KBSL 3. Hafta | Fenerbahçe 77-60 Galatasaray

Monikayı kim izleyip aldıysa hemen basketboldan uzaklaşsın.

Ben de değinecektim biraz bu arkadaşa,

Bu maç özelinde yazmıyorum, bugünkü maçta attığı airball karşı takımın hücumunun bitmesine saniyeler kala yaptığı fauller sizi yanıltmasın.

Kadınlar basketbol liginde çok önemli bir kural var : Yabancıların kaliteli olacak yerlilerden farklı olacak daha iyi olacak ana kural bu.
Monikayı 2. ligde bir takımım olsun kapının önünden dahi sokmam. İzleyenler görmüştür Işıl'ın Monikaya bağırma sesi tv den duyuldu.

Kim neden, hangi amaçla takıma kazandırdıysa kendisine sevgiler saygılar.........
 
Bu kadar ne oynadığını bilmeyen bir takım daha görmedim. Bu gurur senin Efe Güven!
 
İyi mücadele ettik, bir ara çok iyi savunma yaptık. Bu kadroyla bu kadar olur, koçun pek bir suçu yok bence. Takımın takviyeye ihtiyacı var ama yapılmaz büyük ihtimalle.
 
İyi bir uzun ve koçla bu takımın çehresi çok değişir. Şu anda oyndığımız daha doğrusu oynatılmaya çalışılan şey basketbol değil.
 
Fenere farklı kaybetmişiz ve çok da kimsenin umrunda değil. Şuraya yazan insan sayısı bile ne kadar azalmış. İşte tam Ömer Yalçınkaya ve yönetimin istediği bu. İyice ilgiyi azaltıp şubeyi yok etmek.
 
Ne bu mac ne de UMMC maci ozelinde hic bir elestiri getiremem, zira hangi teknik adam olsa isleri cok zordu. Kizacaksak denk guclerde performansina bakmak lazim.

Su kadroya Ekrem Hoca gelse ne oranda degisir bilemem.
 
ELW şampiyonluğundan sonra deselerdi ki şube bu halde olacak ama şubeyi kapatırsak bunları yaşamayacağız. Ben ikincisini tercih ederdim. En azından zirvede kapardık ve o kadar zarara girmezdik.
 
Ne bu mac ne de UMMC maci ozelinde hic bir elestiri getiremem, zira hangi teknik adam olsa isleri cok zordu. Kizacaksak denk guclerde performansina bakmak lazim.

Su kadroya Ekrem Hoca gelse ne oranda degisir bilemem.

Zaten Eka ya da Fener'i yenelim zorlamasında değiliz. Ama bu takım basketbol adına hiç bir şey koymuyor ortaya. Savunma yok hücumda Moriah ile Macaulay hepsi o.
 
Macaulay iyi bir oyuncu çıktı, beğendim kendisini. Ama Abdi ile Monika kesinlikle çok kötü oyuncular. Bütçemiz kısıtlı ama Jefferson'ı ayrı tutuyorum, Macaulay bulunan yerde bu ikisinden daha iyileri bulunamaz mıydı? Alperi-Işıl-Jefferson ön üçlüsü Avrupa'da ki bir çok takımdan daha iyi bir üçlü ama pota altımız rezalet denen seviyede olunca kalite farkı ortaya çıkıyor. İnci de kusura bakmasın Bayrampaşa da bir sürü altyapı maçlarını izledik kendisinin o günlerden bu güne gram üstüne koyamadı. 15-16 yaşındaki haliyle aynı. O günlerden farkı sadece saçları daha kısa.
 

Üst