Jehyve Floyd

Kafamda soru işaretleri var ama faydalı olacağından şüphem yok. Her oyuncu her takıma uymuyor. Bizim yapılanmada daha iyi bir performans göstereceğini umut ediyorum. Hayırlı olsun takımımıza.
 
Tarzının Lasme ile alakası olmayan sert-atletik pivot. Lasme’deki parmak hassasiyetinin Floyd’da olmayışı zaten pota dibindeki bitirişlerinden belli oluyor.
 
Filipinler Ligi'nde filan bir sürü atlet uzun var. Büyük çoğunluğunun ortak noktası pozisyon bilgisi sorunlarının oluşu. Floyd'u çok tanımıyorum çünkü FB'yi de bu yıl çok takip edemedim. İyi katkı yapacağını umuyorum ama fark yaratır mı bilemem. Yaşının genç olması iyi oldu, Ennis ile iç sahada çok iyi işler bekliyorum kendisinden. Hoş gelmiş.
 
Çok kötü. En kısa zamanda gönderilmesi gerekiyor. Yeni bir uzun bulmak ve gelecek uzunun takıma alışma süresi vs. derken kaybedilecek vakit göz önünde bulundurulmalı.
 
Nerden yapılacaksa yapılsın, imza kampanyası başlatıp kulübe gönderelim de tez zamanda şutlansın. Üzerine komplo teorisi yazılıp 10 Flood'lık çay-kahve senaryosu yazdıracak oyuncu. Bir Haziran akşamı, ezeli rakibimiz Fenerbahçe'den Galatasaray'a, pota altını bitirmek ve tüm düzeni bozmak için gönderildi. Gerçek adı vs. vs.
 
Hücumda bu kadar kısıtlı bir oyuncuyu kim getirdi bu takıma ya. Üstelik alternatifi Mahir'de bir o kadar hücum yanı zayıf bir oyuncu. Tüm defolarına rağmen Ndour'u tercih ederdim ben şahsen, hem Floyd'u hem Mahir'i arka cebinden çıkartırdı.
 
TBL maçlarını youtube yayınlıyor TBF. Haftasonu müsaitseniz izleyin maçları. Emin olun orada kendisinden kat be kat yetenekli oyuncular var. Yazık günah verilen her bir dolara bu adam için. Ha sadece pota altında güreşsin diye alındı derseniz eyvallah. Bu forumdan birinin sırtına da geçirin parçalıyı, o parkelerde nasıl uçuyor.
 
Oyun zekası düşük (aşırı), bacakları yavaş, ribaund çekemiyor, sayı hiç atamıyor, savunmada caydırıcılığı yok, serbest atışları kötü, elinde top tutamıyor, yürüyemiyor.

Daha kaç tane kötü özellik üst üste olabilir ?

E o zaman halen nasıl takımda durabiliyor bu arkadaş ?
 

Üst