• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

KBSL | Galatasaray Çağdaş Faktoring 57-60 Çimsa ÇBK Mersin

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ozan K.Ş.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:10
İsteksiz, ritimsiz, turnikeleri bile atamayan, Li gibi iyi bir oyuncuyu bile karpuzcuya döndüren, basketbolu unutmuş bir İtalyan'ı, Vanlo'nun tesadüfi atışlarına kalmış bir Galatasaray'ı izliyorum...

İsteksiz, ritimsiz, turnikeleri bile atamayan, Li gibi iyi bir oyuncuyu bile karpuzcuya döndüren, basketbolu unutmuş bir İtalyan'ı, Vanlo'nun tesadüfi atışlarına kalmış bir Galatasaray'ı izliyorum...
10 dakikadır da sayı atamayan demeyi unuttum....

10 dk iyi işler yapıyoruz 1 dk da batırıyoruz bu nasıl iş ya

Sayı attıkça gol olmuş gibi seviniyorum. Gözlerim kanadı.

Takım yetenek fukarası resmen, dökülüyor. Ellerindeki topu tutmaktan aciz oyuncular.

Bir zamanların Euroleague şampiyonunu ve koçunu bu durumda görmek çok üzücü.

Maçı şurdan alsak bile Ekrem hocam sen bırak artık. Oynattığın şu basketbola kendin bile inanmıyorsun eminim.

Takım yetenek fukarası resmen, dökülüyor. Ellerindeki topu tutmaktan aciz oyuncular.

Bir zamanların Euroleague şampiyonunu ve koçunu bu durumda görmek çok üzücü.
İtalyanı göndermedi,o hocayı gönderecek.

İtalyan’a gerek yok direkt gitsin zaten , bu kadar ruhsuz bir takım olamaz , kurucusu memnun olabilir ama biz değiliz

Kadro yapılanmasi , tercihler tek kelimeyle fiyasko akıl ve mantık uymuyor .

30 yaşını geçmiş futbolcuya 10 milyon euro verirken kılı kıpırdamayan yönetici bozuntuları, şu takıma 1 euro harcamamak için kırk takla atıyor.

Zandalasini nin kafası nerede acaba? İtalya'da unutmuş olabilir mi?

Rakibin kadrosunun dar olması dışında moralimizi düzeltecek hiçbir şey yok....

Kel hakem de fırsattan istifade eden biri sanırım...

Zandalasini 2/9 ile oynuyormuş...

Meltem de saç baş yolduruyor... İki kez pota dibinden resmen kaçtı, sorumluluk almadı...

Rezil takım rezil coaching, rakip potayı taşlamasa maçın içinde kalamayacağız. Takımı hücum edemiyor kenardan izleyen bir coach.. Zandalasini varlık bilr göstermiyor çıkaran bir coach yok, Li'yi kenarda unutan bir coach Ekrem hocayı tanımak mümkün değil.

Son pozisyonda faul nerede acaba?

Geri