KBSL 14. Hafta | Galatasaray 52-65 Beşiktaş

Bizim oyunculardan biri çıkıp karakter koyarsa bu maçı alabiliriz belki çünkü sahada bir takım falan yok.
 
Bizim Jefferson varken Yakındoğu'ya çok farklı kaybettiğimiz maçlar oluyordu.Ama kız kendi başına savaşmaya çalışıyordu,çembere gidiyordu sürekli.Ligdeki maçları o zamanlar sırf Jefferson var diye merakla beklerdim :( şimdi eser yok eski halinden :(

Bjk'da 3 lük deneyecek ve atabilecek kişi sayısı çok fazla.Bizde ise çok az.
Bjk bugün bizi yeniyor fakat Orman karşısında elenmekten kıl payı kurtuldular.Garip bir takımlar.

Ama her maç hızlı oynuyorlar.Biz ise her maç 24 saniyenin 17 saniyesini top sürerek geçiriyoruz.Sonrada top kaybı ya da zorlama atış.
 
Herkes turu geçtikten sonra Efe Güven büyük hoca dedi ama kimse de sormadı sen niye totalde 9. oldun bir eleme daha oynadık, sen niye ilk maçta 15 sayıyla yenildin diye. Efe Güven bir büyük maçı daha kaybetti.
 
Soran olursa Jefferson kötü oynadığı için, bütçemiz Beşiktaşdan düşük olduğu için, hakemler kötü olduğu için yenildik deyip bir tane iyi takıma karşı maç kazanamayan Efe Güven'i pohpohlamaya devam edersiniz banada yine ceza verirsiniz!!!
 
Galatasarayda başarı her zaman kupadır.Türkiye kupasını bile başarı sayarım kadınlarda,yeter ki kupa olsun.Bu takımı kendi haline bıraksan zaten kazanacagı maçlardı,kazandıkları.

Öte yandan ligde final oynar ama kaybederiz o zamanda iyi sezon geçirdi deriz.Ama başarı kupadır bizim için.
 
Rakip takım bizden daha kaliteli yapacak bir şey yok. Bizde Işıl ve sağlıklı Moriah hariç hiçbir oyuncuyu karşıya zorlasan veremezsin. Bizim takımda fark yaratacak Kübra, Esra gibi yerlilerin yanısıra ligin en saf skoreri ile Macaulay'in olmuşu Akhator karşı tarafta. Daha Bahar'ı saymadım bile. Esas sorun oyuncularına para ödeyemeyen Beşiktaş'ın nasıl bizden daha iyi bir kadro ve koça sahip olabildiği. Başkan farkında değil ama son 30 yılın en büyük maçını kaybettik bugün, inşallah bir dahakine salonda olur da son 50 yılın en büyük derbi mağlubiyetini çıplak gözle izler. Galatasaray adına yaraşır yönetilmediği sürece böyle sonuçlar normal, ben şaşırmıyorum artık. Çaptan öylesine düştük ki gram form tutmuş Anadolu takımlarının filan bizi yenmesine de şaşırmıyoruz artık. Zaten halihazırda da başımızdaki yöneticilerle birlikte Trabzon'la birlikte Anadolu'nun en büyük kulübü olma yolunda emin adımlarla ilerliyoruz.
 

Üst