Yani öyle bi kadro yapısı ki transfer yapsan yapamıyorsun, enteresan hakikaten.. Courtney'e baskının ucunu gösteren rahat rahat yeniyor bizi.
Futbol takımını da izleyin. Gözlerinizin pası silinir☺
Maçın analizini yapabilir misiniz? 1.periyodu çıkarırsak 52-39 üstünlüğümüz var aslında.Teşekkür ederim...Yeniliriz ama ezilmeyiz.
Maçın analizini yapabilir misiniz? 1.periyodu çıkarırsak 52-39 üstünlüğümüz var aslında.Teşekkür ederim...
Maçın analizini yapabilir misiniz? 1.periyodu çıkarırsak 52-39 üstünlüğümüz var aslında.Teşekkür ederim...
Oytun Özer özelinde söyledim. Yeni geldi bu adam ve elinden geleni yapıyor. Senelerdir dilendiğimiz Quanitra'yı hemen aldı getirdi hoca isteyince.Buna katılmıyorum. Geçen sene daha güçlüydük güç kaybettik. Eurocup'tan erken elendik belki ama takımın ivmesi iyi bir şeyler yapma yolunda ilerliyordu. Ne Macaulay'ı ne Işıl'ı ne Tilbe'yi tutabildik yerlerine görece daha düşük profilli oyuncular geldi. Evet saha içinde Efe Güven eleştirilecek belki ama basketbol branşında olan her kötü şeyin sorumlusu yönetimdir. Bilerek yapmadığı veya yaptığı yanlış hamlelerden dolayı.
Oytun Özer özelinde söyledim. Yeni geldi bu adam ve elinden geleni yapıyor. Senelerdir dilendiğimiz Quanitra'yı hemen aldı getirdi hoca isteyince.
Geçen sene bir yönetici cebinden parasını vermek istemesine ve sakat oyuncularımız olmasına rağmen Angel yada başka bir transfer olmamıştı. En azından bu sene bir şekilde alındı. Evet olması gereken normal şeyler bunlar ama sürekli kötüye alıştığımız ve ilgisizlik olan şubede bana göre başarıdır.Bir şey yaptığını düşünmüyorum. Transfer yapmaksa mesele geçen sene de yapılıyordu. Sıkışınca transfer yapmak doğal sene başından beri herkes bu takımda kısa eksiği olduğunu biliyordu. O anda menajeri getirmiştir kontratı şartlar uygun olmuştur alınmıştır. Ekstra bir başarı gösterdiklerini düşünmüyorum, hatta geçen seneden daha gerideyiz takım ve kadro olarak.