KBSL Erteleme Maçı | Bursa Büyükşehir Belediyespor-Galatasaray

Pelin bu pozisyonda driplingi kesip bir anda 3'lük denedi ve kaçırdı,ardından rakipte Macaulay 3'lüğü attı.Ve bunu Pelin 2dk öncesinde yine yapmış ve kaçırmıştı,hücum ribaundu sonrası Sude üçlük atmıştı.

Pelin'in bu yaptığı sorumsuzluktur,koçun buna müsade etmesini zaten anlamıyorum.

Pelin1.jpg

Son hücumda 3 sayı gerideyiz ve rakip faul yapmamakta ısrarcıyken Pelin yarı sahayı geçip 2 kişiyi üzerine çekerek sağ köşeye doğru gidip,Tina'ya topu vermek isteyip topu kaybetti.

Pelin2.jpg
 
Son düzenleme:
Efe Güven'in bugünkü maçtan çıkarması gereken çok ders var.Merve ilk yarı 8 sayı atıp sonrasında 2.yarı hiç top kullanmadı.Sude'ye hücum ribaundu sonrası 1 kez güzel bir dış atış geldi,onuda kritik noktada isabete çevirdi.Çembere gittiğindede sırıtmıyor,orta mesafe şutları zayıf.

Pelin'in verdiği paslar dengeli değil,seçimleride sürekli hatalı oluyor.Koçun uyarması lazım.

Rakipte Cuic'in önünde 2 saniye durduğunda top taşıma yapıyor.Biz 2 yabancıyla oynadıysak onlarda 3 yabancıyla oynuyor.Macaulay kaç kez takımı aşağıya çekmye çalıştı.Tek yaptıkları şey takım halinde savaşmaktı.

Son çeyrek 10 sayıdan dönüp bu şekilde kaybetmek Pelin ve Efe Güven'in hatalarıydı.Kaela Davis'in emeğine yazık oldu.Onuda bir ara hücumlarda çok fazla unuttuk.

Yönetimede sevgiler.4'ten fazla yabancı almayın sakın,aman diyeyim.
 
Son düzenleme:
Bu kadar eksikle Bursa gibi bir takımı deplasmanda yenmek iyi olurdu ama canları sağolsun. Bu takım bu sezon da bir sürü aksilikle uğraştı ve tüm hedeflerine havlu attı. Ancak ben tam kadro çıkacağımızı düşündüğüm kupadaki çeyrek final maçında Fenerbahçe'ye karşı bir süpriz yapıp oradan da kupaya yürüyeceğimizi umut etmek istiyorum. İster hayalperestlik densin ister umut fakirin ekmeği densin ama benim bu takımdan bu seneki tek beklentim bu.
 

Üst