Herkesı Haberturk yazarı gökhan turenın yazısına tepki vermeye davet edıyorum.
ulkerın amıgosu gıbı daha ilk macta camıamıza haddini aşarak alay edip "ağır bir tokat yediler " yazan bu gs dusmanına mail atarak gereken tepkıyı vermeye davet edıyorum
Lutfen tepkısızkalmayalım biz tepkısız kalırsak azıyorlar!
mail adresi:gture@htgazete.com.tr
ben maıl attım ..lutfen sağduyu
Şu olaya biraz destek verin arkadaşlar. Şimdi ses çıkarmazsak yarın diğerleri de tepemize binmeye başlayacak. 30 saniyenizi alır. Habertürke tepkinizi gösterin GÖkhan Töre için. GS'ın geleceği karanlık diyip akılları sıra Oktay Hoca'yı GS'dan koparma girişimleri yapıyorlar. Ligde final oynayan bir takıma hemde finalin ilk maçı (ki hangi maçı olursa olsun seri 4-0 bitsede bunlar söylenmez) sen GS'ın üzerine oynuyorsan bu terbiyesizliğinin cezasını ödersin Gökhan Töre. Yalan yanlış bilgilerinle insanları kandıramazsın! Neymiş 15bini aşkın FB taraftarıymış. E neden salonda boşluklar vardı o zaman? TV tribünleri geniş açıdan çekemedi bile boşluklar görülmesin diye. Sİz maç boyunca geniş açıdan kaç defa gördünüz FB tribünlerini üstelik coşmuş (!) şekilde? Şimdi bu adama tepkimizi vermezsek başımıza daha çok binerler. GS taraftarı amdem bu ülkenin en kalabalık en dinamik gücü. O zaman bu dinamiği hareketlendirmemiz lazım. Şimdi sizin yapmanız gereken bir mail atıp bu yazıyı kınamanız. Atmazsanız bir şey olmaz ama atarsanız en azından takımnınızı sahiplenmeniz anlamında daha rahat hisssedersiniz kendinizi.