KBL 4. Hafta | Beşiktaş 62-61 Galatasaray

Kadınlar Basketbol Ligi'nde 4. Haftada Derbi Heyecanı!

Beşiktaş -
Galatasaray

Tarih: 29 Ekim Pazar
Saat: 14:00
Salon : Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi
Yayın: TRT Spor

Aziz Akkaya'nın antrenörlüğünü yaptığı Beşiktaş ligde henüz galibiyetle tanışamadı. EuroCup'ta üç karşılaşmada bir galibiyet aldılar. Erica Wheeler, Tyrone Mosby ve Iva Perovanovic ön plana çıkan oyuncuları.

Beşiktaş'ın ligdeki karşılaşmaları:

1. Hafta | Çukurova Basketbol 78-69 Beşiktaş
2. Hafta | Beşiktaş 65-86 Canik BLD
3. Hafta | AGÜ Spor 64-50 Beşiktaş

Beşiktaş'ın EuroCup Women karşılaşmaları:

1. Hafta | TT Riga 78-52 Beşiktaş
2. Hafta | Beşiktaş 53-70 Olympiakos
3. Hafta | Beşiktaş 66-60 PWSZ Gorzow

Sarayın Sultanları'na Beşiktaş karşısında başarılar diliyorum...

Son düzenleme:
Bizim seviyemizde bir takım olmasalar bile dikkat etmemiz lazım. Hiç maç kazanamadılar ve çok asılacaklardır.

Merve'nin attığı bomboş üçlük çembere bile değmedi!

İlk çeyrek Bjk kalitesi ile değil yüreği ile oynadı.
Biz neden her mac sıkıntı yasıyoruz anlamıyorum.
Her seyi kenara bırakın Beckerspor tek yabancı ile oynadı onlar bile zorladı bizi.
Sıkıntı nereden kaynaklanıyor ?

Merve Uygül Galatasaray'da gördüğüm en yeteneksiz guard olabilir. O oynayacağına U16dan oyuncu oynatalım en azından tecrübe falan kazanır, yazık.

Merve Uygül Galatasaray'da gördüğüm en yeteneksiz guard olabilir. O oynayacağına U16dan oyuncu oynatalım en azından tecrübe falan kazanır, yazık.

Çok değil 2-3 hafta önce Işıl'ın yerine genç Merve oynasın diyen arkadaş noldu taş mı düştü kafanıza?

Çok değil 2-3 hafta önce Işıl'ın yerine genç Merve oynasın diyen arkadaş noldu taş mı düştü kafanıza?

Merve Uygül'ü bize transfer olduğu zaman tanıdım zaten daha önce bir fikrim yoktu genç oyuncu sanmıştım. Hazırlık maçlarında iyiydi ayrıca ama resmi maçlarda foyası çıktı onun. Işıl da çok kötü bir sezon geçiriyor şu ana kadar.

Merve Uygül'ü bize transfer olduğu zaman tanıdım zaten daha önce bir fikrim yoktu genç oyuncu sanmıştım. Hazırlık maçlarında iyiydi ayrıca ama resmi maçlarda foyası çıktı onun. Işıl da çok kötü bir sezon geçiriyor şu ana kadar.

Kötü sezon geçiren Işıl değil sensin kardeşim.

Epoupa maçın sonlarında berbat oynadı ve 62-61 yenildik. Epoupa geleceğin iyi oyuncu adaylarından olabilir ama 4 yabancı sınırının olduğu ligde daha iyisini bulmamız şart. Şu performansı ve tecrübesiyle ligdeki yabancılarımızdan olamaz. Ama Avrupa'da iyi işler yapabilir, yapıyor da.

Maljkoviç yine hoca olarak katkı veremedi. Ver topu Quigley'e atsın, atarsa iyiyiz yoksa kötü mentalitesinde basketbol olur mu? Geçen sezonki takım oyunundan hiçbir iz yok. Maalesef hoca da çok kötü bu sezon.

Görünen köy kılavuz istemez. Bu kadar hatalı oyuncu seçimi yapılırsa böyle köy takımlarına bile kaybedersiniz işte. Marina hocadan iyice umudumu kestim ben. Süper ligde hiçbir takımın üstüne para versen almayacağı Merve Uygul ile devam et hoca sen!

Quigley yine kazandıracaktı.Fakat bu sefer bir seyi gördük.Biraz garip bir söz olacak ama kedi her zaman kaymak yemez.Quigley muhtesem bir oyuncu fakat bu kız her zaman zor durumda mı bırakılacak.
Quigley harici top kullanan oyuncumuzda yok macın herhangi bir anında.Sadece bu mactada değil oynadıgımız tüm maclarda öyle.
Öte yandan Epoupa sen iyi misin ya ? Yahu tamam hırslısın,mac icerisinde agrasifsin fakat o faulu niye yapıyorsun orada ?

Bjk bu şekilde yüreği ile oynamazsa muhtemelen çoğu macı kaybetmeye devam edecek.Bugun bizimde yardımımızla macı kazandılar.
Takımda ciddi sıkıntılar var.

Son bir sey söylemek istiyorum biz taraftar kitlesi olarak sosyal medyada adeta süper güce sahibiz.
Fakat özellikle basketbol konusunda fikir ayrılıklarına sürekli düstüğümüz icin bir baskı kuramıyoruz sosyal medyada.
Bence en başta ''Bu adam Galatasaray'ın evladı karısmayın ona,bu kız Galatasaray'ın kızı ona laf söylemeyin,bu adam Galatasaray'a çok emek verdi kötüysede bir şey demeyin''
Mantıgından çıksak çok daha iyi olacak.

İyi oyuncu ve kötü oyuncu vardır.Kötüye kötü demeliyiz.

İyi günler herkese.

Defalarca dedik bu takımda olmaması gereken çok oyuncu var diye ama anlatamadık. O kadar kötü bir takıma yenildik ki anlatması güç, izahı yok!

Takımda birkaç kalbur üstü oyuncu var geri kalanı vasat bile değil vasatında altında sadece parkede 5 kişilik kontenjanı doldurmak için ,al ver yapmak için oynuyorlar çıksın Dubljevic çıksın Quigley sayı atsın gerisi sırf izliyor olumlu bir hareketleri bile yok.İdda ediyorum Quigley olmasaydı şuana kadar oynadığımız maçların tamamına yakınını kaybederdik.