Joshua Ian Shipp

Shippe gule gule diyoruz.Isabet oldu.Iyi bir 3 numara alabiliriz hemen.Oktay hocada egosunu ve ben bilirim tarzini birakirsa belki bir 5 numarada aliriz ve hedeflerimize ulasiriz.
 
Hop durun bakalim nereye gidiyor Shipp?

Ahmet Kandemir az once Twitter hesabinda Barron'un soylediklerinin dogru olmadigini soyledi. Hem de Shipp gidip bir seyi kotulememis, tribunden atilan yabanci maddeler oldugunu soylemis. Dogru degil mi, atilmiyor mu? Soyledigi diger sey de arkadasinin anlattigi benzer bir hikaye.

Biraz sakin.
 
Deplasmanda attığım bir son saniye basketi sonrası sahaya çakmak ve bozuk para yağdı demiş. Yalan yok, sürekli karşılaşıyoruz böyle olaylarla.
 
Benim kabul edemediğim Shipp'in söyledikleri değil ki, gerçekleri söylemiş ama söylediği kişi ve bunun Türkiye aleyhine kullanılmasını kabul edemiyorum işte.
 
Shipp'in dediklerinde herhangi birşey yok.Sadece bu kadar art niyetli yazılan bir haberde doğru da olsa fikirlerini belirtmeseymış. Dediklerini Türk sporcular da söylüyor zaten, bir sürü madde yağıyor, basketbola yakışmıyor diye. Sorun bunları art niyetli oalrak kullanan yazıyı kaleme alan şeref yoksunu adamda.

Hele o Eric Devendorf'un yatacak yeri yok. Daha önce geçen sene ABD Ulusal Basketbol Takımı oyuncusu Rudy Gay de bunun benzeri şeyler söylemişti. Ne içiyor arkadaş bunlar? Akıl yoksunu varlıklar.

Shipp'in istemeden bu art niyetli olayı alet olduğunu düşünüyorum ve söyledikleri normal geldi bana.
 
Türkçesi ama Elektrik ve su kesilmesi olayını Shipp değil Mersinli basketçi söylüyor? Ayrıca Shipp kötü oynayınca madde yağıyordu gibi birşey demiyor, maçı kazandıran basketten sonra hatırladığım tek şey birsürü madde yağmasıydı diyor?

Yanlışsam düzelten olursa sevinirim, İngilizceme güvenmiyorum fakat Hürriyetin yanlış çevirdiğini (kasten) düşünüyorum :)
 
Rica ediyorum, daha önce de etmiştik, şu Hürriyet'ten bir şey taşımayın. Gazeteci değil tetikçi, adam değil birilerinin adamı olmayı onlar seçti. Biz de takip etmeme hakkımızı kullanıyoruz onlara karşı
 
Ne demiş shipp Onur okumuyomusun Hürriyetin yanlış aksettirmesi diyor İngilizce bilip haberin aslını çeviren arkadaşlar. Ayrıca takımda en çok sevilen insan Shipp oda burayı ve arkadaşlarını çok seviyor. Hürriyet'in gazına gelmeye ne kadar mereklısınız.
 
Valla ben hürriyetten okumadım Şamil, gerçi ilk tepkimi kızgınlıkla verdim ve yukarıda belirttim. Ama yine de o tarz bir yazının içinde her ne sebeble olursa olsun Galatasaray isminin geçmesi hoş olmamış. Dediğim gibi Shipp'in söyledikleri doğru ama bunu aksettiren kişi ve tarzı yanlış. Daha dikkatli olması gerek yine de.
 
Shipp o sözleri hangi soruya cevap olarak söyledi yada yaptığı açıklamada başka neler söyledi de sadece bu kısımlar yazıldı bilmiyoruz ayrıca Röportajı yapan soruları soramdan önce ben Türkiye alehine bir haber yapıcam biraz malzeme lazım demedi ya ...Bilgi alır gibi genel sorular sorup olumsuz noktaları beşki birazda abartarak cımbızlamıştır.Shipp'de adamın niyetini önceden bilemeceğine göre Shipp'e denilebilecek birşey yok.
 
Zürriyette Shipp GSlilere ana bacı küfretti dese burda onu asmaya hevesli birsürü kişi var. Neyin kafasını yaşıyosunuz anlamıyorum ki ya !

HÜRRİYET ALMA ALDIRMA ULAN !!!
 
Rick Reilly denen tıynetsiz herif Amerika'da meşhur sayılabilecek bir spor yazarı. Bu yazısıyla, bir zamanların "Doğu Ekspresi" filmi ile yapılanı, yazarak yapmaya çalışıyor. Türkiye'yi barbar insanların yaşadığı bir ülke gibi anlatmış. D-Will'in, Türkiye'ye giderse pişman olacağını yazmış. Bazı kişilerin hayali demeçleriyle de bunu ispatlamaya çalışmış. Öye bir Türkiye resmi çizmiş ki kaçan kurtuluyor. Sokaklarında kadınlar burkayla dolaşıyor. İnsanlar delirmişler. Shipp'in güya söylediklerinden alıntı yapmış. Söylediklerinde yalnış bir şey yok bu arada. Bir maçta kafamıza cakmak vs attılar diyor ki doğru, bu sürekli olan bir şey. Ama bence Shipp bu konuyla ilgili konuşmamış. Yazı baştan sona Türkiye'ye yalanlarla saydırıyor. Hiç böyle bir şey görmedim.
Tabii bu arkadaşa anlayacağı dilden bir mail de gönderdim...
 
Keşke hayal mansuru bi taraftan uydurma o sözleri etseymiş..

Williams gelmesin diye ayar yapıyor işte:)
 

Üst