KBL 10. Hafta | AGÜ Spor 72-71 Galatasaray Odeabank

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 10. Hafta!

AGÜ Spor -
Galatasaray

Tarih: 16 Aralık Cumartesi
Saat: 15:00
Salon: Kadir Has Kongre Merkez Spor Salonu
Yayın: TRT Spor

Ayhan Avcı antrenörlüğünde 10. yılına giren AGÜ Spor her sezon olduğu gibi ligimizin önemli ekiplerinden olmayı sürdürüyor. AGÜ Spor, Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynadığı 9 karşılaşmada, 6 galibiyet, 3 mağlubiyetle 4. sırada yer aldı.

AGÜ Spor'da Nilay Kartaltepe, Maja Miljkovic, Gabriela Marginean, Melis Gülcan, Danielle Page, Marianna Tolo ve yeni transfer Chantelle Handy dikkat edilmesi gereken oyuncular.

AGÜ Spor'un lig maçları:

1. Hafta | AGÜ Spor 82-48 Bornova Beckerspor
2. Hafta | İstanbul Üniversitesi 68-73 AGÜ Spor
3. Hafta | AGÜ Spor 64-50 Beşiktaş
4. Hafta | Yakın Doğu Üniversitesi 85-45 AGÜ Spor
5. Hafta | AGÜ Spor 71-82 Hatay BŞB
6. Hafta | BOTAŞ 54-56 AGÜ Spor
7. Hafta | AGÜ Spor 78-81 Çukurova Basketbol
8. Hafta | Canik BLD 65-67 AGÜ Spor
9. Hafta | Adana ASKİ 56-72 AGÜ Spor

Sarayın Sultanları'na AGÜ Spor deplasmanında başarılar diliyorum...

En son 2005'lerde oluyordu böyle Galatasaray maçına bedava bilet dağıtıp sokaktan adam toplama işleri...

Yaşasın aciz Galatasaray yönetimleri...

O kadar tecrübeli isimler varken hiçbiri topu potaya atmıyor,atmaya çekiniyor.Genç Meltem sorumluluk alıyor diğerleri kendine çeki düzen vermesi gerekiyor Işıl yokları oynuyor.

Dubljevic'in şu huyunu hiç sevmiyorum. Kendini boşta hissettiği zaman direkt şut kullanıyor, halbuki kafasını kaldırsa daha boşta oyuncular olacak ama şut kullanıyor. Atsa ona da lafım yok ama atamıyor da.

Epoupa'yı beğenen yok fazla ama ben beğeniyorum. Tek eksiği şutu ve tecrübesi. Ama biz yanlış kullanıyoruz onu. Yani şu durumda takıma liderlik edecek bir profili yok anca yan parça olur ama biz direksiyonu ona verince afallıyor özellikle son periyotta. Son periyodu iyi oynayan winner oyuncularla (Quigley) verimi artıyor. Her maç 10 tane ribaund çekiyor -ki bu takımın pivotlarından daha fazla-

Duba bugün kaç tane şut kaçırdı sayamadım 10 tane kaçırmıştır galiba. Bu kadar kötü oynadığı bir maçı kazanırsak baya extra olur.