KBSL Erteleme Maçı | Bursa Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray

Tarih :16 Şubat 2022
Maç saati : 16:00
Salon : Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksi
Yayın : Tivibuspor

Takımımız erteleme maçında Bursa Bşb deplasmanında parkeye çıkacak.Erteleme maçı olduğundan,maç ertelendikten sonra transfer edilen Kelsey Plum ve Shante Evans oynayamayacaklar.Takımımıza başarılar dilerim.

Takım.jpg
 
Şu an maç yayını nerede bilmiyorum.Resmi sitede tivibuspor demişti fakat orada başka program var.Sportzone uygulaması kullanan varsa orada yayın var.
 
İlk çeyrek biz 9 şut denerken,rakip 17 şut denemiş.Onlar 5 top kaybı,biz ise 10 top kaybı yaptık.İlk çeyrek skoru 12-12

Şu an itibariyle çok keyifsiz maç oldu,2 takım açısındanda.
 
Rakipte Macaulay ve Cuic harici devreye girebilecek oyuncu sayısı çok az.Macaulay'e top inmeyince ya Cuic'in bireyseline ya da zorlama şutlara kalıyorlar.

Bizde bu maç özelinde eksiklere rağmen öne çıkacak oyuncu daha fazla.Top kayıplarını azaltmamız lazım.Tina'nın kalitesine yakışmayan top kayıpları geldi,ben yorgunluğa bağlıyorum.Saranda Daci yapar ancak o amatör top kayıplarını.
 
İlk yarıyı geride kapadık.Yarı sahayı geçerken yaptığımız son top kaybıda ilk yarı yaptığımız top kayıplarının özeti oldu.Önce istatistiğe yansımayan Tina'dan seken top sonra 1 snde karşıya geçirmemiz gerekirken Merve'nin yaptığı.

Yarı sahayı geçerken baskı yapmaya devam edebilirler.Sürekli her topa el uzatmaya çalışıyorlar.Top kayıplarını azaltmalıyız.Tina'ya hücumda iyi toplar indirmeliyiz.Kaela ve Merve bu maç özelinde top kullanmaya,sorumluluk almaya devam edebilir.

Süreyi yiyip yiyip garip yerlerde Tina'ya top vermeyelim.Sonucu ekstra top kaybı oluyor.

Rakipte Macaulay'e top inmediği her an,kendini takımdan üstün görüp sitem edip duruyor,geriye 1-2 sn geç koşmaya başlıyor el kol açıp sitem ettiğinden.Bunları psikolojik açıdan değerlendirmeliyiz.
 
Pelin için olumlu yazacak bir şey kalmadı artık.

Sude'yi kazanmamız lazım.Savunmada iyi toplar çalıyor fakat sonra toptan kaçıyor bir daha göremiyoruz.Top kullanmalı.Bu şekilde gelişmesi mümkün değil.
 
Ben bu maçı kaybedersek ne 8 top kaybı yapan Tina'ya nede takıma kızmam.Bu maç 4'ten fazla yabancı almam diyenlerin yüzüne kaybedilmiş olur.

Senin yabancı pivotun çok kötü maç çıkarıyor,yerine Gizem harici alabileceğin oyuncu yok.Gizem'den net katkı gelmeyince,kısalardan katkı gelmeyince tekrardan kötü maç çıkaran Tina'ya dönülmek zorunda kalıyor.Tam kısır döngü.Vazgeçemiyorsun oyuncudan.

Bugün Evans'ı ve Plum'ı oynatabiliyor olsaydık ilk yarıdan maçı koparmış olurduk.
 
Pelin az önce Tina'ya topu bir indirdi,Tina ile Macaulay birlikte dışarı çıktılar.Yakın mesafede bu kadar sert pas atılmaz.

Eskiden skor katkısı olurdu,şimdi o da olmuyor.
 
Sude az önce buradan orta mesafe deneyip airball attı.Evet bunu başardı cidden.Ardındanda Tina pota altında kaçırdı.Tina bugün çok kötü durumda.

Airball.jpg
 

Üst