Joshua Ian Shipp

TBF'nin açıkladığı "SÖZLEŞMELİ SPORCULAR TESCİL, LİSANS VE TRANSFER YONERGESI" ne göre;

2012 2013 sezonunda alt yapıdan yetişme Şartı aranmaması için başvuru yapan Türk uyruğuna geçmiş sporcularda, 3 sezon (2009-2010, 2010-2011, 2011-2012) liglerimizde oynamış, başvuru tarihinde 26 yaşından gün almamış ve Türk A Milli Takımında yer alma şartlarına haiz olma özellikleri aranacaktır. 31 Ağustos 2012 tarihinden itibaren sadece Türk A Milli Takımında yer alan Türk uyruğuna geçmiş oyunculara “alt yapıdan yetişmiş oyuncu şartı aranmaz” hakkı verilecektir.
2012-2013 sezonundan itibaren, bir takım, bir sezon içerisinde doğumdan sonra uyruğunu herhangi bir sebeple değiştirmiş yabancı sporcular arasından en fazla bir tanesini sonradan geçtiği uyruğuyla TBF’ye tescil ettirebilecektir. Bu kotaya, Türk Milli Takımlarında yer alan sporcuların dışında kalan Türk vatandaşlığını elde etmiş sporcular da tabi olacaktır.

Shipp 14 Şubat 1986'lı olduğuna göre 26 yaşına girmiş oluyor..
 
Sakatlık sürecinden sonra ? olan bir isim yerine daha net performans alınacak birisi gelirse şaşırmayalım derim. Malum hedef zirve ve ne vereceği daha net olan isimleri isteyebilir Ergin ATAMAN...
 
Shipp ile beraber takım içinde Oktay Mahmuti'nin tüm kalıntılarını silip kendi egolarını yaratmak isteyenler hadi silin silebiliyorsanız o muhteşem, masalımsı CSKA zaferini!
 
Son 2 yıllık başarımızdaki kilit adamlardan.. Sinan Erdem'de son saniye basketinden sonra karşıyakalıların yüz ifadeleri hala akıllarda..
Destansı CSKA performansı unutulmaz.. Shipp'in verecekleri net aslında.. Zaten bir şeyler vermek için o kadar uğraştı ki o yüzden sakatlandı..
Sakatlandığında demiştik o 2 sayıyı yemeyi bırak, maçı kaybetseydik de Shipp sakatlanmasaydı.. Gönderilmesi ciddi hata olur..
 
shipp'in takımda kalması için sosyal medya'da birşeyler yapılsın bütün sevdigimiz oyuncular gitti hiç olmazsa shipp kalsın!!!

twitter kullanmaktan pek anlamam ama bilen kullanan arkadaşlar duruma bir el atsa da tavrımızı ortaya koysak!!
 
Bırakalım da ona koç karar versin, nasıl istiyorsa öyle oluştursun takımını, Shipp'i istemiyorsa kararına saygı duyalım.
 
Yakında bu taraftar bize göre değil, Ben taraftar istemiyorum derse, taraftarlığıda bırakacakmısın?

ergin ataman tepkisi farklı boyut kazanmış...napalım yani hoca shipp i istemediği halde elde mi tutalım zorla kadroda....bunu futbolda da yapalım o zaman fatih hoca su an baros u gönderecek yenileyelim ömür boyu kontrat yapalım taraftar seviyor hocanın her istediğini yapıcakmıyız...baros kalsın buna da tamam dermisin????
 
Shipp takımda kalmalıdır ve kalacaktır! Zaten yeterince tepki var şu anda şubenin üstünde, doğru düzgün işler yapılmıyor. Bir de Shipp' i kaybedip daha çok tepki almak istemezler herhalde.

Saygılar.
 
iyi bir shipp i kımse gondermek ıstemez ama ne olacagı bellı olmayan birinin tutulması konusunda tartısırız

ben eger sakat sakat oynayacaksa eskısı gıbı donmeyecekse gonderılmesı taraftarıyım
 
Alakasız alakasız cevaplar yazan olmuş, Bu tepki hoca tepkisi değil. Bir takımda bir iskelet olur. Ve şu anda kalanlar içinde en düzgün oyuncumuz giderse hoca istememiştir yerine x gelir dersek. Yakında yine başlarız. Bu şubeye yatırım yok diye...
Her sene belli başarının üstünde kalabilmiş yada kalamamış diye ayırt etmeden kadro sıfırlarsak. 2 sene sonra Mithat abi yine açar başlığı 30 M zarara sokan X kişisi diye...

Hoca Barosu 2 senedir formsuz olduğu için gönderiyor... Shippde böyle bir durum varda benmi habersizim...
 

Üst