Kalbinizle oynayın, KALBİMİZİ KIRMAYIN!

  • Konbuyu başlatan Guest
  • Başlangıç tarihi
Burak Barut' Alıntı:
1 hafta önce de bizim takımımız lig ikincisiydi Serkan Bey.7 gün içerisinde ne değişti de böyle bir karar aldınız gerçekten ilginç.
Aslında uzun uzun açıklamışım.Yazdıklarımda bir çelişki olduğunu sanmıyorum.Oyuncular şu anda yıpranmış durumdalar.Onları ayağa kaldırmak için bizlerin elimizden geleni yapması gerekiyor.Çünkü;
Özellikle kendi evimizde oynayacağımız fenerbahçe ve Türk Telekom maçları çok önemli.Burada bir yenilgi,ligin ikinci yarısında da deplasmanda alacağımız muhtemel bir yenilgiyle birlikte,bu takımlara karşı play off larda 1-0 yenik başlamamıza neden olacak.Bu da Murat ÖZyer gitse bile,yeni gelecek antrenöre kaldırılması ağır bir yük bırakacak.
Bu seneyi tamamen kaybetmek istemiyorsak şu anda takım her zamankinden daha fazla desteklenmek zorunda.
 
lig de ilk 4 e oynayamacak takımları yeniyoruz.. Bunların arasında bile kaybettiklerimiz oluyor.. İlk yarı için kalan fikstürden iyi sonuçlarla çıkarsak Beşiktaş, Efes, Fener, Telekom maçlarını kazanırsak o zaman 2.liğimiz anlamlı hal alır.. Herkes biliyorki bizi hedefe götürecek maçlarda yokuz.. Beşiktaş'da bu sene rakibimiz değil ama derbi olması dolayısı ile onuda zorlu maçlar arasına yazıyorum.. İmparatorun ve takımın 2 senedir yapamadığını bu sene yapıp yapamayacağını görmemiz için önemli maçlar olacak..

Haa bu sebeblerden dolayı bu sıralamadaki 2.liğimiz çok önemli değil benim için. Hedef maçlarda varmıyız yokmuyuz senaryonun sonunu bilmeme rağmen inşallah ben yanılmışımdır diyerek bekliyorum..
 
bu arada arkadaşlar bir dip not

"play with your hearts"cümlesi yanlıştır.Çünkü cümledeki your zaten onların kalbini kastetmektedir ve "s" takısı cümleye kalplerinizle oynayın anlamı katar.
 

Üst