Joshua Ian Shipp

shipp savunma ribaunt mücadele takım ruhu her şeyi fazlası ile olan bir oyuncu ama en azından boş kaldığında potaya çekinmeden bakabilmeli yoksa eurolig de shippi nasıl olsa şut atamıyor diye dışarıda iken boş bırakırlar 2li savunma olur diğer adamlara.şut konusunda ilerleme sağlarsa müthiş oyuncu olur
 
Sadece bu başlığa yazılanları okumak için foruma girdim.Geçen sene yazılanların aynısı devam ediyor.Bütün pis işleri muazzam bir şekilde yapıyor.Gene şut sokamıyor.Koç vazgeçmiyorsa yapılacak bişey yok demek ki koçun istediklerini uyguluyor.Ama bir sene boyunca şu başlıktaki tartışmalar bitmeyecek heralde.
 
benim takımımda 2 tane hidayet olacağına bir tane shipp olsun yeterli. Saha içinde cinayet işlensin o pis işide üstlenecek..
 
Bizim gibi bir savunma takımında Shipp kesinlikle çok önemli bir adam. Oktay Hoca'nın onu takımda tutmasının önemini şu Euroleague elemelerinde daha net görüyoruz. Daha sezon başı sıkıntısını yaşarken, takım dahalık oturmamışken Shipp'in yaptığı "pis işler" gerçekten bizi toparlıyor.

Ben de teknik heyetimizin röportajında belirttiği gibi Shipp'in kötü bir şutör olduğuna inanmıyorum. Gerek BBL'deki ilk senesinde gerekse bize katıldığı ilk dönemde bunu gösterdi. Bizdeki ilk maçlarında 3'lük olsun, orta mesafe olsun gayet başarılı atıyordu.
Ama ne olduysa daha sonra bozuldu Shipp'in şut istikrarı. Zaten artık şut atarken kendine güvenmiyor, üzerinde psikolojik bir baskı oluyor, bu çok net belli oluyor maçlarda.
Ne olursa olsun şut kullanmaktan, özellikle boş kaldığı pozisyonlarda 3'lük atışları kullanmaktan vazgeçmemeli ( zaten özellikle Asvel maçında yaptı bunu ). İlerleyen dönemde ben Shipp'in artık bu konudaki şansızlığını mı desem, üzerindeki baskıyı mı desem, o psikolojik eşiği mi desem bilemiyorum ( bir türlü doğru kelimeyi bulamadım :) ) ama onu aşacağına ve şutunu belli bir istikrara sokacağına inanıyorum.
Tekrar söylüyorum bence, o şutları denemekten, yeri geldi mi sorumluluk almaktan vazgeçmemeli...
 
Dün çok iyiydi gerçekten.Şut konusunda düşüncelerim hala aynı ama Shipp'i sevme sebebimi dün tam olarak bir kez daha gösterdi..Önemli ribauntlar aldı,Gordon ile beraber nerde karambol,kargaşa,pis iş var hep oradaydılar..Son dakikada soğukkanlı bir şekilde attığı serbest atışlarda çok önemliydi..
 
Savunma , ribaunt , istek herşey var ama şutu zayıf ondan beklediğimiz el üstü şutların girmesi değil boş şutların girmesi inşallah bu yıl ou geliştirilebilir .
 
evet kendisi en skorer 2. oyuncumuz oldu... shipp gözünü seveyim şu başlık altında seni deliler gibi savundum ama boş kaldıgında bari 3 at :D :D yemin ediyorum sen 3attıgın maçın ardından üşenmeyip idmanına gelicem bi küçük altın yanına bi de nazarlık takıcam :D
 
Bugün gene müthiş faydalı oynadı. Oktay hoca ona neden bu kadar güveniyor ve neden bu kadar çok süre veriyor bugünkü oyunuyla açıkladı bugün hepimize.
 
Artık yerme değil övme zamanı ayrıca artık şu negatizm diorum sürekli onda bu yok şu eksik şöle olmalı gibi tamamen yapıcılıktan uzak yorumlarınıza ARTIK Bİ SON VERİNNNNNNNNNN!!!!!!!

Bu takım sizin gibi insanlara gereken cevabı 2 yıldır çoooookk iyi bi şekilde cevap veriyor aslında ama olsun ben bi arma sevdalısı olarak sizin bu yorumlarınızı (faydasız yıpratıcı) görmekten bıktım SUSUN ARTIK!!!
 
shipp'in ilk geldiği günlerdeki tartışmalara bakıyorum da özellikle 4.sayfayı okursanız ben üç kez canlı seyrettiğim ve savunmasını gayet iyi gördüğüm halde,bazı arkadaşlarında aynı şekilde düşünmesiyle beraber bize siz başka maçlar mı izlediniz diyen abilerimiz kardeşlerimiz oldu. Şimdi de aradan bir yıl geçti adamın hücumunu eleştirmeye başladık .Evet doğru dış şutu vasatın da altında ama unuttuğumuz bir şey var bi takımı takım yapabilecek olguların hepsi bu adamda var. Hırs ,yardım,paylaşım ve sıfır ego daha ne olsun bence arkadaşında sölediği gibi artık yapabildiklerini konuşalım .Çünkü artık shippi iyice tanıdık ve shipp bu daha fazlasını beklemek ,eleştirmek herkesin hakkı herkesin de görüşüne saygım var yeterki 4.sayfa da olduğu gibi ön yargılar olmasın herkesi bekleyelim izleyelim öyle değerlendirelim
 
Bu adam F.Ülker finalinin son maçının ardından Tutku ile birlikte koça sarılıp hüngür hüngür ağlamış bir adam. Sırf bu ruhu yüzünden bile takımın en değerli oyuncularından biri bence...
 

Üst