Kendinizi Tanıtın

Herkese Merabalar..
Basketbolu çok seviyorum. Galatasaray ve Basketbol ilgi alanım. Uzun Süredir Gsbasket'i üye olmadan takip etmeye çalıştım ama artık yazmak istedim. Ekonomi bölümü öğrencisiyim.
İnşallah güzel başarılardan bol bol mutluluklarımızı yazmak nasip olur.
 
Hafızalardaki geçmiş ne kadar gerçekse, aşağıdaki olay da o kadar gerçektir. :)

Sanırım 5 veya 6 yaşlarındaydım... Sanıyorum çünkü henüz okuma-yazma bilmediğimi ve okula gitmediğimi hatırlıyorum. Gerekli gereksiz herşeyin koleksiyonunu yapma huyum erken yaşta başlamıştı; yanlış hatırlamıyorsam Günaydın gazetesiydi, her gün bir takımın toplu fotoğrafının yer aldığı stickerlerı ve albümü promosyon olarak vermişti. 18 gün boyunca babama aldırdım ve albümü tamamladım. Futbol olarak ne mi biliyordum? Pek bir şey değil. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş adlarını biliyordum ama ne aralarındaki rekabetten haberim vardı, ne de bir takım tutuyordum. TRT Radyo spikerlerinin "3 puanı 3 golle alıyoooor" anonslarından dolayı her golün bir puan sayıldığını sandığım; depozitonun bir çeşit aroma olduğuna kanaat getirerek bakkala gidenlere "kola istiyorum ama depozitolu olsun bak unutma depozitosuzsa içmem" dediğim bilgi birikimine sahiptim.

Tamamlanan sticker albümüne belki de kendi yapmışlığımın (evet aslında yapıştırmışlığım demek lazım ama çocukluk işte, ben yaptım) etkisiyle her sayfasına hayran hayran bakarken babam o kritik soruyu sordu! "Senin takımın hangisi?"

Benim bir takımım yoktu ve aklıma gelen ilk ismi söylemek istemiyordum. Galiba bu bir eksiklik, bir kusurmuş gibi algıladığım için utana sıkıla bir takımım olmadığı söyledim. Babamdan hemen ikinci hamle geldi; "o zaman ordan bir takım seç, o senin takımın olsun".

Sayfaları tek tek (bu sefer stresle) çevirdim. Resimlere, formalara, renklere uzun uzun baktım. Belki bir ikisi arasında gidip gelmiş de olabilirim ama sonunda birinden o sıcaklığı aldığıma emin olduktan sonra parmağımı sayfanın üzerine koyarak babama gösterdim; "işte bu benim takımım olsun".

Cevap olarak o takımın ismini öğrendiğimden beri uçlarda gezmeyen ama kalbimde sevgisini barındırdığım bir Galatasaraylı'yım.
 
Hoş geldiniz Erol Bey. Değişik bir Galatasaraylı olma hikayesi, ama hoş...

Bu arada ufak bir düzeltme; tam yılını hatırlamıyorum ama bizim (dolayısıyla Erol Bey´in) çocukluğumuzda galibiyetler 2, beraberlikler 1 puandı. Galibiyete 3 puan verilen sistem sonradan gelmişti.
 
Hoşbulduk Onur bey, teşekkürler. ;)

Dedim ya insanın hafızasında geçmiş ne kadar gerçekse bu da o kadar gerçek. Çocukluk bilgimi doğrulamak için 1 gol atınca 1 puan, 2 gol atınca 2 puan mı aldık diye spikerlere kulak kesildiğimi de hatırlıyorum. Detaylar bir iki yıl önceden de olabilir bir iki yıl sonradan da. Sahi ne zaman geçilmiş 3 puanlı sisteme?
 
Selamlar, kendimi tanıtmakta geç kalmışım biraz :)

31-08-1986 Adana doğumluyum, halen Adanada yaşıyorum, çalışıyorum, müzik dinlemek en büyük zevklerimden biridir, kitapları da çok seviyorum, yabancı dizileri takip ederim genelde, spor olarak aikodoyla uğraşıyorum, en çok futbolu takip ediyordum ama son zamanlarda basketbol ve voleybol da takip etmeye başladım, bu formu bu senenin başında keşfettim, bir süre de dışardan takip ediyordum, üye olmak nasip oldu sonunda :)
 
Hoş geldiniz Erol Bey. Değişik bir Galatasaraylı olma hikayesi, ama hoş...

