KBSL 1.Hafta | Fenerbahçe Öznur Kablo 64-61 Galatasaray

Tarih: 04.10.2020
Saat: 14:00
Salon: Metro Enerji Spor Salonu
Kanal: TivibuSpor

Yenilenmiş kadrosu ile Kadın Basketbol takımımız ilk maçına çıkıyor.

Kadın Basketbol takımımız ligin ilk maçında deplasmanda Fenerbahçe Öznur Kablo ile karşılaşacak.

Geçen sene oynadığı oyun ve aldığı sonuçlar ile bizi heyecanlandıran Kadın Basketbol takımımıza, ligin ilk maçında bu zorlu deplasmanda başarılar diliyoruz.
 
Son düzenleme:
takımı ilk defa ilk lig maçında bir derbide izleyeceğiz trajikomik.mücadele yeterli olur bence bu maç için beklentim yok.
 
Derbiyle bitirmiştik derbiyle açıyoruz. Enteresan oldu...

Fenerbahçe'de en azından Kayla McBride ve Jasmine Thomas yok. Kia Vaugh oynayacak mı bilmiyorum. Bizde eğer kontrattan çıkmadıysak Russell Wnba devam ettiği için takıma katılamadı. Takım Florya dışına çıkarılmadı hiç bildiğim kadarıyla.

Tek teselli maçın seyircisiz olması sebebiyle aşağılık aşağılık küfürleri bu sene duymayacak olmamız...
 
Takip eden arkadaşlarım bu maç ile ilgili daha fazla bilgi paylaşırsanız sevinirim ben heyecandan takip edemiyorum teşekkürker şimdiden ..
 
Sahada yetenek yok ama yürek var. Canla başla mücadele ediyor bizimkiler ancak hakemler yakamızı bırakmadı henüz. Fenerbahçe her sıkıştığında faul çalıyorlar. Emek hırsızlığının lüzumu yok, zaten kadrolar arasında büyük fark var, bırakın iyi oynayan kazansın. Utanmaz ahlaksızlar.
 
Hücum süresinin bitimine 3 saniye kala uzunlara verilen paslar yüzünden yaşlandım.Temel basketbol ya bu.Verme uzuna orada.
 
Olacak şey değil. Bütün maçı önde götürdüğümüz. Son çeyrekte 13 sayı üstün olduğumuz maçı 3 sayı farkla kaybediyoruz. Yazık.
 

Üst