Re: 20 # Juan Pablo Pino
Keita ile kıyaslama yapacak adam varsa gerçekten karşıma gelsin ve sabaha kadar tartışalım.
Ciddiyim.
Keita ile kıyaslama yapacak adam varsa gerçekten karşıma gelsin ve sabaha kadar tartışalım.
Ciddiyim.
O zaman Misi den hiç bişey beklemeyelim misi şuan ondan daha kötü hemde Misi daha çabuk uyum sağlaması gerekirken o bile daha uyum sağlayamadı takıma Pino nasıl sağlasın :roll:Salih Coskun' Alıntı:Onur abi sabir, sabir, sabir.. Sabir tasina döndük artik
Biri de biraz erken uyum saglasin. Hem basarili olan hangi oyuncu uyum sorunu yasamiski. Herzaman dedigim gibi, Kewell, Baros, Nonda, Keita, Neill, Arda, Hasan Kabze, Lincoln, ve daha bir sürü futbolcu. Bunlarin hepsi de basarili oldular (Lincoln haric, o istedigi zaman oynadi) ve ilk mactan itibaren takima katki sagladilar, uyum sorunu yasamadilar. Ayrica sanirim Neill disindakilerin tamami ilk maclarinda gol attilar.
2 yil bekledikten sonra hangi oyuncu basarili olmus. Rusya'dan, Türkiye'den, Hollanda'dan falan Premier Lig'e gecenler biraz lige alismakta zorlaniyorlar bazen, hepsi bu. Iyi oyuncu asla uyum sorunu yasamaz bence.
Semih Çiğdem' Alıntı:O zaman Misi den hiç bişey beklemeyelim misi şuan ondan daha kötü hemde Misi daha çabuk uyum sağlaması gerekirken o bile daha uyum sağlayamadı takıma Pino nasıl sağlasın :roll:
Genc bir örnegi de var, Ribery. O da 21 yasinda gelmisti ama cuk diye oturdu. Üstelik Ribery ve Pino, her ikisi de Fransa'dan geldi ve her ikisi de ayni pozisyonun, ayni tarzda oyunculari. Ben Pino'dan asla bir Ribery olsun diye beklemiyorum, zaten olamaz da. Ama 2-3 olumlu birsey yapsin sahada. 3 metre önündeki adama pas veremiyor. Bunun uyumla ne alakasi varki...Onur Yavuz' Alıntı:Genç diyorum, tecrübe diyorum... Keita, Lucas, Lincoln, Baros, Kewell vb. kaç yaşında, Pino kaç yaşında?
Pino elbette bir Keita olamaz şu anda. Olsa zaten genç oyuncunun 4 milyon olmazdı bonservisi, 29 yaşındaki Keita´nın 8 milyon olduğu bir piyasada.
Burak Barut' Alıntı:Bu arkadaş yüzünden Gio'dan çok özür diliyorum sen ne büyük topçuymuşsun Gio...
Salih, Ribery kısa sürede uyum sağladı diye, gelen her genç oyuncunun kısa sürede uyum sağlamasını beklemek doğru mu?Salih Coskun' Alıntı:Genc bir örnegi de var, Ribery. O da 21 yasinda gelmisti ama cuk diye oturdu. Üstelik Ribery ve Pino, her ikisi de Fransa'dan geldi ve her ikisi de ayni pozisyonun, ayni tarzda oyunculari. Ben Pino'dan asla bir Ribery olsun diye beklemiyorum, zaten olamaz da. Ama 2-3 olumlu birsey yapsin sahada. 3 metre önündeki adama pas veremiyor. Bunun uyumla ne alakasi varki...