''Kimse Galatasaray'dan büyük değildir.'' lafları telafuz edilmeye başlandıysa Galatasaray'da işler boka sarıyor demektir.Naçizane tecrübe.
Bu lafları GALATASARAY hakaret kabul ediyorum begenmiyorsanız tutmayın arkadas bu takımı !
Herkes bu camiyadan büyük allah allah bırakın biz kücük olalım gölge yapmayın allah askına .
Gordonunda yeri dolar herkesin yeri dolar bunu kafanıza sokun BURASI GALATASARAY TÜRKİYENİN EN BÜYÜK KLÜBÜ !!!!
tesekkürler gordon
gordon sistemi olmayan efeste bize yaptığı katkının yarısını veremez
gordon sistemi olmayan efeste bize yaptığı katkının yarısını veremez ayrıca bizdeki ortamın ve yaşadığı mutlulukların yarısını yaşayamaz bu kadar net söylüyorum... Kaybeden asla galatasaray olmaz bu asla unutulmasın!!!
Teşekkürler büyük adam,her şey için...
Gerçekten fazlaydın bu camiaya,yolun açık olsun...
Ya abi tamam iyi oyucu falan filandi ama ondan daha iyileri var var var... Çok iyi bir guard olsaydı Beşiktaş turunda müthiş oynayıp bize tur atlatır ve belkide bizi şampiyon yapardı. Biraz mantıklı düşünün. Bu adam Oktay Mahmuti için gitmiş olabilir mi ? Hayır. Kesinlikle Euroleague ve para için gitti. O zaman arkasından çokta fazla övgüler saymaya gerek duymuyorum ama yinede güzel hatıralar bıraktığı için sağolsun..
Galatasaray Basketbol takımından 2010-11 ve 2011-12 sezonunu gölgede bırakacak transferler ve yapılanma bekliyorum artık. Başarı yavaş yavaş gelecek biraz sabredin diye diye 3 sezon geçti. O sene bu senedir. Eurocup'ı almamız lazım. Türkiye Liginden bahsetmiyorum bile (!)
sen heralde GALATASARAY camıasının buyuklugunu ıdrak edememıssın yada sana anlatmamıslar ...sankı lebron kobe adam tamam gecen sene cok ıyı katkı verdı ama unutmayın hawkıns karsında cok ezıldı ...