• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

Kbsl 7. Hafta | Galatasaray Çağdaş Faktoring 71-75 Fenerbahçe Opet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
Doğru söylüyorsun. Sezon başından beri doğru dürüst katkı verememiş Oblak'a güvenip Oblak, Derin ikilisiyle oynamak çok fayda sağladı. Johannes'in ölüsü bu 2 isimden fazla katkı verirdi.

Bir de bu hurafe başladı. 1 aydır yatan oyuncuyu 3. gününde oynatmayalım. Hurafeler bitmiyor. Keşke aynı hurafe geçen sene 3 günde maça çıkan McBride için de geçerli olsaydı
1 aydır dinlenen bir oyuncudan bahsediyoruz nasıl hazırlıksız sahaya atıyorsun merak ettim? En azından alt yapıda takım tecrübesi olan biri bile antrenmansız veya hazırlıksız sahaya çıkılmaması gerektiğini bilir.

Voleybol izliyorum aynı, kadın baskete bakayım diyorum aynı... 50 sayı farktan da geri gelsek o maçı mutlaka rakip kazanıyor.
Diğer büyük takımlar(Vakıfbank, Eczacıbaşı)ile oynanan maçların genelinde değilde şikeci camia ile oynanan amatör branşlardaki müsabakaların çoğunda yaşanan bir sendrom. nedense tam öldürücü darbeyi vurup fişi çekecekken şikeciler maçı çeviriyor. bu sendrom olduğu müddetçe işimiz çok çok zor...

1 aydır dinlenen bir oyuncudan bahsediyoruz nasıl hazırlıksız sahaya atıyorsun merak ettim? En azından alt yapıda takım tecrübesi olan biri bile antrenmansız veya hazırlıksız sahaya çıkılmaması gerektiğini bilir.

3 gündür çalışıyor zaten yetmiyor mu 3 günlük çalışma? 3 gün herhangi bir sporda sahaya çıkmak için yeterli bir süredir. İsterseniz basketboldaki süreci anlatabilirim

Bilgisizlik cahillik sporla alakasızlık zirvede. Cevap vermiyorum artık sana.

3 günlük antrenman süresinin herhangi bir sporda maç hazırlığı için yeterli bir süre olduğundan haberiniz yok ileri geri konuşuyorsunuz. Basketbolda 2 gün bile yeterlidir. Bilginize. Tek gün çalışma imkanı varsa oyuncu tercih edilmez

Geri