KBSL 1. Hafta | Beşiktaş 91-77 Galatasaray

Alperi çok iyi maşallah nazar değmesin. Çok iyi dripling yapabiliyor ve çok yetenekli. Umarım uzun süreli bir sözleşme imzalarız yoksa Fb falan alır seneye.
 
Kapattım maçı böyle salak bir savunma yapan takım olamaz çöp Mircheva'yı yıldız yaptık. Bu takım 3 gün sonraki UMMC maçında 40 sayı fark yesin başarılı sayarım en az 60 sayı fark olur o maçta.
 
Yahu böyle bir savunma nasıl olur 4 kişi ilerde baskı yapıyoruz ve sürekli boş turnike yiyoruz Efe Güven kafayı mı yedin?
 
Maç bitmeden yazmak rutinim değildir ama şu sahada gördüğüm kabul edilebilecek bir olay değil. Ömrü hayatımda Galatasaray kadın basketbol takımını bu kadar kötü savunma yaparken görmedim. Efe Güven ne yaptığını bilmeden oynatıyor takımı ve daha ilk maçtan bizi haklı çıkardı buraya ait olmadığına dair.

Saygılar.
 
4 maçtır beşiktaşa kaybediyoruz. Hiçbirini farklı bir şekilde kaybetmedik 2'sini sadece 1 sayıyla kaybettik hatta. Ama hiçbir zaman beşiktaşa +10 sayı farkla kaybettiğimizi görmedim. Daha ne rezillikler göreceğiz seneye +40 sayı fark yemeyi mi?
 
Bence aklıselim Galatasaray taraftarı futboldan başka branş takip etmesin. Esasında kadro olarak onda da bunlardan çok aşağı değiliz ama Allah'ın lütfu başımızda neredeyse bizden daha Galatasaraylı ve daha önemlisi çok daha kalifiye adam olduğu için kör topal da olsa işi bir yere kadar götürüyoruz. Fener'in her branşta bir Obradovic tutturamaması gibi bizim de her alanda bir Fatih Terim çıkarmamıza imkan yok. O yüzden Fenerliler nasıl daha Ekim ayının başından basketbola yanladılarsa bizim de yavaştan futbola odalanmamızın zamanı geldi. Evet, Fenerliler hiç yoktan 2 aya yakın takıldılar futbol, Ali koç başkan Fenerbahçe şampiyon diye, ne yazık ki bizim amatör branşlarda o kadar bile zamanımız olmayacak. O yüzden seviyemizi ne kadar çabuk idrak edersek emin olun o kadar da az yıpranırız. Bugün normalde sadece yönetime söverdim ama bugünkü tabloda şu şubelerin şirketleşmesine Ünal Aysal'dan sonra bir kez daha izin vermeyen Genel Kurul'un herkesten büyük payı var bugünkü durumda.
 
Bence aklıselim Galatasaray taraftarı futboldan başka branş takip etmesin. Esasında kadro olarak onda da bunlardan çok aşağı değiliz ama Allah'ın lütfu başımızda neredeyse bizden daha Galatasaraylı ve daha önemlisi çok daha kalifiye adam olduğu için kör topal da olsa işi bir yere kadar götürüyoruz. Fener'in her branşta bir Obradovic tutturamaması gibi bizim de her alanda bir Fatih Terim çıkarmamıza imkan yok. O yüzden Fenerliler nasıl daha Ekim ayının başından basketbola yanladılarsa bizim de yavaştan futbola odalanmamızın zamanı geldi. Evet, Fenerliler hiç yoktan 2 aya yakın takıldılar futbol, Ali koç başkan Fenerbahçe şampiyon diye, ne yazık ki bizim amatör branşlarda o kadar bile zamanımız olmayacak. O yüzden seviyemizi ne kadar çabuk idrak edersek emin olun o kadar da az yıpranırız. Bugün normalde sadece yönetime severdim ama bugünkü tabloda şu şubelerin şirketleşmesine Ünal Aysal'dan sonra bir kez daha izin vermeyen Genel Kurul'un herkesten büyük payı var bugünkü durumda.

Şu branşı 2014'te zirvede kapatmak lazımdı. Şimdi hiçbir zaman o seviyeye gelemeyeceğiz Ummc fb gibi rakipler varken.
 
İrem'den, İnci'den basketbolcu; Efe'den coach yaratmaya çalışan kafadan ancak böyle bir takım oluşturması beklenir!.. "Görünen köy kılavuz istemez"... Herkesin küme düşmeme mücadelesine alıştırması lâzım kendini. İşin başka bir ironik yanı; bu kadro, UMMC Ekaterinburg karşısına çıkacak. Adamlar bizden daha fazla şaşıracaklar!..
 
Ben maçı izleyemedim.Maç öncesinde 2 yabancıyla çıkarlarsa rahat kazanırız,Akhator ile birlikte 3 yabancı ile çıkarlarsa zorlansakta kazanırız diye düşünüyordum.
Maç skoru beni bayağı hayal kırıklığına uğrattı.
 
Salonda canlı izledim maçı ve ne yazık ki sahada takımımız adına gelecek için hiç bir ışık göremedim. Topu Işıl ya da Moriah'a verip bir şeyler yapmasını bekledik bütün maç. Hücum ederken bütün planımız böyle göründü. Savunmayı konuşacak durum yok ortada çünkü savunma diye bir şey yoktu sahada. Bir ara 3-4 oyuncu ile rakip sahada pres yapmaya çalıştık ama o kadar kötü bir coaching ve yerleşim vardı ki sürekli hızlı hucumlar ile çok kolay sayı yedik potamızda. Bu kadar kötü ve dağınık bir kadın takımı uzun zamandır izlememiştim. Yolun başında hoca ile hemen vedalaşılmalı, iyi bir kadromuz yok ama 3 yabancı ile oynayan kötü bir Beşiktaş'tan neredeyse 100 yiyecek de değiliz.
 

Üst