Re: 20 # Juan Pablo Pino
Bi Çağlar Birinci vardı adamın daha topa nasıl vurduğunu göremedik
Bi Çağlar Birinci vardı adamın daha topa nasıl vurduğunu göremedik
Uğur GÜVEN' Alıntı:Valla nasıl bir takımsak bize gelen sakatlanıyor ve en az 1 ay yok.
Fener bir oyuncu alıyor 3 gün sonra ilk 11 de bizimkiler 3 hafta antreman yapıyor sonrada antremanda sakatlanıyor.
Gelen oyuncuyu geldiği gibi 11 e koymamız lazım yoksa oynamadan sakatlancak gelenlerde en azından 1 maç oynasınlar
Ben gördüm belgrad maçının ısınması esnasında. Bayağı iyi vuruyor, top gözükmüyor adetaBurak Barut' Alıntı:Bi Çağlar Birinci vardı adamın daha topa nasıl vurduğunu göremedik
Emre Yuksel' Alıntı:[quote="Uğur GÜVEN":23kjkmgk]Valla nasıl bir takımsak bize gelen sakatlanıyor ve en az 1 ay yok.
Fener bir oyuncu alıyor 3 gün sonra ilk 11 de bizimkiler 3 hafta antreman yapıyor sonrada antremanda sakatlanıyor.
Gelen oyuncuyu geldiği gibi 11 e koymamız lazım yoksa oynamadan sakatlancak gelenlerde en azından 1 maç oynasınlar
Kronik sakat degil ama camdan bir adam, neresine darbe alirsa oradan sakatlaniyorSemih Çiğdem' Alıntı:Benim anlamadım bieşy var iyi güzel bi oyuncuya benziyor ama bazı arkadaşlar Keitadanda iyi olduğunu söyleyenler var madem bu kadar iyi bi oyuncu neden bu kadar ucuz bonservise bize verdiler. belgrad maçında izlediğimde baya iyi gözüküyordu.Ama bonservisi ucuz daha doğrusu keitaya göre ucuz kendisi kronik sakatmıdır acaba?
Benim dedigim isin espirisiydi ama cidden cok fazla sakatlik yasayan bir oyuncu, umarim bizde bu sorunu yasamaz. Cok yetenekli oldugunu, kumasini gösterdi zaten ilk macinda. Sakatlik olmazsa cok faydali olur.Semih Çiğdem' Alıntı:O zaman 5 maç varsa 10 maç yok :.
Off be Erdal ne dedim ben simdiErdal Avcı' Alıntı:Salih senin normal hayata nasıl baktığını çok merak ediyorum.
Bu ne karamsarlık yahu!
Bana ancak Ribery ayarinda biri unutturur Keita'yiSemih Çiğdem' Alıntı:Ben geçen sene Keita'nın sakatlandığını hiç hatırlamıyorum acaba yanlışmı hatırlıyorum.Keşke gitmeseydi Keita inşalalh bu sakatlıklar yüzünden bize Keitayı aratmaz diyeceğim ama Keita gibi adamı da unutturmak zor olsa gerek.
Salih, şurda kaç kişiyiz, birbirimizi biliriz. : ) Ribery geldiğinde de kesinlikle burun kıvırmışındır.Salih Coskun' Alıntı:Bana ancak Ribery ayarinda biri unutturur Keita'yi
Salih, şurda kaç kişiyiz, birbirimizi biliriz. : ) Ribery geldiğinde de kesinlikle burun kıvırmışındır.[/quote:1cijo4vm]Onur Yavuz' Alıntı:[quote="Salih Coskun":1cijo4vm]Bana ancak Ribery ayarinda biri unutturur Keita'yi
Alison Sudol' Alıntı:Pino?nun eski kulübü Fransız Monaco?nun teknik direktörü Guy Lacombe, Pino?nun sık sık sakatlanmasının nedenini açıkladı
Pino alemcidir. Sürekli ev partilerine katılır. Vücudu bu yükü kaldırmadığı için hep adale sakatlığı yaşar. İstikrarlı değildir