatasaray Basketbol takımından 2010-11 ve 2011-12 sezonunu gölgede bırakacak transferler ve yapılanma bekliyorum artık. Başarı yavaş yavaş gelecek biraz sabredin diye diye 3 sezon geçti. O sene bu senedir. Eurocup'ı almamız lazım. Türkiye Liginden bahsetmiyorum bile (!)

3 sezon öyle geçti demek he... Oktay Mahmuti'nin ilk senesinde Jerry Johson,Rancik,Evren Büker değilde başkaları vardı sanki.

Bir kere sizin böyle CSKA taraftarıymış gibi konuşmanızı sağlayan adam Oktay Mahmuti'dir,Gordon'dur,Shipp'tir.

Oktay Hoca'ya laf ettiğim yok. Shipp'i nerden çıkardın bu arada onu anlamadım. Gordon'a yakındım ki doğru bir yakınma. Bu arada geçmişten bahsetme şimdiki zaman önemli benim için.

Geçmişteki hizmetleri için teşekkür ederiz çarkın işleyen bir dişlisiydi asla bir hawkins gibi lider olup turlar ve şampiyonluklar kazandırdı nede bir bo maccaleb yada spanoulis olabildi çapı kadar faydalı oldu yolu açık olsun NOKTA