KBSL 11. Hafta | Çukurova Basketbol 95-97 Galatasaray

Tarih: 9 Aralık 2020 Çarşamba
Saat: 16:00
Yer: Servet Tazegül Spor Salonu
Yayın: Tivibu Spor

2 haftalık aranın ardından maça çıkıyoruz. Cansu, Pelin, Asena ve Meltem'den yoksun olarak 10 gün aranın ardından cuma günü başlayabildi takım çalışmaya. Meltem sakatlığından dolayı forma giyemeyecek. Diğer 3 oyuncunun test sonuçlarına göre takıma katılma ihtimali var ama ne kadar süre alabilecekleri belirsiz. 2 gün kaldı maça ama bu konuda hala netlik yok.

Yaşayıp göreceğiz...
 
Bizim hiçbir hücumdan boş dönmememiz lazım.Yoksa faul yapmama adına içeriden çok kolay sayı yiyoruz.2.çeyreği en iyi şekilde geçmemiz lazım.
 
Sürekli adam kaçırıyoruz,sürekli adam kaçırıyoruz.Hakemin işgüzarlığı ile bitmiş pozisyonda Quanitrada 3'leyip çıktı.Perdeyi kullanıp boş turnike atmaya devam ediyorlar.
 
Çukurova karşısında farkı 6'ya indirdiğimiz anda Efe hoca sayesinde tekrardan 12 sayı geriye düşüyoruz.İlk çeyrek son 5 dakika Pelin çok iyi katkı veriyor,2.çeyrek maç başında Sude ile başlama hatasını yaptığı gibi Mısra ile başlıyor.

2.çeyrek son 5dk kala Pelin'i oyuna alıyor,ne yaptığını bilen bir tek Williams ve Pelin varken,Asena 2'leyince kenara Pelin'i alıyor..

Mısra ve Sudeden bu maçtaki beklentin ne ?
 
Hakemler bazen saçma fauller çaldılar bizim aleyhimize,hatta top Anigwe'den çıktığı halde topu onlara verdikleri oldu.Ama biz ne yapıyoruz ? Bu kadar ribaund veremeyiz,hücumda şutu atıyoruz 3 saniye sonra potamızda sayı yiyoruz.Biz 3-4 saniyede sürekli bu kadar sayı yiyecek takım mıyız ?

Iagupova zaman zaman işi şova dökmeye çalıştı,onun sayesinde fark 12 şu anda.
 
Ben bu kadar yanlı hakem görmedim. Sadece 1-2 saniye tutulan topa sırf rakibe geçecek diye paylaşılamayan top kararı verdiler.
 
Gerçekten son yıllarda izlediğim en taraflı hakem yönetimiydi. Bu kadar art niyetli yönetimin olduğu ve rakibin 3 oyuncusunun kariyer maçı oynadığı bir günde kazanmamız bir galibiyetten daha değerli olacak takımın özgüveni açısından.
 

Üst