KBL 19. Hafta | Galatasaray 72-67 Hatay BŞB

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 19. Hafta!

Galatasaray - Hatay BŞB

Tarih: 4 Şubat Pazar
Saat: 15:00
Salon: Ahmet Cömert Spor Salon
Yayın: Youtube / TBF TV

Sarayın Sultanları, Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynadığı 18 karşılaşmada 8 galibiyet, 10 mağlubiyet ile 9. sırada yer alıyor. Kötü gidişatına son vermek isteyen ekibimiz ligin ilk yarısında Hatay BŞB ile deplasmanda oynadığı karşılaşmadan 84-82 mağlup ayrılmıştı.

Aikaterini Chatzidaki'nin çalıştırdığı Hatay BŞB, Kadınlar Basketbol Ligi'nde oynadığı 18 karşılaşmada 16 galibiyet, 2 mağlubiyet ile 2. sırada yer alıyor. Leilani Mitchell, Özge Yavaş, Hind Ben Abdelkader, Barbara Turner (Bahar Öztürk), Katsiaryna Snytsina ve Courtney Paris ön plana çıkan oyuncuları...

Sarayın Sultanları'na Hatay BŞB karşısında başarılar diliyorum...

Hayırdır inşallah yayın var...

Ormanspor'un 20 sayıdan maç verdiği, Çukurova ile Canik'in birbiri ile oynadığı haftada kazanıp en azından playoff hattına girebileceğimiz bir maçtı. Onlar için de benzer bir durum var, Fenerbahçe ile Yakın Doğu'nun birbiri ile oynadığı haftada kazanmak isteyeceklerdir. Bu iki ezbere tanımın dışında, süpriz sonucun hakikaten süpriz olacağı bir maç olacaktır. Ligin takdir toplayan koçlarından Aikaterini Chatzidaki, bütün ligin çare bulamadığı bizim olmayan savunmamızın içinden geçecek olan Courtney Paris, formunun zirvesindeki bir Abdelkader...

Ne diyeyim Allah sabrını da verir...

Dün birisi kadın basketbol takımının maaşları hallolacak demişti skorda da önde olduğumuzu görünce ödendi sandım. Ödenmediyse daha büyük sıkıntı.

Madem çok biliyor o birisine sor bakalım, sen böyle "formayı cıkarın cıplak oynayın" gibi şeyler yazmaya devam ettikçe ne zaman atılırsın forumdan?

Maçı kazanırız ya da kaybederiz onu bilemem...

Hatay ilk yarı 10da 2 üclük ve 10 top kaybı ile oynadı..Ve farkı 10 dan 3 e indirip devreye girdiler..

Galatasarayda Gizem bile oyuna girince fark olusturdu..

Işıl'ın 5 tane üclük denemesi oldu 5de0..

Bu arada Girona karsısındada 12 sayı mı ne öndeydik kaybettik..Bizim takımın maçları kaybetmesindeki sorunun sadece para sıkıntısından kaynaklandıgını sanmıyorum..Çabuk dağılan bir takıma sahibiz..

Işıl şut olarak çok kötü gününde ama çıkınca Epopa topu yönlendiremiyor ve tıkandık hucumda. Jelena en skorer ama hala zarar yazıyor takıma.
Qıigley alsın artık şu maçı.

Epoupa herkesi çalımlayıp boş kale ile karşı karşıya kalıyor ama top auta atıyor her seferinde.

Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik şu maçı bırakmayalım.

Edit: Oh be kazandık. Hatta İhsan Bayülken'in ses tonuyla "Kazandııığğğk" demek istiyorum. İnşallah Girona'yı geçeceğiz 3 gün sonra da.

Biz bugun fena oynamadık..Karşımızdaki takım yaklasık 10 güne kadar önce Fener'i yenen takım..
Hatay ise bugun kötü oynadı.

Umarım bu galibiyet Girona maçı öncesinde takıma moral olur ve aynı oyunu Girona deplasmanındada sergilerler.