KBSL 14. Hafta | Galatasaray 52-65 Beşiktaş

Beşiktaş bizden iyi takımdır diyenler hiç kadın basketbolunu takip etmiyor galiba. Ayrıca Efe Güven'in isteklerini yönetim yapmıyormuş da Ertuğrul Erdoğan farklı bir yönetimle mi çalışıyor da haberimiz yok? Efe güzellemesi yapanların asıl niyetini çok merak ediyorum.
 
Biraz da mübalağa yaparak; Kadın voleybol ve basketbol'da iki senede gördüğüm Beşiktaş mağlubiyetini hayatım boyunca görmedim. Aklı başında bir yönetim olsa 3. mağlubiyeti görmeden iki vasat hocayla da yollarını ayırırdı ama bu iki vasattan bir tanesi Ekrem Memnunla kıyaslanıp destek görebiliyorken gönderilmeleri zor ihtimal tabi.

Yakın tarihte Cem Akdağ gibi, Ekrem Memnun gibi iki harika hocayı gördükten sonra, teknik yetersizliğini rakip takıma laf sokarak perdelemeye çalışan bir hocayı takımın başında görmekten üzüntü duyuyorum.
 
Bu maglubiyet benim icin de supriz oldu. Ha cok ust duzey kadromuz yok ama Bjk'den iyi oldugumuzu belirtmek bile ayip olur. Bir tek Kelsey Mitchel goze batan oyunculari onun disinda aklima bile gelmiyor inanin.

Zor da olsa kazaniriz diyordum ama olmadi, neredeyse mac icinde hic one bile gecemedik. Neyse canlari sagolsun kizlarin. Efe Guven icin ne soylesem bos, cunku adami forumda tanidim. ismini cismini GsBasket forumu ile ogrendim. Cogunlugun elestilerinde bir hikmet vardir diye dusunuyorum ve onlara katiliyorum.

Ekrem Hoca bostaydi sanirim. Gelsin basimiz ustunde yeri var!
 

Üst