Eğer lig lisansını çıkarırsak son hakkımızı kullanmış olacağız ve o yüzden de bir süre bekleme taraftarıyım ben de..Çünkü belki ciddi bir fırsat transferi doğabilir mesela Francisco Garcia örneğinde olduğu gibi ya da başka bişey olabilir o yüzden de bir süre beklemek lazım..Maçı izleyemedim, bu başlığa girerken endişeliydim negatif şeyler yazılacağı korkusuyla korktuğum olmadı şükürler olsun ligde de forma giyerse güzel olur
Lig için sadece bir lisans hakkımız kaldı. Sadece 1 tane yabancı oyuncuya lisans çıkartabileceğiz. Ondan Jamont hayali kurmaya gerek yok ama eurolig için bilmiyorumEğer lig lisansını çıkarırsak son hakkımızı kullanmış olacağız ve o yüzden de bir süre bekleme taraftarıyım ben de..Çünkü belki ciddi bir fırsat transferi doğabilir mesela Francisco Garcia örneğinde olduğu gibi ya da başka bişey olabilir o yüzden de bir süre beklemek lazım..
Belki de koçun kafasında bir süre sonra jamontu da getirip jamontun durumuna göre carter ya da jamonta lig lisansı çıkarmakta olabilir.Play off'a girmeden lig için bir transfer hamlesi de olabilir.Ergin Ataman sever bu tarz şeyleri