KBSL | Fenerbahçe OPET 82-73 Galatasaray Çağdaş Faktoring

Rakibin boş döndüğü her hücum ekstra bizim için, boş döndükleri hücumun dönüşlerinde sayı bulup kredi kasmamız lazım. Fenerbahçe çok güçlü takım, sıktıkları an zehir olur maç. İkinci çeyrekten beklentim bu.

Burdan istiyorsa 20 sayı farkla bitirsinler maçı gurur duyulacak takım budur. Vasat kadro, sınırlı oyuncular ama en yürekli ve akıllı şekilde oynamaya çalışmaktan vazgeçmiyorlar. Gerçek bir koç takımı olduklarını hissettiriyorlar. Şunu beceremeyip bir de suçsuz gibi koltuğa yapışanlar izlesin. Bir tek Ji Su yerine daha iyi bir oyuncu tercih edilebilirmiş, layık görülenle de o kadar malzeme çıkıyor demek ki.

42-38 gerideyiz. Cidden eldekiyle bu kadar, Ji-Su yerine daha az hantal olan birisi olsa şu maçın devresini önde kapatirdik. Çok eksi yazdı acayip derecede. Onun dışında eyvallah Ekrem Hoca, eyvallah imparator. geldiği günden beri daha bir kere hayal kırıklığına ugratmadı, eyvallah.

Bu Koreliyi çok mu aramışlar acaba? İlk defa izliyorum ama hayatımda bu kadar boş-beleş bir oyuncu görmedim. Şut yok, savunma yok, ribaunt yok, yok yok yok yok, bir de üstelik kendi oyuncularımızın pozisyonlarını bozuyor. Gerçekten komik bizim basketbol şubesi :)))