Bu arada ufak bir düzeltme; tam yılını hatırlamıyorum ama bizim (dolayısıyla Erol Bey´in) çocukluğumuzda galibiyetler 2, beraberlikler 1 puandı. Galibiyete 3 puan verilen sistem sonradan gelmişti.

Hmmm 86-87 sezonunda geçilmiş üç paunlı sisteme. Ben 81'li olduğuma göre benim hesap doğru, taş patlasın 7 yaşında olayım. Siz azıcık büyüksünüz Onur bey :)

Selam Ayşe hanım. Benzer zamanlarda üye olmuşuz foruma. 2012/3 tertip :)

Ben aslında 'nasıl Galatasaray'lı oldum' gibi bir başlık aradım. Bulamayınca hikayemi buraya kondurdum. 81, Sakarya doğumluyum. Akdeniz Üniversitesi'ni kazanınca geldiğim Antalya'ya yerleştim. Sıcağı seviyorum. Muhasebeciyim. Genel olarak muhasebecileri çok sıkıcı bulurum. Özel olarak her konuda bir fikrim olsun diye çaba göstermem ama hemen hemen herşeyle ilgilenirim. Sinema, müzik, tiyatro diye ayırmayacağım; sanata ve kültüre AŞIRI düşkünüm. Aşırı diyorum çünkü 1930'lara varan yelpazede müziği, 1900'lere varan yelpazede sinemayı didik didik ederim. Tiyatroya, DJ'liğe, sinema eleştirisine bulaşmışlığım da vardır. Tipik koç burcuyum, ille maydonoz olucam, merak edicem, yapıcam, edicem... Yalnız yaşadığım için vaktim bol. Şu an bir çalışan olmama rağmen İstanbul Üniversitesi'nde Uzaktan Eğitim Radyo, TV ve Sinema okuyorum. 3. üniversite oldu doymadım. :)
 
Muhammet Çelebi
1990 Malatya doğumluyum
Mustafa Kemal Üniversitesi İnternet ve Ağ Teknolojileri okuyorum
Bilgisayar hayatım desem yeterlidir :)
Yabancı dizi hayranlığım vardır.The mentalist,Fringe,Person of interest,Game of thrones...
Basketbolu futboldan daha çok severim.
 
Merhabalar herkese öncelikle :) Siteyi uzun süredir takip ediyordum ve sonunda üye olmaya karar verdim :)
Berkay Azizoğlu 1991 Mersin doğumluyum. İstanbul'da yaşıyorum Uludağ Üniversitesi - İşletme bölümünde okuyorum 3. sınıf öğrencisiyim. Galatasaray adının olduğu heryerde varım :)
Spor ve Müzik başlıca hobilerim.
 
1994 Konya doğumluyum. Bu sene Lys sınavına girdim. Önceleri çok takip etmeme rağmen çok kararsızdım kayıt olup olmamakta ama iyiki kayıt olmuşum. :)
Basketbol, Kitap okumak,Film izlemek vs. başlıca favorilerim. :)
 
Öncelikle hoş geldin Göktuğ.

Aslında son zamanlarda üye olup yazmaya başlayan ya da eskiden üye olmasına rağmen yeni yeni yazmaya başlayan bir çok üyemiz var. Onları da tanımak isteriz...
 
Oğuzhan ÇOŞGUN
1991 Kütahya doğumluyum
Pamukkale Üniversitesinde Makine Mühendisliği 3.sınıfta okuyorum
Kendimi bildim bileli Galtasaray'lıyım.Galatasaray'ın hiçbir branşını ayırmam,imkan oldukça armanın yanında olmaya çalışıyorum.Ama en çok hangi sporu seviyorsun deseler basketbolu daha çok seviyorum.
Bu arada soyadım normalde Coşgun ama kütüğe yanlış geçmişiz işte ailece naparsın.
 
Merhabalar,
Mesut Orak
Yildiz Teknik Makina muhendisligi mezunuyum. Moskova'da yasiyorum. Sizlerle olmak gercekten buyuk zevk.
 
Herkese Merhaba,

Mola bölümünün yöneticisi kendini tanıtıyor :)

1983 İstanbul doğumluyum, Vatan Bilgisayar'da Muhasebe personeli olarak çalışmaktayım (personel indirimi yapmıyoruz). Boş zamanlarımda maça maça ve maça giderim. Basketbol'dan çok anlamasam da izlemekten çok keyif alıyorum, Voleybolda iddialı (oynamaktan bahsetmiyorum) olduğumu düşünüyorum. Ofsayt nedir biliyorum :)

Sevgiler.
 
