Kangrenleşen problem: Oyuncu ödemeleri

Doğru düzgün sponsor bulunamazsa olacağı budur. Elini cebine atan da yok. Çözüm için fikir üretene ise ancak hayır demeyi biliyor kongre ve divan. Adnan Polat "birileri bu takımlara sahip çıktı da ben mi engel oldum". Yok mu bir babayiğit Galatasaray kadın ve erkek basketbolunu alacak ya da voleybolu.

Asalet mecbur kılardı ya hani. Küçülme yoktu filan. O kadar hikaye anlatıyorlar dedik durduk 4 aydır.. Şaşırmıyorum artık. Küçülme sloganını tshirt yapıp sattılar. Müstehak mı desem ne desem bilemiyorum.

Bu yıl kulübün geneline yayılan bir ödeme sorunu başladı malesef..Konu sadece basketbol takımıyla da alakalı değil...Geçen sezon bütçe konusunda güzel mesajlarımız olduğunu düşünüyorum...Bugün söyleyeceğimiz şeyleri çok daha önceden söyledik zaten..Yeni yönetimden farklı bir mali yaklaşım beklemekten başka yapacak bir şey yok şu anda...

Ödeme problemi her takımda olan bir sorun. Ama bizde biraz daha sıkıntılı. Sonuçta kimsenin parası bu kulüpte kalmıyor ama bir düzen sağlamak lazım herkesin kafası rahat etmesi açısından.

Muhtemelen oyuncular seçimi bekliyor, eğer seçimden sonra yine ödeme yapılmaz ise büyük bir rezalet ile karşı karşıya kalırız ve kadın erkek çoğu oyuncuyu kaybederiz. İki takımda da oyuncular koçların çabaları ile devam ediyor. Başka da hiç bir şey yapan yok şu an için.

Benim takıldığım nokta Galatasaray da yönetime talip olan başkan adaylarından Basketbol şubesi için tek laf etmemeleri.

Bu kulübün taraflarların sevdiği ve başarılı olmasını istediği bir basketbol şb.si var ey adaylar.

Basketbol şb.si ile ilgili bir vaadiniz varmı?

Eğer söylentiler doğruysa bu şb.deki ödeme sorunlarını giderebilecekmisiniz?

Koç "Gündemimiz transfer değil. Önceliğimiz oyuncularımızı mutlu etmek" dedi.

Muhtemelen bu sıkıntıyi kastetti bu cümlesi ile.
Umarım en yakın zamanda oyuncularımızı mutlu edebiliriz.

Ergin Ataman'ın açıklamalarına bakılırsa paralar hala ödenmemiş.

Yazıklar olsun, koskoca Galatasaray bu kadar aciz mi ya? Ayıptır.

Bu Ünal Aysal'ı baştan beri hiç sevemedim , çok iş adamı , hiç gönül adamı değil.
Resmen erkek ve bayan basket takımını batırmak için elinden geleni yaptı , yeni yönetim gerekli desteği verir umarım basketbol şubesine

Şöyle bir haber var..Yalan haber olacağını zannetmiyorum.Bugünkü mazbata töreninden alınmış bir bilgi. http://www.radyospor.com/Futbol/181705/Aysal-kasayi-dolu-birakti-

Tahminim ve temennim; en geç haftaya ödemeler yapılır, takım da aralık ayı itibariyle vites yükseltir.
Son Eskişehir maçını benchin arkasında izledim.Vücut dillerini dikkatle gözlemledim.Oyuncularımız gayet rahat gözüküyorlardı ve iyi bir arkadaşlık havası vardı benchte.Sürekli birbirleriyle konuşup arada şakalaştılar.

Akşam maaşların ödendiğini okuduk Twitter'da.Tam keyfimiz yerine geldi sabah da Erceg'in iki gündür idmana çıkmadığını öğreniyoruz.Yalansa yalanlansın, doğruysa açıklama yapılsın bu sorunun ne zaman nasıl çözüleceğine dair.Futbol takımının her gün idman raporu verilirken basketbol takımıyla ilgili en ufak bir bilgi verilmiyor.Yazık günah bu şubeye.

Arroyo içinde fenerbahçe kancası manşetiyle bir haber düştü şimdi. Oyun kurucu pozisyonun da sıkıntı çeken fenerbahçe alacakları ödenmeyen yıldız oyuncu ile görüşmeye hazırlanıyor. Bu nasıl bir aymazlıktır. Yönetim bu rezaleti bir an önce temizlemeli. Galatasaray spor kulübüdür futbol değil !

Arroyo eğer fenere giderse o yönetim kaçıcak delik arasın bence hatta maçlarda stada gelmesinler.Direk bu taraftar tekme tokat girer harbiden ciddiyim...

Murat Özyeri eleştireceğinize birazda yeni yönetimi eleştirin derim.Tek bir basketbol demeci vermediler.İnanılmaz...

Ödenmeyen paralar beni bu yönetimden çok geriyor .Nasıl bir vurdumduymazlık bu ya..