Carter 6. adam olarak takıma fayda sağlayabilecek bir oyuncu ama yetenekleri oyun bilgisi sınırlı biri. Savaşçı konusu ise hikaye. Ne zaman savaşmış ateşi yakmış Carter? Blok yapmak top çalmak mıdır savaşmak. Aranızda Carter da Shipp Manuchar Jamont veya Lucas hadi olmadı Macvan Rancik gibi bir savaşçılık gören var mı? Seyirciyi gaza getiren oyunun tüm birleşenlerini herkesi oyuna çeken biri midir Carter?
Yani Türk basını gibi ezber kelimelerle konuşmayalım. Carter savaşçı bir oyuncu değil hatta verdiği enerji + ruh hali takımı mental düşürür bile. Kendisinde bir sorun mu var yoksu huyu ruhu mu böyle bilmiyorum ama hep düşük enerji veren bir ruhu ve ifadesi var. Hİç ilk ateşi ben yakayım diyecek duruşu yok. Açıkçası Arroyo daha ateşleyici. Manucharı Jamont'u sırf bu nedenlerle arıoyoruz. Micov Erceg gibiaşırı profesyonel sakin adamlar var takımda ve o meşale yakılamıyor bir türlü.
Bonservis verdik adama. Bu yüzden seneye de ondan sonraki sene de yararlanmak zorundayız ama atla deve değil potansiyeli de kısıtlı bir adam. Şutu yok ilk adımı yavaş bu yüzden penetresi etkili değil oyun bilgisi sınırlı en önemli özelliliği durduğu yerden çok iyi yükseliyor bu da özellikle blokda avantaj sağlıyor ona ama top çalacağım diye sık sık defans kurgusunu bozup rakipde boş adam bırakmamıza sebep oluyor. Yani Carter iyi iyi diyenlerin ne şartlarda iyi dediğini bilemiyorum ama takımda siyahi atletizmine sahip oyuncu almadığı için Young Cater Sinan'ın extra sevileceğini biliyorum
Sühan abi ilk kez bir noktada çeliştik senle
Benim ilkelerime göre savaşçıdir Carter.
Bu takımda Arroyo Sinan ve Young'dan sonra en sevdiğim kişi.