Kiralık gideydi iyiydi böyle bir yedek bulunması zordu.Tabi meşhur scout sistemimiz çalışsa Culio gibi 1000 tane varda.Neyse aldığın her kuruş helal olsun adam.Bu taraftar akıtılan teri unutmaz.Bu ayrılık başka bir Emmanuel'in habercisi olsa gerek.
AÇIKLAMA:
Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:
Profesyonel Futbolcumuz Juan Emmanuel Culio'nun Orduspor Kulübü'ne 2011-12 sezonunda 350.000 avro bedelle kiralanması için anlaşma sağlanmış olup, Orduspor'un 2011-12 sezonu sonunda 1.550.000 avro bedelle Culio'yu satın alma opsiyonu vardır.
Valla ben 3 tane hazırlık macında Culıo yu ızledım hatta hazırlık maclarında kı ılk yorumumda bu takımdan ılk Culıo gıder demıstım. hazırlık maclarında performansı gercekten hıc ıyı degıldı. Belkı oynadıgı maclar daha vasat takımlarla olan maclardı fakat onunda gozlem altında oldugunu bılmesı ona gore oynaması gerekıyordu. Bende Culıo nun yedek kulubesınde bır cok oyuncunun yedegı olabılcegını dusunuyorum fakat hem yabancı sınırlaması yuzunden hemde hazırlık maclarında kı performansı yuzunden kıralanmasını mantıklı buluyorum.
Çok çok yanlış bir hamle... Kadroya giremezdi diyen arkadaşlara hayretle bakıyorum. Sol kanatta Arda'nın yedeği var mı takımda? Peki Selçuk'un yedeği var mı???
Bana fena halde Terim'in 2. gelişinde Lucescu'dan kalan oyuncuları bir çırpıda silişini hatırlattı. Umarım aramayız diyeceğim ama kesinlikle arayacağız.
Hiç birşey değil sırf sol bek'te denemek için bile kadroda tutulabilirdi...