shiip tercihi gercekten cok riskli.kalsa ne vericek belli değil su an.zaten sut istikrarı olan biri değil.
Hayatımda bu kadar saçma bir soru duymadım, haliyle de cevap vermek mantıksız olacak.Yakında bu taraftar bize göre değil, Ben taraftar istemiyorum derse, taraftarlığıda bırakacakmısın?
Sakatlandığı an Galatasaray basketbolunun bugününü şekillendirdi.O ana kadar hemen her şeyi doğru yapmıştık,karşılığını bir bir alıyorduk.Bandırma'da sadece Shipp'i değil,Shipp'in merkezinde yer aldığı iki yıllık emeği bıraktık.Korktuğumuz başımıza geldi,Shipp olmadan son adımı atamadık.
Yalçın Dümer'in irrite edici ama bir o kadar da simgeleşen sesiyle anonsa başlarken ''4 numara Joshuuaaa'' girişine 12 bin kişi ''Shiipppp'' diye haykırışımızı,tüm salon savunma yaptıktan sonra gökgürültüsüyle fast break'e çıktığımızda faul çizgisinden zıplayarak sanat icra edercesine bıraktığı turnikeleri,sayı kralı olarak geldiği takımının Cantu maçıyla başlayarak oluşturduğu savunma kimliğinin temel taşı oluşunu,o kimliğin ürünü olarak Avrupa'nın en iyi takımına karşı alınan galibiyeti getiren serbest atışlarını,Fenerbahçe Ülker'e ''kağıt üzerinde dağlar kadar fark olsa da kıvranacaksınız,bunlar iyi günleriniz'' dercesine attığı efsane buzzer'ı zihinlerimizin en güzel yerinde saklayacağız hep.
Yaz günü,hava sıcak.Göze toz kaçmadan bitirmek lazım bu yazıyı.