Aziz Akkaya'nın şu cümlesi özetlemiş herkesi. "Belki kalite olarak onlardan çok daha iyi değiliz ama iyi bir takımız."
Efendiler pek açsınız, bu çehrenizde bellidir
Yiyin, yemezseniz bugün, yarın kalır mı kim bilir?
Bu nadi-i niam, bakın kudumunuzla müftehir!
Bu hakkıdır gazanızın, evet, o hak da elde bir...
Yiyin efendiler yiyin, bu han-ı iştiha sizin,
Doyunca, tıksırınca, çatlayıncaya kadar yiyin!
Abiler keske Ertugrul hocaya vurduguzun ceyregini Efe Guvene soyleyebilseniz. Yakistiramiyorum size. Bazilarinin ne karı var bu isten biliyorum ama beni hayal kirikligina ugratanlar da var. Yazik bu adamciligin kimseye faydasi yok.
. Ben elenme ihtimalimiz yüksek dediğim maçta takım iyi oynayıp turu geçiyor tek kelime yok bugün kaybedince Efe Güven'e neden bir şey demiyorsunuz veya falanca menfaat güdüyor diyorsunuz.
Adını bile duymadığımız takıma elenme ihtimali neden oluştu peki onu neden sorgulamıyorsunuz? Sonra o bütçesi bizim yarımı bile olmayan takıma fark atıp turu geçtik diye başarı mı yani bu? Sezon başından beri kaç tane oyuncunun performansı yükseldi? Genç oyuncuları ne kadar oynatıyoruz ve katkı alıyoruz?Takımın oyunun iki tarafında doğru düzgün bir planı mı var? Senden iyi kaç takıma kaşı kazandın?
Takıma koç katkısı sıfır, full salon önünde daha 3 gün önce ormanspordan 20 fark yiyen ve senden daha iyi olmayan bir takıma felaket kötü oynayıp maç kaybediyorsun ve koça tek kelime etmiyorsun.
Eldeki malzemeyi ben mi seçip aldım pazardan? Beşiktaş bizden daha iyi takım diyorsunuz katılmıyorum ama bizden fazla para harcamadılar nasıl oluyor daha iyi? Demekki ortada bir kadro kurma ve seçim hataları da var yukarıda yazdıklarıma ek.
Neresinden tutsanız elinizde kalıyor. Efe Güven net başarısızdır. Başarılı diyen kusura bakmasın inandırıcı değilsiniz.
Moriah Jefferson Amerikalı ve kontratı ortada. Işıl Alben takımda kalsın dedik hepimiz seviyoruz Kaptanımızı. Ona da belli bir para ödüyoruz. 500 bin dolar bu ikisi alsa geriye ne kaldı bütçede ? Rakip Bjk'nin yabancıları kaç para alıyor, bizimkiler kaç para alıyor bunları araştırın öyle yazın bari. Bu Efe Güven'lik mevzu değil bu yönetim almıyor, para vermiyor daha ne diyeyim bilemedim. Kadın basketbolu kapansın diye bakıyor adamlar. Bu ortama Ekrem koç veya sevilen başka biri gelse bundan fazlası olmaz. Keşke gelseler de görsek.
Ekrem hoca gelse bundan fazlası olmaz mı? Bir kere sistemin olurdu, takım olurdun. Genç oyuncular basketbolu öğrenirdi. Düzgün bir savunma stratejin olurdu. Salonda disiplin olurdu. Oyuncularını form durumları iyi olurdu. Tabi bunlar sizin için önemli şeyler değil anladığım kadarıyla şimdi koçdan memnunsunuz.