S
Semih Çiğdem
Misafir
Re: Emmanuel Culio Galatasaray'da..
Hayırlı olsun inşallah iyi oyuncudur.Kendisini izleme şansım olmadı.
Hayırlı olsun inşallah iyi oyuncudur.Kendisini izleme şansım olmadı.
Şamil Turançiftçi' Alıntı:Yabancı Kaleci, Neill, İnsua (Hakan'dan bir halt olmaz, Çağlar'da çok sakatlanacak belli oldu) , Cana, Yabancı forvet (Baroş yada X) . Zaten 5 etti yabancı sınırlaması olmasa bu transfere eyvallah diyeceğimde hakkımızı daha net bir adamdan yana kullanmalıydık, ki daha Formica'dan Biglia'dan söz etmiyorum bile, Pino ve Kewell'ı desen hiç yazmadım Kazımımız var nasılsa.
Zamanında Rijkaard'ın arkasında durulsaydı çok farklı şeyler konuşuyor olacaktık ah ulan ahh, aklıma geldikçe hala üzülüyorum.
Sühan Cem' Alıntı:Bu artada bir açıklama yapmam lazım. Hagi'nin Romanya'dan yaptığı ilk transferdir bu. Petre Bratu Tamas hatta Niculescu gibi adamalrı Terim ve Lucescu getirmişti.
Sühan Cem' Alıntı:Ahahahah Emre sen iyi dolmuşsun ama futbolcu aşkı anlamında adres ben olmasam gerek. Benim aşık olduğum futbolcular bayan liginde oynar
Emre Yüksel' Alıntı:[quote="Sühan Cem":3k8twrxn]Ahahahah Emre sen iyi dolmuşsun ama futbolcu aşkı anlamında adres ben olmasam gerek. Benim aşık olduğum futbolcular bayan liginde oynar