Merhaba,

1990 İstanbul doğumluyum. Haliç Üniversitesi Elektrik-Elektronik mühendisliği okuyorum.

Zaten yoğun olarak takip ettiğimiz sporların haricinde Snooker hayranıyım.

Nba'i de çok sever ve takip eder, üzerine yazılar yazarım.
 
Merhaba;

24 yaşındayım, İstanbulda doğdum, büyüdüm ve tatil dışında hiç ayrılmadım. Aslen ise Erzincanlıyım.

Fatih Ahmet Rasim Lisesinden mezunum, üniversite hayatıma ise İstanbul Tıp Fakültesinde devam etmekteyim.

Forumu çok beğeniyorum ve en yoğun anlarımda dahi günde 10-15 kez giriyorum foruma.

Belgesel izlemek ve kitap okumak hobilerim. Özellikle de tarihi ve biyografik belgeseller. Önerileri olanlar varsa özelden yazarsa sevinirim :)

Önem sırasıyla ilgilendiğim sporlar: 1- Basketbol 2- Futbol 3- At yarışları
 
Herkese merhaba,

1985'te doğdum. Adana, Ankara, Bandırma sentezinden oluşmaktayım.
Basketbol maçlarını izlemeyi, izlerken oyun setlerini de ayıklamayı severim.
Galatasaray 25 yıllık tutkum.
Türkçe kullanımına çok dikkat ederim, bu konuda forumun ahengini bozmayacağıma emin olabilirsiniz. Hayatımın 24 yılını okul okuyarak geçirdim. :)

Takip ettiğim forumların çoğunun aksine buradaki konuşma/tartışma seviyesi gayet iyi. Bunun için hem forum yönetimini hem üyeleri kutlamak istiyorum. Elimden geldiğince düşüncelerimi paylaşırken kaliteli içerik ve düzgün Türkçe kullanımına özen göstereceğim.

Sevgiler, saygılar.
 
Herkese merhaba .
Gaziantep'te yaşıyorum.25 yaşındayım.Elektrik teknikeriyim aynı zamanda aöf iktisat 4.sınıf öğrencisiyim.
Allah Galatasaray'ımıza zeval vermesin
Yaşasın Galatasaray
Yaşasın tam bağımsız ultrAslan !
 
Herkese merhaba,

1976 doğumluyum, meslek elektrik mühendisi. İş sebebiyle 1 senedir baku de yaşıyorum. 13 yaşında bir oğlum ve 2,5 yaşında bir kızım var.
Fenerbahçe taraftarıyım, bu mesajdan sonra umarım burayı misafir olarak okumam gerekmez. Tabiki buranın Galatasaray forumu olduğunun farkındayım ve mesajları değerlendirirken ve cevaplarken bunu gözönünde tutacağım.
Uzun zamandır burayı takip ediyorum, bir iki fevri mesajın dışında (ki çok doğal onlarda) oldukça kaliteli bulduğum için üye olup bende yorum yazmak istedim, amacım ortalığı bulandırmak, karıştırmak değil. Umarım aranızda olmam sizin için sorun olmaz. Sonuçta hepimizin ailesinde rakip (rakip, düşman değil) takım taraftarı vardır.
 
Herkese Merhaba


03 Ekim 1990 doğumluyum, Aksaray'lıyım, İstanbul'da büyüdüm ve şuan İstanbul'da yaşıyorum, Liseyi açıktan bitirdim, Aksaray Üniversitesi SBMYO Büro Yönetimi ve yönetici Asistanlığı mezunuyum, liseyi açıktan okuduğum için haliyle yeni mezun oldum :) Kendimi bildim bileli Galatasaray'lıyım ve spora aşığım, En sevdiğim spor kadın basketbol, kadın basketbolunu sevme sebebim Işıl Alben'dir,hayranıyım bir nevi, Işıl'dan sonra Seimone Augustus ve Diana Taurasi'yede hayranım, Futbol, Basketbol ve Voleybol'da iddaalıyımdır, tabii bilgi olarak, iyi seyirciyim yani :) 15 ile 20 yaş arasındayken daha iyiydim bu konuda...
 

Üst