Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari
Alina'ya 250 bin dolar bonservis verdiler sadece devrede.Bunların gerçekten bütçesi 1.3M falan mı , Ekaterinburg için de 10M'dan fazla bütçesi var denmiş. İsmail Şenol da Eurolig'i finalde kaybettiler diye yanlış yazmış.
2014 acısı ve tepkisi bunların hepsi. Hiç bitmeyecek.Final bitti biteli bazı FB basket sayfaları "Sahalarında kupa kaldırdık :dd" şeklinde tweetler paylaşıyorlar. İlk başta bir kızdım parladım ama sonra ciddi bir acıma hissi ortaya çıktı. 12 Mayıs 2012 günü o kadar içlerine oturmuş ki, Galatasaray'ın %100 mülkiyeti altında olmayan, başkasıyla paylaştığı salonunda kazanılan tüm kupaları (evet 2017 Euroleague finali dahil) "sahamızda kaldırmışlar" gibi sevinerek kendilerini avutuyorlar.
Sokağa atılan para. Türkiye liginde şampiyon olsanız ne olur her sene? Avrupa'da final oynuyoruz diye övünüyorsunuz. Galatasaray şu anki mali durumunda kadın ve erkek basketbola böyle paralar saçsa basketbolsever bir Galatasaraylı olarak en başta ben itiraz ederim.2014 bizim için çok önemli ve kalp kırıcı bir kayıptı. Ama Fenerbahçe'nin bu branşa yıllardır yaptığı yatırımı da es geçmemek lazım.
En yakın rakiplerinin üç katı fazlasını harcıyorlar her sene.Sezonun bütün resmi maçlarını kazanıp sadece lig kupasını alabilmek de ayrı meziyet. Tabi bütün maçları kazanmak müthiş bir istatistik olsa da kazanılamayan başarı daha da müthiş bir istatistik olarak kayıtlara geçiyor.