Arroyo
0
Teiranın dönmesiyle birlikte Işıl yerine yapılacak guard transferi ile takım çok daha iyi olur. ÇBK ilk yarıda dış atışlarla fark yarattı
Işıl değil Pelin yerine alınır oyuncu.
Teiranın dönmesiyle birlikte Işıl yerine yapılacak guard transferi ile takım çok daha iyi olur. ÇBK ilk yarıda dış atışlarla fark yarattı
Pelin demek istediniz sanırım?Teiranın dönmesiyle birlikte Işıl yerine yapılacak guard transferi ile takım çok daha iyi olur. ÇBK ilk yarıda dış atışlarla fark yarattı
Işıl değil Pelin yerine alınır oyuncu.
Pelin demek istediniz sanırım?
Tuğçe ile Meltem'i beğeniyorsunuz yani?Fark Etmez 1-2’ye kaliteli yabancı guard şart. Ha ben ikisinide beğenmiyorum. 4 numarayı Tugçe- Meltem yapıp 1-2 numaraya yabancı kaliteli guard almalıyız hatta
Pelin iki senedir iyi değil. Işıl her türlü ona tercih edilir.Işılda bu sene çok iyi değil.
Işıl çıkınca takımın haline bir dikkat et istersen. Bu kadroda ilk yazılır Işıl.Işılda bu sene çok iyi değil.
Çünkü o kadar kötü bir saha içi yerleşimi var.Hatalar üst üste geliyor, şimdi de kenardan topu çıkaramadık.
Tuğçe Canıtez ve Ayşe Cora'nın da katılabileceği söyleniyor takıma.Kaybederken kötü görünebilirsin bu normal fakat bu takımın bu haftaya kadar en ciddi sorunu kazanırken bile kötü görünmesiydi.
Mccowan-Stevens takıma katılıp +1 tane yabancı iyi bir skorer alırsak sezon işte o zaman bizim için çok farklı noktaya gider.
Kesinlikle katılıyorum. Bu kadro bu kadar da kötü yönetilmez!Efe Güven olsaydı bu takım en azından başa baş oynardı...
Tuğçe Canıtez ve Ayşe Cora'nın da katılabileceği söyleniyor takıma.