KBSL 12. Hafta | Galatasaray 71-72 OGM Ormanspor

4.01.2020 Cumartesi
13:00
Ahmet Cömert Spor Salonu

Ligde son 4 maçını da kazanan takımımız, Ormanspor'u konuk ediyor. Ormanspor ligin kaliteli ekiplerinden biri. Onlar da son 3 maçlarını kazandılar. Ligde sadece 2 mağlubiyetleri var ve bizim hemen arkamızda, 3.sıradalar. Lig için kader maçlarından birine çıkıyoruz desek yanılmış olmayız. Takımımızın gösterdiği azim ve mücadele en üst seviyede. Hala bir transfer yapılmadı ve 3 yabancı ile şampiyonluk kovalıyoruz. Bria Hartley, Işıl ya da Macaulay'dan birine bir şey olursa takımın geleceği hali düşünmek bile istemiyorum. Bir yandan buna dikkat etmeli ve bir yandan da hedeften şaşmamak lazım. Takımımıza başarılar.

 
Bench cizgisindeki hakem sağolsun Rakip Hocayla beraber maç yönetti. Saha içine söyleyecek bir şey yok bu maçlarda pili yetmeyecek takımın
 
Nefesinin yetmesine hakemler müsade etmedi desek daha doğru olur.
Tabi baş nefes kesici transfer yapamayan, iş bilmez yönetim ve şube idaresi..
 
Nihat Özdemir şike yapsana tezahüratına anons yaptırmışlar. Devrede arkadaş sormuş neden anons yaptırdınız, basketbolu ilgilendiren bir konu değil diye. Cevap olarak şike legal bir şey değil cevabı vermiş karaktersiz. Kadın basketbolunda çok pis ve iğrenç işler dönüyor, herkes biliyor ama kimse bir şey yapamıyor.
 

Üst