• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kadın Voleybol Milli Takımları (2025)

Sabah saat 6.30 da Türkiye-Fransa Vnl başlangıç maçını Trt Spor'dan izleyebilirsiniz.Alexia,Eylül ve Ayçin kadroda onları da izleme milli takımda görme şansımız olacak.

Moderatör tarafında düzenlendi:
3-1 kazandık açılış maçını.

Gördüğümüz gibi Czyrnianska bu maçta da Lukasik'ten daha iyi performansla maçtan çıktı. Bize hücumcu smaçör lazımken daha defansif olanını alıyoruz gerçekten yöneticilerimiz çok garip. Üstelik Czyrnianska servisleriyle Tayland maçını domine etti.

⚡️ Martyna Lukasik x Tayland ( 3 Set )

12/26 %46h, 4 hata, 1 bloklanma
1 blok, 2 ace
%60 pm, %27 mm ( 30 manşet )
15 sayı, +10 WL

Gördüğümüz gibi Czyrnianska bu maçta da Lukasik'ten daha iyi performansla maçtan çıktı. Bize hücumcu smaçör lazımken daha defansif olanını alıyoruz gerçekten yöneticilerimiz çok garip. Üstelik Czyrnianska servisleriyle Tayland maçını domine etti.
1 senedir yedek İmoco da direkt çatır çatır başlamaması normal. Form grafiği artacaktır.

Hazırlık turnuvasında ne manşet ne hücum ediyordu.Bu maç ikisini de gayet iyi seviyede yapmış

1 senedir yedek İmoco da direkt çatır çatır başlamaması normal. Form grafiği artacaktır.

Form grafiği artsa bile Czyrnianska kadar iyi değil. Hem daha genç, hem servisi daha etkili hem de hücumu. Eczacıbaşı oynatmamayı düşünürken neden gidip İtalya'dan İmoco'nun oyuncusuna para döküyoruz anlaşılacak gibi değil. Şube yöneticilerinin niyetinde ciddi sorunlar var bu branşta. Erkek voleyboldaki atılımı göstermek istemiyorlar.

Czyrnianska çok beğendiğim sezon içinde de alınmalı dediğim biri.Ama Lukasik ile kıyaslayınca Czyrnianska daha iyi diyemiyorum yaz sürecinde hangisi daha iyi belli olacaktır.Bu maçı izleyemedim ama istatistik olarak.Lukasik oyuna sonradan girip 15 sayı almış Ceze 17 sayı.İkisi de 1 blok yapıp 2 ace atmış.Lukasik çok daha iyi manşet almış.İzlesem belki farklı bir oyun vardır ama istatistik olarak fark yok gibi.

Lukasik kaliteli oyuncu. Aldığımıza en sevindiğim oyunculardan biri.

Bende aldığımızda çok mutlu olmuştum. Ama hazırlık turnuvasını çok kötü oynadı o biraz şüphe uyandırdı.Ama bugün 1 yıldır İmoco gibi bir takım da olduğu için yedek ona rağmen hem hücum hem manşete çok etkili oynamış. Umarım gittikçe daha da yükselir.

Lukasik kötü diyen yok ama Czyrnianska daha iyi. Orada ayrılıyoruz.

Bir de asıl kızdığım konu hemen dibimizde böyle bir oyuncu varken çareyi uzaklarda aramamız. Belki de İmoco'dan alabilmek için çok maaş vermemiz. Sıkıntı kısım burası.

Amerika-İtalya maçı var şuan.LOVB kurulduğu için bizden giden Logan sonradan oyuna girdi hücum da etkili ama manşete eskiden olduğu gibi batırdı.Zevkli bir maç oluyor Amerika genç oyuncularla saha da 2028 Olimpiyatları için düşündüğü gençlerle oynuyor ilk 2 set İtalya as kadrosu ezdi ama bu set daha dengeli.

Son düzenleme:
Logan hiçbir zaman iyi oyuncu olmadı bu sene LOVB'de de istatistiklerinin iyi olmadığını özellikle basit hata olarak çok kötü olduğunu gördüm. Şans işte Kolej Ligi'nin en iyi oyuncusu voleybolda gelişemiyor ama Sigorta Shop'un getirdiği 7. sıradan draft edilen Markova ise en iyilerden biri olma potansiyeline sahip. Biz bu scouting konusunda da iyi değiliz pek.

Logan ileri de hücum konusunda iyi olacak o kumaşı olduğu kesin ama manşeti de hiç olmayacak gibi duruyor.Amerika da o yüzden 2028 olimpiyatları için onuda hazırlıyor.

Sırplar yatsın kalksın bize dua etsin.Dangubic zaten hep defansta iyiydi ama hücum öğrendi bizde geçen sene Vnl de çok düşük yüzdelerle top öldürüyordu şuan daha maçın ilk seti ama çatır çatır gelen her topu öldürüyo.

Çin maçını izliyorum Lukasik gözlerimi kanattı. Czyrnianska ise harika oynuyor. Büyük bir hata yaptık bunu sezon içinde göreceğiz.

Maçı bende izledim Lukasik bugün gerçekten hücumda kötüydü.Defansta iş yaptı ama ön turları çok kötü geçti %20 ile hücum etti galiba.Onun da yüzü maç boyu düşüktü oda memnun değildi bugün maç boyu zaten belli etti yüz ifadeleri.Dün kusursuz oynamıştı daha 2. maçlar oynandı süreç uzun erkenden yorum yapmak yanlış olur.Zaten Polonya-Türkiye maçı onların sırada ki maçı bizim arada bir Tayland maçımız var o maç daha dikkatli izleyecektir herkes.

Bugün ama sahanın Polonya adına en pasif oyuncusuydu buda onu kaldıramadı maç boyu moralsizdi.

Maçı bende izledim Lukasik bugün gerçekten hücumda kötüydü.Defansta iş yaptı ama ön turları çok kötü geçti %20 ile hücum etti galiba.Onun da yüzü maç boyu düşüktü oda memnun değildi bugün maç boyu zaten belli etti yüz ifadeleri.Dün kusursuz oynamıştı daha 2. maçlar oynandı süreç uzun erkenden yorum yapmak yanlış olur.Zaten Polonya-Türkiye maçı onların sırada ki maçı bizim arada bir Tayland maçımız var o maç daha dikkatli izleyecektir herkes.

Bu oyuncu hep böyle keşke oyuncu alırken enerjisi ve pozitif tavrını da hesaba katsak. Donuk bir oyuncu yüzü hiç gülmüyor bize fayda sağlamaz.

Geri